Топи продажів

Отзывы покупателей о Гель-микропилинг La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel для очищения проблемной кожи лица и тела для уменьшения устойчивых недостатков 400 мл (3337875708289)

Код :  272098131
Оценка пользователей 4.75/5
  • Наталья Ф***

Відмінний гель

Наталья, вітаємо. Щиро вдячні за позитивний відгук. Зверніть увагу на La Roche-Posay Anthelios UV SPORT невидимий освіжаючий сонцезахисний спрей-міст для шкіри обличчя та тіла, дуже високий рівень захисту від UVB та UVA променів, SPF50+. Формула розроблена спеціально для використання під час найінтенсивніших активностей. Продукт непомітний на шкірі, швидко поглинається, не залишаючи білих слідів на тілі. Дарує відчуття прохолоди та комфорту відразу після нанесення, не обтяжуючи шкіру. Без слідів на одягу. Склад засобу запобігає появі плям на тканинах. Сонцезахисний спрей-міст забезпечує щоденний дуже високий рівень захисту від UVB та дуже довгих UVA променів. Бажаємо Вам привабливості та краси!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Чудовий засіб! Найкращий гель для вмивання, якщо є схильність до висипань. Після використання відчувається реальна чистота і свіжість. Пори стали чистішими, а тон шкіри — рівнішим. Зручний дозатор і економний розхід. Рекомендую всім, хто бореться з недоліками шкіри

Достоинства:
    Ефект мікропілінгу помітний вже за тиждень: шкіра стає гладенькою на дотик

Олена, здрастуйте. Дякуємо за відгук. Після очищення й тонізації епідермісу рекомендуємо Вам наносити Effaclar H Iso-Biome крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб сприяє нормалізації мікробіому, миттєво заспокоює і зволожує епідерміс до 48 годин. Сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри та усуненню почервонінь, асоційованих із надмірною сухістю епідермісу. Бажаємо Вам привабливості!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Найкраща умивалка + гель для душу + шампунь. 11/10.

Володимир, вітаємо. Ми вдячні за відгук. Щоденне використання SPF – запорука молодої та здорової шкіри. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам гарного дня!

• Світлана С***

Супер)

Світлана, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Радимо перейти до рутину догляду за епідермісом. Радимо розглянути з бренду La Roche-Posay Hydraphase HA Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри. Гіалуронова кислота в складі продукту забезпечує довготривале зволоження впродовж дня. Ранкову рутину радимо доповнити сонцезахисним засобом з гами Anthelios. Бажаємо позитивних вражень!

• Ольга В***

Задоволена покупкою

Достоинства:
    Гарно доглядає за проблемною шкірою
    Недостатки:

Ольга, вітаємо. Дякуємо за коментар. Радимо перейти до рутину догляду за епідермісом. Радимо розглянути з бренду La Roche-Posay Hydraphase HA Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри. Гіалуронова кислота в складі продукту забезпечує довготривале зволоження впродовж дня. Ранкову рутину радимо доповнити сонцезахисним засобом з гами Anthelios. Бажаємо позитивних вражень!

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Мастхев для жирної та комбінованої шкіри, особливо підліткам у перехідному віці

Людмила, вітаємо. Вдячні за коментар. Додатково радимо розглянути Effaclar очищувальну себорегулюючу маску для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. В складі міститься біла глина (каолін), яка абсорбує надлишок себуму, очищує пори від забруднень та матує шкіру. Цинк PCA — контролює вироблення себуму, має антибактеріальні властивості. Пантенол (провітамін В5) — заспокоює шкіру, зменшує почервоніння. Засіб не пересушує епідерміс та завдяки збалансованому складу підходить навіть для чутливої жирної шкіри. Бажаємо здоров'я!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дівчата я в шоці! Реально допомагає , з акне борюсь багато років. Маю 1000 засобів від акне. Але цей гель це просто вау! Кожного дня вмиваюсь , трохи пересушує потрібно додатково обрати крем , мені подарували крем з цієї серії. Це просто чудо!

Достоинства:
    Дає результат!
    Недостатки:
    Не виявила

Катерина, вітаємо. Щиро вдячні за залишений відгук. Ми цінуємо кожен досвід наших клієнтів і раді, що Ви довірили здоров'я своєї шкіри. Бажаємо Вам подальших вдалих придбань та ефективного догляду!

• Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Дякую! Все супер! І за додатковий продукт цієї серїї окремо дякую!

Світлана, добрий день. Дякуємо за довіру. Пам'ятайте, що шкіра, яка жирна за типом, схильна до надмірного себовиділення. Це призводить до розмноження патогенних мікроорганізмів, які призводять до появи недоліків. З брендом La Roche-Posay Ви маєте можливість вплинути на цей процес та покращити вигляд пор. Радимо розглянути Effaclar очищувальну себорегулюючу маску для жирної проблемної шкіри. Бажаємо краси!

• Євген Р***

Супер!!!

Недостатки:

Євген, вітаємо. Дякуємо за довіру, приємно бачити Вас задоволеним. Бажаємо вдалих результатів!

• Павло Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Норм вмиває, не зудить, не димить не піниться не пригорає. Шкіра задоволена.

Достоинства:
    працює
    Недостатки:

Павло, добрий день. Дякуємо, що поділилися враженнями від використання засобу. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Підійшов для проблемної чутливої комбі шкірі з екземою

Светлана, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку, приємно бачити Вас задоволеною. Бажаємо вдалих результатів!

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарний мікропілінг.Сину подобається.При правильному користуванні допомогає

Наталія, вітаємо. Вдячні за довіру рідних. Пам'ятайте, що останні дослідження підтвердили зв'язок між сонячним випроміненням та загостренням недоліків від негативного впливу UVA- та UVB- променів на епідерміс обличчя. Тож щиро радимо розглянути сонцезахисний засіб з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, який допоможе зберегти красу та здоров'я Вашої шкіри. Бажаємо приємного використання!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Чудове очищення. Відмінне доповнення до рутини.

Вітаємо Вас, Олександр. Ми вдячні за зворотний відгук. Доповніть догляд Effaclar A.Z гель-кремом з комплексом трьох кислот для зменшення недоліків проблемної шкіри обличчя, запобігання їх повторній появі та корекції зморшок від бренду La Roche-Posay. Формула продукту містить дерматологічний комплекс із трьох кислот для подвійної дії: корекції зморщок та видимих недоліків проблемної шкіри. Азелаїнова кислота, що входить до складу, сприяє відлущенню зроговілих клітин епідермісу, коригуючи темні сліди після недоліків. Саліцилова кислота допомагає розблокуванню й зменшенню пор, корекції стійких недоліків на шкірному покриву. Гіалуронова кислота – для відновлення пружності та зменшення видимості ліній зневоднення і дрібних зморщок, сприяє вирівнюванню поверхні шкіри. Цинк – очищувальний інгредієнт для допомоги в покращенні себорегуляції епідермісу. Бажаємо Вам гарного дня!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Взагалі сподобався. Гарно очищає шкіру, економно використовується. Але після використання відчувається сухість шкіри. Я одразу використовую крем

Достоинства:
    гарно очищує
    Недостатки:
    сушить після використання. краще одразу якийсь крем нанести

Александр, добрий день. Ми вдячні за зворотний відгук. Важливо розуміти, що епідерміс кожної людини індивідуальний, і не всі текстури та формули підходять. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Effaclar H Iso-Biome очищувальний крем-гель для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб містить Aqua Posae Filiformis - це унікальна фракція пребіотиків від La Roche-Posay, отримана з біомаси, яка зміцнює захисний бар’єр шкіри для підтримки належної функції мікробіому. Міститься у заспокійливій, зволожувальній та відновлювальній формулі з ніацинамідом, пантенолом, прокерадом, скваланом та екстрактом зерен арніки з фізіологічним pH. Використовуйте комплексний догляд в щоденній рутині по догляду за шкірою. Бажаємо Вам здоров'я!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарний засіб, неодноразово купцю. Ще й такий крутий подарунок поклали!! Дякую))

Олена, добрий день. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Для збереження молодості й краси епідермісу зверніть Вашу увагу на Retinol B3 інтенсивну антивікову корегуючу сироватку для шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб мітить ретинол, вітамін Б3 (ніацинамід) та гліцерин, які забезпечують зволоження епідермісу протягом 24 годин, а також його заспокоєння разом із відновленням бар'єра шкіри. Усе це робить сироватку такою, що підходить навіть для дуже чутливого шкірного покриву. Для запобігання появи пігментних плям на шкірі в період застосування догляду зі вмістом ретинолу не забувайте додавати в ранкову рутину засоби, що мають високий рівень захисту від УФ-випромінювання. Бажаємо Вам краси!

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Прекрасный продукт! Нежный, не стягивает кожу, отлично подавляет недостатки! Увлажняет, освежает, ну стоит каждой копеечки! И экономный в расходе. Пользую на лицо и на тело

Мария, вітаємо. Вдячні за високу оцінку та Ваші враження. Використовувати комплекс продуктів завжди є чудовим рішенням для отримання здорової шкіри. Враховуючи Вашу рутину, радимо доповнити догляд за шкірою навколо очей. Спробуйте розглянути Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Продукт миттєво наповнює епідерміс вологою та зберігає її протягом дня. Використовуйте у своїй рутині догляду зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!

• Ксения

Усе супер швидко. Отписала наступного дня. Рекомендую

Ксения, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Пам'ятайте про важливість використання сонцезахисних засобів для збереження здоров'я шкіри обличчя. Радимо звернути увагу на Anthelios UVА 400 сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо приємного використання!

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Доброго вечора. Скористалася гелем поки раз, проте з першого разу бачу результат. Маю комбіновану, чутливу, проте безпроблемну шкіру, та сезонний дерматит. Думала, чи купувати, в рішення - "за" вмовили відгуки про чорні цятки. В мене, чомусь останній рік, після пологів наче чи пори збільшились, чи що, проте стали відчуватися не так зовні як на дотик, чорні цятки. Мені - 36. Єдине, маю питання до виробника, не розумію як часто використовувати засіб для закріплення ефекту? І дякую за подарунок!)

Тетяна, добрий день. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. Effaclar гель-мікропілінг для очищення проблемної шкіри обличчя та тіла для зменшення стійких недоліків підходить для щоденного використання для жирної шкіри зі стійкими недоліками. Попри це важливо розуміти, що щоденне використання кислот у догляді може зробити шкіру чутливою, тож ми рекомендуємо використовувати даний засіб 2-3 рази на тиждень. Чудовим рішенням буде доповнити щоденний догляд Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічною сироваткою для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб моментально заспокоює й зволожує епідерміс, надаючи відчуття свіжості й комфорту. Використовуйте продукт вранці та ввечері перед нанесенням основного догляду. Здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Для вмивання ну прям шкіра скріпить від чистоти. Поки що подобається не щипле, не пересушує

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Ольга, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за приємний відгук. Одним з головних етапів збереження шкіри обличчя в молодому стані є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Hydraphase бренду La Roche-Posay. Продукти миттєво усувають відчуття дискомфорту, стягнутості шкіри й інтенсивно зволожують. Наповнюють епідерміс вологою, значно покращують рельєф і колір обличчя. Засоби підходять для чутливої шкіри. Бажаємо Вам привабливості та краси!

• Валентина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Любимая умывалка всех возрастов и типов кожиСама пользуюсь с комби кожей и сын подросток подсел с проблемной кожей. Это любовь

Достоинства:
    Не сушит, лицо как у младенца
    Недостатки:

Валентина, вітаємо. Вдячні за відгук та довіру, нам приємно. Для шкіри, яка схильна до появи недоліків радимо обрати Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay, який можна використовувати локально на запальні ділянки або елементи. Продукт корегує недоліки в активній фазі та в пост-запальній формі, покращує тон та текстуру шкіри, звужує пори та відновлює мікробіом епідермісу. Щиро радимо спробувати та бажаємо найкращих результатів!

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Результатом задоволена. Окрім тіла використовую на обличчя. Результат вразив. Ніжними секундними рухами, пінкою, раз на тиждень ііііі обличчя посвітлішало. Навесні не з'явились пігментні плями на обличчі, по тілу поменшало пігментації. Використовувати обережно, так як секундою більше потримати на обличчі і червоні плями прийдеться заспокоювати заспокійливими кремиками.

Достоинства:
    шкіра посвітлішала
    Недостатки:
    не виявлено

Олена, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси шкіри. Зверніть увагу на новий засіб в асортименті бренду La Roche-Posay – Mela B3 Serum інтенсивну сироватку-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі. Формула з інноваційною молекулою Мелазил та 10% Ніацинаміду (Вітамін В3) має тривалу ефективність у корекції проявів навіть стійких пігментних плям та в запобіганні  їм. Мелазил – новий запатентований активний інгредієнт, для ефективної протидії та запобігання гіперпігментації шкіри як ніколи раніше. Цей активний інгредієнт затримує надлишок меланіну, таким чином запобігаючи його проявам на шкірі. Це забезпечує високу ефективність проти пігментації, підтверджену клінічними дослідженнями. Нехай Ваша шкіра сяє здоров'ям та красою!

• Лілія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Гель чудовий, після першого приміщення приємно вражена результатом. Без зайвих зусиль шкіра очистилася навіть від чорних цяток на носі

Достоинства:
    Легкий у використанні
    Недостатки:
    Не знайшла

Лілія, вітаємо Вас. Вдячні за відгук. Одним з головних етапів збереження шкіри обличчя є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Hydraphase бренду La Roche-Posay. Продукти миттєво усувають відчуття дискомфорту, стягнутості шкіри й інтенсивно зволожують. Наповнюють епідерміс вологою, значно покращують рельєф і колір обличчя. Засоби підходять для чутливої шкіри. Бажаємо Вам краси!

• Саєнко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дуже ефективний гель, ефект помітний майже одразу.

Ліза, вітаємо. Щиро вдячні за коментар. Після очищення й тонізації епідермісу рекомендуємо Вам наносити Effaclar H Iso Biome крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche - Posay. Засіб сприяє нормалізації мікробіому, миттєво заспокоює і зволожує епідерміс до 48 годин. Сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри та усуненню почервонінь, асоційованих із надмірною сухістю епідермісу. Бажаємо Вам привабливості!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Хороший гель для проблемної шкіри, дерматолог порекомендувала мені від висипів на спині. Для обличчя на мою думку буде надто агресивний.

Анна, раді Вас вітати. Ми вдячні за коментар. Одним з головних етапів збереження епідермісу в молодому стані є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Lipikar Baume Лайт AP+M ліпідовідновлювальне молочко для дуже сухої та схильної до атопії шкіри
      від бренду La Roche - Posay. Засіб зменшує свербіж, заспокоює епідерміс, надає тривале відчуття комфорту шкіри. Вдалого Вам дня!

• Анна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Хорошо очищает, помогает поддерживать здоровое состояние кожи

Достоинства:
    Помогает поддерживать здоровое состояние кожи
    Недостатки:
    Дорогой

Анна, добрий день. Щиро вдячні за довіру. Приємно бачити, що Ви залишились задоволені використанням даного продукту. Позитивно вплинути на себорегуляцію допоможе Effaclar очищувальна себорегулююча маска для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб містить два види глини, які відповідають за глибоке очищення, та пантенол, який забезпечить комфортне використання без подразнення. Радимо залучити до своєї рутини догляду та використовувати 2 рази на тиждень. Гарного дня!

• Анна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Обожнюю робити замовлення на розетці,з засобом буду знайомитися,думаю підійде. Дякую за маленький подарунок

Анна, вітаємо. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте про важливість використання сонцезахисних засобів для збереження здоров'я шкіри обличчя. Радимо звернути увагу на Anthelios UVА 400 сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо приємного використання!

• Іуліанія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороший мікропілінг ,прийшов доволі швидко у подарунок поклали умивалочку
    Довольна покупкою

Достоинства:
    Швидка доставка та хороший товар
    Недостатки:
    Поки що не бачу

Іуліанія, добрий день. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте про важливість використання сонцезахисних засобів для збереження здоров'я епідермісу обличчя. Радимо звернути увагу на Anthelios UVА 400 Oil Control сонцезахисний гель-крем з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам краси та чарівності!

Іуліанія, вітаємо. Вдячні за позитивний відгук, для нас цінна Ваша думка. Після застосування продукту радимо використовувати Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Бажаємо лише приємних вражень!

• Іуліанія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Задоволена покупкою мені відправили подаруночок
    Вперше вирішила скористатись цією доглядовою косметикою
    Подивлюсь на результат

Достоинства:
    Швидка доставка подарунок
    Недостатки:
    Поки що не бачу

Раді вітати, Іуліанія. Дякуємо за коментар. Рекомендуємо доповнити Ваш догляд Effaclar очищувальною себорегулюючою маскою для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб делікатно і якісно абсорбує надлишок себума, запобігає появі жирного блиску й ретельно очищає від забруднень. Заспокійлива дія пантенолу дозволяє уникнути подразнення епідермісу. Гарного дня!

• Ирина Г***

В товарі поламаний дозатор

Ирина, вітаємо Вас. Ми вдячні за коментар. Для розв'язання питання щодо зламаного дозатора рекомендуємо Вам звернутись на гарячу лінію, яка зазначена на пакуванні засобу. Бажаємо Вам гарного дня!

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гель дуже сподобався. Ніжний. Працює.

Достоинства:
    Працює, легкий у використанні
    Недостатки:
    Дорогувато

Анастасия, добрий день. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. Зверніть увагу на La Roche-Posay Effaclar Duo+ комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою. Продукт має антибактеріальні й заспокійливі властивості, усуває виражені запальні елементи та покращує поверхню епідермісу. Для захисту шкіри від негативного впливу UVA- та UVB-променів рекомендуємо Вам вранці використовувати Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей SPF50+ бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам привабливості!

• Вера Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дерматолог порадила цей гель для спини. В мене там бувають висипи і залишились плями від акне. Нових висипів не було, вже добре. Можливо з часом і сліди стануть меньш помітні.

Вера, здрастуйте. Дякуємо за чудовий відгук. Зверніть Вашу увагу на La Roche - Posay Effaclar ультраконцентровану сироватку для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот. Засіб зменшує виражені недоліки шкіри та помітно звужує пори. Запобігає повторній появі слідів акне на епідермісі. Підходить навіть для шкіри з віковими змінами. Вранці рекомендуємо наносити сонцезахисні засоби бренду La Roche - Posay гами Anthelios. Бажаємо Вам привабливості!

• Олена С***

Посилочку получила,спасибо за подарочек

Достоинства:
    Отлично
    Недостатки:

Олена, добрий день. Дякуємо за відгук. Для досягнення найкращого результату радимо доповнити щоденну рутину догляду La Roche-Posay Effaclar лосьйоном для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. Бажаємо комфортного використання!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Заявлені характеристики відповідають дійсності, результат після тижня користування відразу стає помітним

Достоинства:
    Густий
    Недостатки:
    Не має

Тетяна, добрий день. Вдячні за Ваш позитивний відгук. Для досягнення найкращого результату радимо доповнити щоденну рутину La Roche-Posay Effaclar лосьйоном для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. Бажаємо комфортного використання!

• Инна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Не возможно смыть, мылится, как дешевое мыло. Возможно мне не подошол

Достоинства:
    не оценила
    Недостатки:
    не запакован

Вітаємо, Инна. Дякуємо, що поділились враженням після використання засобу. Пам'ятайте, що шкіра кожної людини особлива та неповторна. Як наслідок - один і той же засіб може викликати різний результат у споживачів. Дерматологи працюють над складом продуктів бренду La Roche-Posay покращуючи формули для чутливої шкіри та, разом з цим, ми не можемо дати гарантію повного прийняття складу засобів кожним споживачем. Рекомендуємо очну консультацію лікаря-дерматолога для більш ефективного та точного підбору засобів по догляду. Бажаємо здоров'я!

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Яна, добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Після очищення, рекомендуємо використовувати Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. Засіб звужує пори, вирівнює поверхню шкіри та готує обличчя до використання основного догляду. В період активного сонячного випромінювання Ваша шкіра потребує посиленого захисту, тому рекомендуємо звернути увагу на Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей SPF50+. Бажаємо здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Чудовий гель, колись мала мініатюру з набору, тоді і мподобався, а тепер взяла 400 мл ще й подарунок отримала

Татьяна, здрастуйте. Ми вдячні за Ваш відгук. Дуже важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA та UVB променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Effaclar Duo [+] SPF 30. Засіб усуває виражені недоліки шкіри та запобігає пост акне пігментації. Зволожує та матує шкіру. Effaclar Duo [+] SPF 30 захищає шкіру від UVA і UVB променів і зовнішніх негативних факторів. Бажаємо Вам чарівності!

• Людмила Б***

Добрый день. Подскажите пожалуйста подарок нужно добавлять в корзину или он автоматически идёт с заказом?