Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Ультраконцентрированная сыворотка с эффектом пилинга La Roche-Posay Effaclar с комплексом трех кислот для жирной проблемной кожи 30 мл (3337875722827)

Оценка пользователей 4.64/5
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  90% позитивних, 6% нейтральних, 4% негативних
    Клієнти в основному висловлюють захоплення ефективністю сироватки La Roche-Posay Effaclar при лікуванні проблемної шкіри, особливо при акне та висипаннях. Більшість користувачів відзначають покращення стану шкіри вже після першого тижня використання — зникають прищі, згладжуються рубці після акне, звужуються пори. Багато хто рекомендує продукт для підлітків та людей із жирною чи комбінованою шкірою. Окремо відзначають приємні бонуси у вигляді подарунків при покупці. Основні мінуси — відчуття печіння і сухість після нанесення, іноді виникають почервоніння, а окремі клієнти мали зауваження до упаковки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ганна Р***

Сама найкраща

Достоинства:
    Полірування обличчя
    Недостатки:
    Не було

Ганна, добрий день. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний засіб. Зверніть увагу на Anthelios UVА 400 Oil Control сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя, захист від UVB та дуже довгих UVA променів SPF 50+ від бренду La Roche-Posay. Продукт надає матувальну дію на 12 годин, захищає епідермальні клітини від пошкодження. Технологія Airlicium сприяє нормалізуванню роботи сальних залоз, поглинає надлишки себуму, вологу і піт. Легкий флюїд забезпечує покриття, стійке до води, поту та піску. Нежирна текстура продукту не залишає слідів й липкості на шкірі. Бажаємо Вам краси!

• Ольга О***

Сироватка ужасная, агрессивная. После неё у меня на складах носа появился купероз, при том что моя коже не чувствительная.

Ольга, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Лабораторія La Roche-Posay старанно розробляє формули для того, щоб якомога більше споживачів залишились задоволені. Однак епідерміс кожної людини настільки особливий, що трапляється й негативний досвід використання. Ми взяли скарги до уваги та вже передали відгук у відповідний відділ. З Вами ми стаємо краще. Бажаємо надалі лише вдалих придбань!

• Ганна Р***

Тільки ця сироватка стирає висипання, і шкіра так приємно блищить, як після салону.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:

Ганна, добрий день. Дякуємо, що поділилися враженнями від використання засобу. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Микита

Чудовий засіб. Запобігає появі запалень та прищів на обличчі. Звісно, дещо сушить шкіру, тому треба комбінувати зі зволожуючими засобами

Достоинства:
    За час використання, повністю перестали зʼявлятися запалення на шкірі
    Недостатки:
    Не виявив

Микита, вітаємо. Ми вдячні за відгук. Жирна шкіра також потребує зволоження, щоб зберігати здоровий баланс і уникати надмірного виділення себуму. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Hydraphase HA бренду La Roche-Posay. Продукти миттєво усувають відчуття дискомфорту, стягнутості шкіри й інтенсивно зволожують. Наповнюють епідерміс вологою, значно покращують рельєф і колір обличчя. Засоби підходять для чутливої шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!

• Тетяна П***

Хороша сироватка,добре прибирає сліди після акне.

Достоинства:
    Дякую за подарунок.Все гарно запаковано.
    Недостатки:

Тетяна, добрий день. Дякуємо за позитивний відгук. Пам'ятайте, про важливість зволожувати шкіру обличчя для забезпечення її пружності та гідратації. Також, це допомагає бути їй більш стійкою до негативних факторів навколишнього середовища. Спробуйте розглянути Effaclar H Iso-Biome заспокійливий відновлювальний зволожувальний крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб можна використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!

• Вікторія Б***

мій рекомендасьон для підлітків. сину наносила за необхідності і результат був гарним. купувала 4 різні сироватки ля рош посей і всіма задоволена.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    ціна

Вікторія, вітаємо. Дякуємо за відгук. Для покращення результату доповнюйте догляд продуктами для очищення епідермісу. Оберіть їх з гами Effaclar від бренду La Roche-Posay, яка дбайливо розроблена для власників шкіри схильної до недоліків. Бажаємо гарного дня!

• Станислав

Особо ничего сказать не могу, применил один раз, но никаких особо раздражений или еще чего подобного у меня не было, из-за чего я рад. Вообще впервые подобным решил воспользоваться, надеюсь на дальнейшее улучшение своей кожи. К сожалению никакого бонуса не положили к заказу) Хотя брал еще другие товары от данного производителя. Наверное это делается выборочно.

Станислав, добрий день. Дякуємо за відгук. Для досягнення ефективного результату рекомендуємо використовувати Effaclar ультраконцентровану сироватку для обличчя з ефектом пілінгу у щоденному вечірньому догляду протягом 4 тижнів. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Доповніть догляд засобом для очищення, тонізації шкіри з гами Effaclar, а також розгляньте Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри. Бажаємо вдалих придбань та гарного дня!

• Светлана В***

Шикарна сиворотка для жирної шкіри

Достоинства:
    Гарний результат після використання
    Недостатки:
    Не має

Светлана, добрий день. Дякуємо за коментар. Продукти, що містять у своєму складі кислоти, можуть зробити Вашу шкіру більш чутливою до сонячного світла. Рекомендуємо вдень використовувати La Roche-Posay Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей, дуже високий ступінь захисту SPF50+. Формула продукту допомагає регулювати вироблення себуму, зменшує видимість недоліків на шкірному покриві й запобігає їхній повторній появі. Засіб забезпечує видиму антиоксидантну дію, має приємну нежирну текстуру. Бажаємо Вам гарного дня!

• Наталія

Товар доставлений швидко. Приємним бонусом став гарний подарунок.
    Користуватися тільки почали, результат ще важко оцінити. Придбала для доньки підлітка за рекомендацією дерматолога в комплексі з іншими доглядовими засобами.

Наталія, добрий день. Дякуємо за коментар. Також радимо для корекції висипань обрати в якості основного догляду Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри. Посилена формула інгредієнтів надає помітний результат за 8 годин після використання. Філобіома у складі сприяє заспокоєнню та зменшенню недоліків на шкірі, протидіє надмірному виробленню себуму. Гель-крем делікатно відлущує клітини епідермісу, що допомагає запобігти появі залишкових слідів та виникненню недоліків. Здоров'я та краси Вашій родині!

• Светлана Р***

После первого нанесения уже кожа имеет ровный блик, увлажненность. Чувствуется работа кислот, есть пощипывания при нанесении. В целом после недели использования уже есть эффект ровной кожи и минимум высыпаний.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:

Светлана, раді вітати Вас. Дякуємо за такий детальний відгук. При використанні догляду з кислотами, дуже важливо захищати епідерміс від негативного впливу УФ-променів. Рекомендуємо звернути увагу на Anthelios UVA 400 легкий сонцезахисний флюїд, стійкий до води та поту, для чутливої шкіри обличчя, дуже високий рівень захисту від UVB та дуже довгих UVA променів SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам краси!

• Ірина К***

Дуже класна сироватка. Рекомендую. Дійсно свужує пори и лице має гарний вид.

Вітаємо Вас, Ірина. Щиро дякуємо за коментар. Дуже важливо захищати епідерміс від негативного впливу УФ-променів. Рекомендуємо звернути увагу на La Roche - Posay Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей, дуже високий ступінь захисту SPF50+. Формула продукту допомагає регулювати вироблення себуму, зменшує видимість недоліків на шкірному покриві й запобігає їхній повторній появі. Засіб забезпечує видиму антиоксидантну дію, має приємну нежирну текстуру. Продукт протестований на шкірі з підвищеною чутливістю та дозволяє епідермісу дихати навіть у спекотну погоду. Бажаємо Вам чарівності!

• Лазарева А***

Вже місяць користуюсь лінійкою La Roche для проблемної шкіри. Висипань майже не було за цей час, і старі потроху зникають. Я дуже задоволена. Коли доставили мені моє замовлення(гель для вмивання, сироватка і крем), то мене очікував ще приємний сюрприз у вигляді трьох маленьких кремів з SPF +50. Те що треба для літа.

Достоинства:
    Дія
    Недостатки:

Алёна, добрий день. Дякуємо за високу оцінку. З настанням тепла шкіра жирна за типом стає схильною до надмірного себовиділення. З брендом La Roche-Posay Ви маєте можливість вплинути на цей процес та покращити вигляд пор. Радимо розглянути Effaclar очищувальну себорегулюючу маску для жирної проблемної шкіри. Бажаємо краси!

• Іван Ч***

Через тиждень вже чудовий ефект, варто своїх грошей

Іван, добрий день. Дякуємо за позитивний відгук та довіру. Доповнюйте догляд очищенням для отримання найкращого результату. Продукти гами Effaclar бренду La Roche-Posay дбайливо видаляють бруд та надмірний себум залишаючи епідерміс та пори очищеними. Бажаємо гарного дня!

• Оксана С***

Оксана, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку. Зверніть Вашу увагу на Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб делікатно відлущує клітини епідермісу, що допомагає запобігти появі залишкових слідів та виникненню недоліків. Продукт надає зволоження шкіри до 24 годин й матує епідерміс. Протестовано з 10 років. Бажаємо Вам привабливості!

• Ірина П***

Користуюсь вже рік лінійкою еффаклар , найдієвіше - це гель для вмивання і ця сироватка. Тонік еффаклар на спирту- в мене пересушило шкіру просто до тріщин. Дійсно рубці після акне з цією сироваткою стали за цей час вирівнюватися, висипи зменшились, шкіра перестала жирніти. Єдине з усього, що я перепробувала за 20років, що мені дійсно дало бажаний ефект, ніякий продукт з масмаркетів так не допоможе . В кого низький больовий поріг - лазер не витримає , тому єдиний порятунок- правильний догляд і час.

При покупці отримала маленьку міцелярну воду- дуже дякую, бо хотіла спробувати .

Також прихильникам пораджу сироватку з вітаміном В5- теж дуже класна, особливо при догляді взимку. Перед її покупкою, минулої зими мені часто доводилось їздити на велосипеді, шкіра була подразнена через вітер - ця сироватка дуже добре загоює, заспокоює та живить шкіру, вирівнює тон

Вітаємо, Ірина. Дякуємо, що поділилися своїми результатами після використання. Приємно, що Ваша шкіра має здоровий вигляд. Щоб забезпечити бажаний ефект та не травмувати шкіру, важливо вдало комбінувати засоби. Обирайте для догляду за Вашим епідермісом Physiological Cleancers заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам чарівності!

• Анна Т***

Користуюсь протягом трьох років за призначенням дерматолога. Наношу сиворотку ввечері після вмивання. Це дійсно дуже дієва сиворотка, в кого проблемна шкіра це самий топ.
    Замовляю її на розетці не вперше, жодних нарікань

Достоинства:
    Ефективна
    Недостатки:
    жодних

Анна, раді вітати. Щиро дякуємо за коментар. Коли Ви прагнете ретельного догляду для проблемною шкірою, відмінно підійдуть засоби гами Effaclar від бенду La Roche-Posay. Зверніть увагу на ефективний комплекс засобів: Effaclar гель-мус для очищення, Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор та Effaclar Duo+ комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою. Комплексне використання продуктів гами Effaclar є оптимальним варіантом для ефективного результату. Найкращих результатів!

• Марина

Отримала товар , швидка відправка , ще у подарунок отримала гель, дуже приємно дякую

Недостатки:

Марина, добрий день. Дякуємо за відгук. Коли Ви використовуєте в ритуалі догляду за шкірою засоби у складі яких містяться кислоти, для запобігання появи пігментних плям на шкірі, не забувайте забезпечити їй захист від УФ-випромінювання. Пам'ятайте, що в бренді La Roche-Posay є рішення — це Anthelios UVА 400 Oil Control сонцезахисний гель-крем з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+, текстуру якого комфортно відчувати протягом усього дня. Бажаємо краси Вашій шкірі!

• Юлечка Л***

Найкраще

Достоинства:
    Дуже класна
    Недостатки:
    Не знайшла

Юлечка, раді Вас вітати. Щиро дякуємо за коментар. Коли Ви прагнете ретельного догляду для проблемної шкіри, відмінно підійдуть засоби гами Effaclar від бенду La Roche-Posay. Зверніть увагу на ефективний комплекс засобів: Effaclar гель-мус для очищення, Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор та Effaclar Duo+ комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою. Комплексне використання продуктів гами Effaclar є оптимальним варіантом для ефективного результату. Найкращих результатів!

• Наталія

Гарний засіб для жирної шкіри , не пересушує , дещо висвітлює. Користуюсь 3 рази в тиждень. Хороший результат, якщо користуватись комплексно.

Достоинства:
    Якість, економність
    Недостатки:

Наталія, добрий день. Дякуємо, що поділилися своїми відчуттями та результатами від використання. Засіб містить у своєму складі кислоти, які можуть зробити Вашу шкіру більш чутливою до УФ-випромінювання. Вранці обов'язково захищайте обличчя продуктом від бренду La Roche-Posay Anthelios UVА 400 сонцезахисним легким флюїдом з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+. Здоров'я та краси!

Наталія, вітаємо Вас. Дякуємо за приємний відгук. Під час використання основного догляду з кислотами обов’язково вранці застосовуйте продукт з високим рівнем захисту від УФ-випромінювання, для запобігання появи пігментних плям. Зверніть увагу на Anthelios UVA 400 сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Гарного дня і нехай Ваш епідерміс буде здоровий!

Наталія, вітаємо Вас. Дякуємо за приємний відгук. Під час використання основного догляду з кислотами обов’язково вранці застосовуйте продукт з високим рівнем захисту від УФ-випромінювання, для запобігання появи пігментних плям. Зверніть увагу на Anthelios UVA 400 сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Гарного дня!

• Анастасия

Неплохо

Достоинства:
    Недостатки:
    может быть потом небольшое высыпание а так хорошый

Анастасия, вітаємо. Вдячні за довіру. Шкіра кожної людини особлива та неповторна. Як наслідок - один і той же засіб може викликати різний результат у споживачів з різною динамікою та своєю особливістю. Часткове збільшення видимих недоліків допустиме внаслідок глибокої дії продукту на підшкірні запальні елементи. Рекомендуємо продовжити нанесення та оцінювати ефективність починаючи з двох тижнів використання. Для покращення результату доповнюйте рутину очищенням з гами Effaclar бренду La Roche-Posay. Гарного дня!

• Надія Н***

Мені цю сиворотку порекомендувала моя дерматологиня. У мене жирний тип шкіри, і час від часу виникають підсипання на обличчі. Цей продукт допомагає позбутися зайвого себуму, чудово очищує. На ранок шкіра стає більш матовою, гладенькою, постакне швидше розсмоктуються. Чудодійного ефекту, звичайно, вона не має, але допомагає у рутинному догляді. Спочатку трошки припікає, обличчя може почервоніти, але ненадовго. Все терпимо. Коли шкіра звикає до кислот, що в складі, то такого ефекту вже нема. Сиворотка сподобалась, буду брати ще.

Достоинства:
    Справляється із задачею.
    Недостатки:

Надія, вітаємо. Щиро дякуємо за Ваш коментар. Продукти, що містять у своєму складі кислоти, можуть зробити Вашу шкіру більш чутливою до сонячного світла, зверніть увагу на Effaclar Duo+ SPF 30 комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою від бренду La Roche-Posay. Продукт усуває виражені недоліки й запобігає появі постакне пігментації. Зволожує та матує епідерміс. Захищає шкіру від UVA- і UVB-променів та зовнішніх негативних факторів. Здоров'я Вам і краси!

• Альона Ч***

Давно користуюсь лінійкою Effaclar, тому щодо сироватки довго не вагалась.
    Під час першого нанесення було поколювання та підпікало, але бренд про це повідомляє, тому я не особливо турбуюсь про таку реакцію. Протягом двох годин зберігалось почервоніння обличчя в місцях нанесення. Інших реакцій не виявила.
    Упаковка приємна, піпетка лежить окремо від баночки, що дуже порадувало.
    Як покаже себе далі — буду дивитись і, можливо, доповню відгук.
    Додатково маю duo , K, MAT, гель та мус для очищення, крем hydraphase spf 20 та маску. Усі товари можу рекомендувати, особливо маску, ну дуже вона файна і не обтяжує шкіру.
    Для зволоження інших ділянок шкіри, якщо, наприклад, є дерматити, то рекомендую eucerin urea repair 5% lotion. Я знаю, що й в la roche є гарні заоложуючі препарати, але поки не було потреби змінювати догляд.
    Дякую бренду за якість :)

Достоинства:
    Якість, сервіс, давно користуюсь. Може викликати почервоніння та непрємні відчуття на обличчі (тимчасово!); рекомендується наносити spf

Альона, вітаємо. Дякуємо за добрі слова. Раді, що Ви залишились задоволені та отримали бажаний результат. La Roche-Posay як ніхто краще розуміє, як важко знайти догляд для чутливої та схильної до алергії шкіри обличчя, саме тому ми прикладаємо багато зусиль для розроблення гіпоалергенних та, разом з цим, високоефективних формул. Ви надихаєте нас ставати кращими. Бажаємо лише найкращих результатів.

• Анна Т***

Ця сиворотка, це дійсно один з найкращих, яка бориться з недоліками шкіри, такі як прищі і акне

Достоинства:
    Дієва
    Недостатки:
    нема

Добрий день, Анна. Дякуємо Вам за приємний відгук. Коли Ви використовуєте в ритуалі догляду за шкірою засоби, у складі яких містяться кислоти, для запобігання появи пігментних плям на шкірі, не забувайте забезпечити своїй шкірі захист від УФ-випромінювання. Зверніть увагу на Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей SPF50+. Здоров'я і сяйва Вашій шкірі!

• Богдан С***

Баночка з сироваткою без захисної плівки. На всій продукції завжди є захисна плівка, як на гелі що дали в подарунок, а на сироватці ні. І коробка помнута ніби її відкривали не раз. Де гарантія що там дійсно препарат а не що хтось по дорозі до отримання не перелив його і замість нього не залив щось інше

Богдан, доброго дня. Дякуємо за відгук. Турбота про планету - один з головних принципів бренду La Roche-Posay. Саме тому виробник не використовує додаткове пакування на засобах. Бажаємо гарного дня!

• Валері Ю***

Гарні пальчики )

• Анна Г***

Помог справится с регулярными высыпаниями. Приятная текстура, хорошо впитывается . Пройдя курс, количество высыпаний и покраснений реально уменьшилось .
    Сейчас пользуюсь единожды в день на ночь на регулярной основе. У меня комбинированная кожа лица и данная сыворотка отлично подошла

Анна, раді вітати. Чудово, що використання засобу залишило такі приємні враження. Для гарного стану Вашої шкіри рекомендуємо використовувати даний засіб в комплексі з Effaclar гель-мусом для очищення жирної проблемної шкіри. Завершуйте етап очищення використанням Effaclar лосьйону для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. При догляді з кислотами важливо забезпечити надійний захист від сонячного випромінювання. Для ранкового догляду рекомендуємо звернути увагу на Effaclar Duo+ SPF 30 комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою. Досконалості Вашій шкірі!

• Дарья С***

Замена салонного пилинга) Пользуйтесь и радуйтесь чудодейственному результату.

Дар'я, добрий день. Вдячні Вам за чудовий відгук та довіру. Осінній період - сприятливий період для інтеграції в щоденний догляд засобів, які містять кислоти у своєму складі. Слід пам'ятати, що кислоти в складі косметичних засобів можуть підвищувати чутливість шкіри до УФ-випромінювання. Тому рекомендуємо використовувати сонцезахисні засоби з SPF фактором не менш 15, навіть в похмуру погоду. Зверніть увагу на тональні засоби бренду La Roche-Posay з гами Toleriane Teint, що містять SPF фактори захисту. Краси та здоров'я Вашій шкірі!

• Валерия Ю***

Качественный,действенный продукт
    Осветляет и очищает кожу,должен быть у каждой ухоженной девушки

Достоинства:
    100% Результат Действия

Валерія, вітаємо Вас. Нам приємно читати, що використання засобу так чудово покращило стан Вашої шкіри. Коли Ви використовуєте в ритуалі догляду за шкірою засоби, у складі яких містяться кислоти, для запобігання появи пігментних плям на шкірі, не забувайте забезпечити своїй шкірі захист від УФ-випромінювання. Рекомендуємо звернути увагу на Hydraphase UV Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя SPF20. Засіб забезпечує чудове зволоження шкірі, а також її захист. Приємного використання!

• Андрей

#мояраспаковка

Достоинства:
    Хорошее средство, прыщи ушли через 2 недели

Андрій, вітаємо. Дякуємо за чудовий коментар. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо Вам перед нанесенням засобів делікатно очистити та тонізувати шкіру продуктами Effaclar. Під час перебування на сонці, навіть у хмарну погоду, дуже важливо використовувати сонцезахисні засоби. Зверніть увагу на сонцезахисний матуючий гель-крем La Roche-Posay Anthelios XL Dry Touch Gel-Cream SPF50+. У разі вподобання ультралегких текстур обирайте Anthelios XL ультралегкий сонцезахисний флюїд для чутливої шкіри SPF50+. Бажаємо гарного настрою!

• Тетяна Н***

Отримала сироватку,чула багато гарних відгуків,вразило пакування (піпетка окремо від самої баночки). #моєрозпакування

Тетяна, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Коли Ви використовуєте у догляді засоби, що містять кислоти, зранку наносьте засоби, які містять SPF захист. Зверніть увагу на Hydraphase UV Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя SPF20, який містить фрагментовану гіалуронову кислоту для збереження вологи у шкірі. Якщо ж Ваша шкіра потребує корекції недоліків обирайте новий Effaclar Duo+ SPF30 комплексний корегуючий засіб з антирецидивною дією для догляду за жирною проблемною шкірою. Бажаємо Вам досконалості!

• Потапчук А***

Заметно ушли прыщи за неделю. Посмотрим, справится ли она с постакне. Это было бы идеально

Достоинства:
    Убирает прыщи
    Недостатки:
    Пока не обнаружила

Анастасія, раді вітати. Чудово, що засіб покращив стан Вашої шкіри. Щоб забезпечити кращий ефект, використовуйте комплексно продукти гами Effaclar: очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний догляд. Зверніть Вашу увагу на Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор. Завдяки ліпо-гідроксі-кислоті та компонентам, що очищають, Effaclar Lotion вирівнює поверхню шкіри, ефективно очищає пори та зменшує їх розмір. Чудовим рішенням буде щоденно використовувати Thermal Water. Термальна вода La Roche-Posay відрізняється високим вмістом Селена, потужного природного антиоксиданту, який захищає шкіру людини від негативного впливу вільних радикалів. Будьте здорові!

• Виолетта Л***

...

Достоинства:
    Очень хорошая сыворотка , мне подошла . Использую комплексно с умывалкой и тоником , от этого же производителя . Наношу только вечером, сначала немного печёт , а потом уже нормально. Эффект увидела спустя месяц использование . Были красные пятна после акне , а теперь ели видны . Буду если что ещё заказывать ️
    • Представитель поставщика

Віолета, добрий день. Ми дуже раді, що Effaclar сироватка чудово покращила стан Вашої шкіри. Шкіра, схильна до появи жирного блиску, потребує зволоження, як і будь-який інший тип шкіри. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Hydraphase Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем, який містить два види гіалуронової кислоти для інтенсивного зволоження шкіри. Бажаємо Вам досконалості шкіри!

• Тетяна Б***

Рекомендую. Очень хороший уход для проблемной кожи

• Представитель поставщика

Тетяна, вітаємо. Дякую Вам за такий чудовий відгук. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти гами Effaclar. Effaclar Serum необхідно використовувати із засобом, що містить захист від шкідливого впливу UVA і UVB-променів. Для захисту від сонця і зволоження шкіри рекомендуємо Hydraphase UV Intense Light. Засіб інтенсивно зволожує, миттєво усуває відчуття стягнутості і дискомфорту. Hydraphase UV Intense Light помітно покращує колір обличчя, а система фільтрів з рівнем захисту SPF20 запобігає пошкодженню структури шкіри, яке викликає щоденний вплив сонячних променів. Бажаємо Вам досконалості шкіри!

• Тетяна Б***

Отримала не тільки сиворотку, а і приємний подарунок гель для умивання 200 мл. Це приємно здивувало
    Почитала відгуки, виявляється була акція.
    Дякую

• Представитель поставщика

Тетяна, вітаємо Вас. Дякуємо Вам за вибір бренду La Roche-Posay. Коли Ви використовуєте в ритуалі догляду за шкірою засоби, у складі яких містяться кислоти, для запобігання появи пігментних плям на шкірі, не забувайте забезпечити своїй шкірі захист від УФ-випромінювання. Рекомендуємо звернути увагу на Hydraphase UV Intense Legere SPF20, який не тільки захищає шкіру від негативної дії сонячного випромінювання, а й інтенсивно зволожує шкіру обличчя. Використання комплексного догляду гами Effaclar забезпечить кращий результат. Доповніть свою рутину по догляду за жирною, схильної до недоліків шкірою за допомогою Effaclar маски, яка глибоко очищує та регулює виділення шкірного сала. Бажаємо краси Вашій шкірі!

• Марина З***

Дополню отзыв, реально классная вещь. Прищики сошли за неделю использования. Но для меня самое главное то, что очень осветлилась кожа. Она стала более ровная, цвет нежно белая, прям бархатная. Никаких пятен, постакне.

• Представитель поставщика

Марина, очень рады, что данная сыворотка оставила приятные эмоции. Наносите продукт во время ритуала вечернего ухода для эффективного уменьшения несовершенств кожи. Важно помнить, что кислоты в составе могут повышать чувствительность кожи к UV-излучению. Рекомендуем использовать сыворотку вместе со средством, которое имеет значение SPF15 и выше, даже в пасмурную погоду. Обратите внимание на Anthelios XL ультралегкий солнцезащитный флюид для чувствительной кожи SPF50+. Красоты Вашей коже!

• Марина

Мне очень понравился еффеет. Нанесла на ночь, немного по пекло сразу, потом перестало. На утро, никакого жирного блеска, никаких неприятных ощущений, кожа ровная. Насчёт высыпаний, пока говорить не буду, пару недостатков есть, посмотрим, сойдут ли быстрее.

Достоинства:
    Нет жирного блеска
    Недостатки:
    Цена кусается, но если результат стоит того, то куда денешся
    • Представитель поставщика

• Anastasia D***

Не понравилось. Щиплет лицо после нанесения , появились красные пятна, запах не очень приятный. Не стоит своих денег

Достоинства:
    Легкая текстура, пипетка отдельно от самого флакона
    Недостатки:
    Щиплет лицо после нанесения
    Цена
    • Представитель поставщика

Добрый день! Нам очень жаль, что данное средство не оправдало Ваши ожидания. При неэффективности продукта нужно учитывать ряд факторов: как правильно и как долго Вы использовали продукт, как верно он был подобран исходя из Ваших потребностей. Effaclar ультраконцентрированная сыворотка для лица с эффектом пилинга содержит интенсивный комплекс из Салициловой, Гликолевой и Липо-Гидрокси-Кислоты, дополняющих действие друг друга для оптимальной эффективности в борьбе против несовершенств, черных точек и следов постакне. Данное средство рекомендуем использовать на взрослой проблемной коже. Распределить несколько капель сыворотки по коже, избегая область вокруг глаз, после очищения кожи. После нанести средство ухода исходя потребностям Вашей кожи. Использовать в комплексе с ежедневным солнцезащитным уходом SPF ≥ 15. Желаем здоровья и красоты!

• Наталія Н***

В складі кислоти- почервоніння і щіпання обличчя після нанесення це нормально.

• Екатерина С***

Оно и должно щипать кожу , в вот красные пятна это странно . Не для вашего типа кожи наверно