Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Интенсивный увлажняющий крем La Roche-Posay Hydraphase HA Light для нормальной и комбинированной кожи лица 50 мл (3337875731638)

Код :  291220563
Оценка пользователей 4.63/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  позитивний – 75%, нейтральний – 15%, негативний – 10%
    Клієнти в основному задоволені кремом La Roche-Posay для нормальної та комбінованої шкіри, відзначаючи його легку текстуру, хороше зволоження, швидке вбирання та економність у використанні. Багато хто рекомендує цей засіб власникам чутливої та схильної до алергії шкіри. Особливо подобаються приємні бонуси у вигляді подарунків від магазину та якість упаковки. Недоліки зауважують у вигляді слабкого зволоження для сухої шкіри, надто легкої текстури для окремих клієнтів, поодиноких випадків неприємного запаху, а також нюансів під час акцій чи з обслуговуванням доставки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

В мене комбінована надчутлива шкіра.
    Чудовий крем, шкіра зволожена і заспокоєна після нього, навіть висипи прибирає. Мені підійшов. Я користувалась біодермою, сераве, авен вони мені не підійшли-залишали плівку, або висипи зʼявлялися після них.
    Тому цей крем рекомендую 100%. Обирала по відгуках.
    Розетці дуже дякую за подарунок до крему, як приємно, купуєш одне щось, а забираєш 2 продукти.

Достоинства:
    Добре зволожує шкіру, доглядає за нею, приємна консистенція не жирна і не водяна, гарна упаковка, дозатор
    Недостатки:

Юлія, вітаємо. Щиро дякуємо за коментар. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей від бренду La Roche - Posay. Кофеїн у складі засобу покращує кровообіг, зменшує мішки під очима й тонізує епідерміс. Термальна вода La Roche-Posay сприяє зниженню чутливості шкіри та ефективно заспокоює її. Крем допомагає зменшити вираженість мімічних зморшків, розгладжує шкірний покрив й підвищує еластичність. Бажаємо Вам привабливості!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

беру второй раз, топ за свои деньги. Мне 1 хватило более чем на 5 месяцев.

Достоинства:
    Не липнет, быстро впитывается, легкий, качественный.
    Недостатки:
    Летом, ощущается что он на лице. Мне кажеться летом так со всеми будет)

Анна, добрий день. Щиро вдячні за коментар. Раді, що даний засіб Вам сподобався. Рекомендуємо доповнити свій щоденний догляд засобом Hydraphase для зони навколо очей, який відмінно зволожує, зменшує темні кола та лінії зневоднення. Бажаємо краси та сяяння Вашій шкірі!

• Наталия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мой любимый крем для лета. Легкий, быстро впитывается, увлажняет и освежает на отлично. Легко наносить косметику. Невесомый на лице и не жирнит со временем лоб и крылья носа, в отличии от других производителей.

Достоинства:
    Комфорт, лицо свежее и дышит. Экономен.Удобный дозатор.
    Недостатки:
    Нет.

Наталия, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть Вашу увагу на La Roche-Posay Toleriane міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя. Засіб делікатно знімає макіяж, термальна вода La Roche-Posay, що входить до складу, заспокоює, зволожує, пом'якшує епідерміс. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Светлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Легкий, не залишає блиску і важкості на шкірі

Достоинства:
    без запаху, легко наноситься

Светлана, добрий день. Дякуємо, що поділилися враженнями від використання засобу. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Відповідає опису. Для норм.типу шкіри, дуже круто зволожує , наповнює шкіру

Достоинства:
    Результат видно на 2 день користування
    Недостатки:

Оксана Мельник, здрастуйте. Ми вдячні Вам за відгук. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти. Вранці та ввечері - очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний крем. Дуже важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA та UVB променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Hydraphase UV Intense Light. Інтенсивний зволожуючий крем для нормальної та комбінованої шкіри допомагає захистити шкіру від щоденного впливу UVA та UVB променів та забезпечує тривале зволоження шкіри. Бажаємо Вам шарму!

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гарний крем, купую в розетці, коли скидки на нього, хоча косметолог радить купувати в аптеці!

Достоинства:
    Якісна упаковка, оригінальний товар
    Недостатки:
    Відсутні

Ирина, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Для збереження молодості й краси епідермісу обличчя рекомендуємо звернути увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу обличчя приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Сподобався товар, починаючи від дизайну, зручної тари до інгредієнтів та якості продукції. Легка текстура крема швидко вбирається. Малі витрати за рахунок вдало підібранного дозатора. Зморшки наповнюються та стають непомітними Цей продукт мені (комбінована зріла шкіра) гарно підійшов. Користуюся двічі на день тоніком 200 мл цього ж виробника, якого вистачає на 4 місяці. Цікаво на скільки цього крема 50 мл мені вистачить?!

Достоинства:
    Крем підійшов і його дія помітна на обличчі
    Недостатки:
    Не виявила

Світлана, раді вітати. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. У вечірньому догляді використовуйте засіб разом з Hyalu B5 дерматологічною сироваткою для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Рекомендуємо доповнити ранковий догляд Anthelios Age Correct антивіковим сонцезахисним засобом для чутливої шкіри обличчя проти зморшок та пігментації з SPF50, який забезпечить надійний захист від негативної дії сонячного випромінювання. Найкращих результатів!

• Поліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Вообще неплохой крем, легкая текстура, не липнет, быстро впитывается, никаких раздражений не вызвал, на лето хорош. Но у меня кожа чуть суховата, увлажнения не сильно хватает (на креме указано для нормальной и комби), а так идеальный вариант на лето, потому что все остальные кремы из моего арсенала La roche жирноваты на жару. Хватит крема надолго, пользуюсь дважды в день и еще даже половину не израсходовала. Пользовалась многими средствами La roche, всегда топчик для меня

Достоинства:
    Легкий, качественный, приятный аромат, хватает надолго.
    Недостатки:
    Нет.

Поліна, вітаємо. Дякуємо, що ділитесь з нами своїми враженнями. Використання комплексного догляду за епідермісом забезпечить найкращий результат. Обирайте La Roche-Posay Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри. Засіб забезпечить глибоке зволоження й надасть відчуття комфорту. Бажаємо Вам чарівності!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

мені підходить, купую не вперше, крем чудовий. дякую за подарунок, несподівано та дуже приємно

Достоинства:
    оплата частинами. це дуже актуально зараз

Людмило, раді вітати. Чудово, що використання засобу залишило такі приємні враження. Комплексне використання засобів гами Hydraphase є оптимальним рішенням для зволоження. Рекомендуємо доповнити свій щоденний догляд засобом Hydraphase HA Yeux інтенсивним зволожувальним кремом для шкіри контуру очей, який відмінно зволожує, зменшує темні кола та лінії зневоднення. Вдалого Вам дня!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Відмінна якість. Мені підійшло, при чутливій та схильній до алергії шкірі

Достоинства:
    Форма випуску, якість продукту
    Недостатки:

Вітаємо, Ольго. Дякуємо Вам, за відгук. Догляд за шкірою починається з її очищення. Від того, наскільки правильним і ретельним буде цей крок, залежить стан шкіри та її готовність до наступних етапів. Обирайте міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя з гами Physiological Cleancers. Завершуйте етап очищення Physiological Cleancers заспокійливим тоніком для чутливої шкіри обличчя, який допоможе відновити рН шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Нехай Ваша шкіра сяє красою та здоров'ям!

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Все було запаковано. Термін до 2024 року.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:

Доброго дня, Вікторія. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо доповнити щоденний догляд за шкірою гамою очищення Physiological Cleancers: міцелярною пінкою та тоніком для очищення та зволоження шкіри. Бажаємо здоров’я!

• Татьяна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем идеально подошёл моей коже (местами жирная, комбинированная кожа). Быстро вписывается, не стягивает и не оставляет следов.

Вітаємо, Тетяна. Дякуємо за Ваш чудовий відгук. При виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Рекомендуємо доповнити свій щоденний догляд інтенсивним зволожуючим кремом для шкіри навколо очей Hydraphase HA Yeux, який має у своєму складі фрагментовану гіалуронову кислоту, що глибоко зволожує та робить м’якою шкіру навколо очей. Бажаємо гарного дня!

• Ірина Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дуже класний крем, так як заоложуючтй,ьо більше підходить в весняно- літній період. В мене шкіра чутлива,крем підіцщов ідеально

Достоинства:
    Круто зволожуючий,не відчувається на обличчі

Вітаємо, Ірина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Використовуйте комплексний підхід в щоденній рутині по догляду за шкірою. Рекомендуємо спробувати засіб для контуру очей Hydraphase HA Yeux, який має у своєму складі гіалуронову кислоту, потужний зволожувальний активний інгредієнт, в поєднанні з Термальною водою. Інтенсивно насичує шкіру навколо очей вологою і зменшує набряки. Гарного дня!

• Роман И***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отличный крем. Прекрасно питает и увлажняет кожу. Приятный запах. Не вызывает раздражения. Хорошо впитывается и не оставляет липкий след. Кожа приятная на ощупь

Достоинства:
    Много
    Недостатки:

Роман, раді вітати. Дякуємо Вам за вибір бренду La Roche-Posay для щоденного догляду за своєю шкірою. У період сонячної активності обов'язково захищайте шкіру обличчя від негативного впливу сонячного випромінювання. Зверніть увагу на Hydraphase UV Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя SPF20. Нехай Ваша шкіра сяє та радує Вас!

• Анжелика Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Супер!!! Очень довольна кремом. Кожа на ощупь бархатная. Впитывает я мгновенно.

Достоинства:
    Не ожидала такого потрясающего эффекта.

Анжеліка, вітаємо! Щиро вдячні за довіру та чудовий відгук, для нас важлива Ваша думка. З настанням холодів шкіра стає чутливою та вразливою. Спробуйте новинку La Roche-Posay - Toleriane Dermallergo Fluide догляд для зволоження та заспокоєння шкіри, розроблений з використанням знань про мікробіом. Щоденний засіб з комплексом [Нейросенсин+Сфінгобіома] миттєво зменшує почервоніння, зволожує та заспокоює подразнену шкіру. Відновлює захисний бар’єр шкіри. Бажаємо краси!

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Получила пробник в подарок, очень понравился крем, лицо после него ровное и красивое будто тональным кремом намазала. Заказала полноценный формат ))

Людмила, добрий день. Дуже раді, що данний засіб Вам сподобався. Комплексне використання засобів гами Hydraphase є оптимальним рішенням для зволоження шкіри. Рекомендуємо доповнити свій щоденний догляд засобом Hydraphase для зони навколо очей, який відміно зволожує, зменшує темні круги та лінії зневоднення. Бажаємо краси!

• Таня К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купила маме интенсивный,увлажняющий крем для нормальной и комбинированной кожи лица. Экономный,не вызывает аллергию,отличный состав,приятный аромат,увлажняет,смягчает.Наносить надо 2 раза в день.Маме очень понравился крем.Советую.

Достоинства:
    современный дизайн
    Недостатки:
    не выявила

Тетяна, вітаємо Вас. Нам дуже приємно, що Ви обираєте засоби бренду La Roche-Posay для щоденного догляду за шкірою. Разом з Hydraphase Intense Yeux інтенсивним зволожувальним кремом для шкіри контуру очей щоденний догляд буде ще ефективніше. Досконалості Вашій шкірі!

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Доволі легкий крем, хоча серія effaclar мені підходить краще

Людмила, добрий день. Ми дякуємо Вам за зворотний відгук. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам краси та чарівності!

• Алевтина Г***

Крем дуже сподобався. Легкий, добре зволожує. Буду брати ще

Достоинства:
    Гарний дієвий крем
    Недостатки:
    Немає. Трохи ціна зависока

Алевтина, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. Шкіра навколо очей особливо тонка, чутлива і вимагає додаткового догляду. Щоб зволожити, відновити та захистити її використовуйте Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Нехай Ваша шкіра сяє здоров'ям та красою!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Благодарю за набор пробников в подарок!

Анна, добрий день. Вдячні за відгук. Під час виборів засобів по догляду за епідермісом обличчя важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей від бренду La Roche - Posay. Кофеїн у складі засобу покращує кровообіг, зменшує мішки під очима й тонізує епідерміс. Термальна вода La Roche-Posay сприяє зниженню чутливості шкіри та ефективно заспокоює її. Крем допомагає зменшити вираженість мімічних зморшків, розгладжує шкірний покрив й підвищує еластичність. Бажаємо Вам привабливості!

• Люда Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гарний та легкий крем. Шкіру зволожує не подразнює. Економний у використанні. Дякую за додатковий крем у подарунок. Гарно упакований. Бистра доставка. Дякую Розетка

Люда, вітаємо. Дякуємо за відгук. Використовуйте комплексний підхід в щоденній рутині по догляду за епідермісом. Обирайте La Roche-Posay Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей, який відмінно зволожує, зменшує темні кола й лінії зневоднення. Бажаємо приємного використання!

• Татьяна М***

Приємний легкий крем. Гарно зволожує

Татьяна, добрий день. Дякуємо, що поділилися враженнями та за Вашу щиру рекомендацію. Не забувайте завершувати етап очищення, радимо звернути увагу на Physiological Cleancers заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay, який відновлює рН шкіри та підготує її до нанесення основного догляду. Для додаткового комфорту та заспокоєння епідермісу протягом дня розпилюйте термальну воду, яка збагачена селеном. Бажаємо Вам чарівності!

• Людмила Х***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дуже хороший зволожуючий крем , взагалі всі кремчики з ля рош дуже шикарні ❤️❤️

Достоинства:
    Нема липкості
    Недостатки:

Людмила, вітаємо. Дякуємо за теплий відгук. Раді бачити Вас задоволеною. Для покращення результату обирайте дбайливе очищення, яке м'яко буде видаляти надлишок себуму та бруду, який накопичується на поверхні епідермісу протягом дня. Щиро радимо обрати для цього засоби з гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay. Бажаємо лише комфорту!

• Таміла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дуже гарний та легкий крем, приємний запах. Потрібно зовсім мало для нанесення. Спочатку спробувала пробну версію і вирішила замовити 50 мл) Для мене це найкращий крем. В подарунок прийшла міцелярка. Дякую! Рекомендую!

Достоинства:
    Легка текстура, приємний запах, зволоження шкіри
    Недостатки:

Вітаємо, Таміла. Дякуємо за коментар. Радимо звернути увагу на Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей бренду La Roche-Posay. Формула продукту з гіалуроновою кислотою та кофеїном посилює клітинне з'єднання для тривалого утримання вологи в епідермісі, тонізує й покращує кровообіг. Бажаємо краси!

• Анастасия З***

Отличный вариант для увлажнения

Достоинства:
    Хорошо увлажняет кожу
    Недостатки:

Анастасия Замрий, добридень. Дякуємо за коментар. Ми дуже раді, що у нас Ви знайшли засіб, що підходить Вашій шкірі. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Важливо очищати шкіру обличчя, шиї та зону декольте. Зверніть Вашу увагу на фізіологічну пінку з гами Physiological Cleancers. Засіб делікатно знімає макіяж із чутливої шкіри. Термальна вода La Roche-Posay, що входить до складу, заспокоює, зволожує, пом'якшує шкіру. Бажаємо Вам краси!

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купила по отзывам . Личный опыт не оказался на 5 балов . После нанесения крема почувствовала дискомфорт кожи. Рекомендую все же начать с пробника .
    Подарок получила ! Вот в нем был другой крем , который подошёл идеально!

Достоинства:
    Состав

Олександр, вітаємо. Дякуємо за зворотній зв'язок. Бренд La Roche-Posay використовує тільки безпечну концентрацію активних інгредієнтів для мінімізації ризику виникнення алергічних реакцій, співпрацюючи з комітетом дерматологів і алергологів. У разі неефективного використання продукту необхідно розуміти, що підбір засобів по догляду за шкірою є дуже індивідуальний. Бажаємо здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Омельченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Хороший учлажняющий крем. хорошо увлажняет, кожу не жирнит

Вітаємо, Алена. Дякуємо за чудовий відгук. Радимо доповнити щоденну рутину догляду La Roche-Posay Hydraphase HA Yeux інтенсивним зволожувальним кремом для шкіри контуру очей. Бажаємо приємного використання та лише позитивних вражень!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Прекрасный увлажняющий крем для лица с нормальной и комбинированной кожей, мне подошел идеально, покупаю его не в первый раз - рекомендую!

Достоинства:
    Прекрасная легко впитывающаяся текстура, экономичный и сберегающий от окисления дозатор, эргономичная форма флакона, акционная цена
    Недостатки:
    Дополнительный подарок-набор по Акции оказался платным, надо понимать подарком была скидка на него, что оказалось неприятным сюрпризом(
    • Орися

Що означає платним? Так, він іде за 1 грн. Ви той набір додали? Посилання на акційний набір в умовах акції є.

• Ольга

Орися, я положила в корзину один из наборов, выпадающих под основным продуктом (набор из крема для рук и бальзам для губ), но цена за него была не 1грн. при оформлении заказа. Я оставила этот набор в заказе, потому что расчет был при получении товара в точке выдачи Розетки, и я понадеялась, что скидка подтянется, но он за время доставки не стал стоить 1грн "по Акции - подарок при покупке продукции La Poche-Posay стоимостью более 500 грн"((

• Орися

А до чого рекомендовані товари? Їх просто система автоматом вам підбирає. Та й як ціна може змінитися після замовлення?
      Там же є умови де прописано який набір покласти, і спеціально там же вказано посилання на акційний набір.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем дуже добре підійшов для моєї комбінованої шкіри обличчя. Після використання шкіра дуже м'яка на дотик і матова на вигляд. Супер під косметику! Рекомендую!
    Великий мінус ставлю за доставку!!! Упаковка прийшла надірвана і лише вдома я побачила інший недолік: при натисканні на дозатор крем відразу потік, хоча для нового крему як мінімум потрібно разів 5 натиснути... Хтось тестив в мій крем до мене!!!! Дуже прикро!!! Бо косметикою даної фірми користуюсь декілька років і ці нюанси знаю точно!
    Розетка зверніть увагу на роботу ваших працівників!!! Дякую!

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

Інна, доброго дня. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Для найкращого результату, наносьте крем на попередньо очищену та тонізовану шкіру. Зверніть увагу на засоби гами Physiological Cleancers: міцелярну пінку та тонік для делікатного, дбайливого очищення та зволоження шкіри. Бажаємо здоров'я!

• Виктория А***

Зволоження не дуже.

Виктория, добрий день. Ми вдячні за відгук. Важливо розуміти, що не всі засоби підходять однаково добре для кожного. Даний продукт має свої переваги, такі як легка текстура та інтенсивне зволоження, яке багато користувачів відзначають як ефективне для нормальної та комбінованої шкіри. Можливо, Вашому епідермісу потрібен інший підхід або додатковий догляд. Наприклад, спробуйте поєднувати цей крем із Hyalu B5 дерматологічною сироваткою для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Унікальна формула засобу зволожує та відновлює захисний бар’єр шкірного покриву обличчя. Завдяки сироватці шкіра еластична та зволожена, має більш здоровий і сяючий вигляд, зморшки розгладжені. Бажаємо Вам молодості!

• Роксолана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем відповідає всім параметрам і поставленої задачі

Достоинства:
    Легкий ніжний
    Недостатки:
    Не сподобався запах

Роксолана, вітаємо. Дякуємо за відгук. Радимо піклуватись і за шкірою навколо очей, яка також чутлива та вразлива до факторів навколишнього середовища. Радимо доповнити догляд Hydraphase HA Yeux інтенсивним зволожувальним кремом для шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. А для збереження вологи в епідермісі рекомендуємо зранку використовувати сонцезахисний засіб з гами Anthelios. Бажаємо приємних вражень!

• Арсений Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Пожалуй лучшее что есть у ля рош позе, но не лучшее из всего что я знаю.
    В целом - хорошая увлажнялка.

Арсений, раді вітати. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. Пам'ятайте про важливість захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте Anthelios Age Correct SPF50 антивіковий сонцезахисний засіб для обличчя проти зморшок і пігментації від бренду La Roche-Posay. Засіб можна використовувати одразу після очищення або основного догляду. Бажаємо комфортних відчуттів!

• Олівія Б***

Хороший легкий крем.

Достоинства:
    Легкий, не залишає жирного блиску
    Недостатки:
    Упаковка, думаю коли буде мало засобу, буде важко його дістати (

Олівія, вітаємо. Дякуємо за конструктивний відгук, для нас цінна Ваша думка та довіра. Пам'ятайте, що в бренді La Roche-Posay є гама засобів для надійного захисту шкіри від UVA- та UVB- променів протягом тривалого часу. Щиро радимо розглянути сонцезахисні продукти з гами Anthelios як для тіла, так і для обличчя. Бажаємо чудових результатів й надалі!

• Людмила

Якість відповідає ціні.

Достоинства:
    Добре зволожує
    Недостатки:
    не знаю

Людмила, вітаємо. Ми вдячні Вам за відгук. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити та тонізувати шкіру продуктами бренду La Roche-Posay з гами Physiological Cleancers. А під час вибору догляду за ніжною ділянкою навколо очей рекомендуємо розглянути Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей. Бажаємо Вам привабливості!

• Алена Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Указано на сайте о том что каждый кто приобретёт аукционный товар этой марки ,получит мини набор.
    Сегодня забрала товар и никакого мини набора не получила

Достоинства:
    Скорость доставки
    Недостатки:
    Не получила обещеного

• Ольга Р***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Очень понравился этот крем для обезвоженной кожи.

Достоинства:
    Лёгкая текстура, приятный запах, хорошо увлажняет
    Недостатки:
    Цена

Ольга, вітаємо Вас. Чудово, що засіб підійшов Вашій шкірі. Запорука здоров’я та краси шкіри – це її очищення. Ми впевненні, що серед засобів бренду La Roche-Posay Ви знайдете свій ідеальний догляд. Зверніть увагу на міцелярну фізіологічну пінку для чутливої шкіри обличчя та тонізуйте фізіологічним заспокійливим тоніком. Комплексний догляд безумовно чинить найкращий результат для краси шкіри. Нехай Ваша шкіра сяє красою та здоров’ям!