Отзывы покупателей о Антивозрастное солнцезащитное средство для чувствительной кожи лица La Roche-Posay Anthelios Age Correct против морщин и пигментации SPF50 50 мл (3337875761031)
- Наталія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По знижці цілком хороший продукт. Для жирної і проблемної шкіри ідеальний: не сушить, не залишає жирного блиску, є легкий ефект ліфтингу. Буду чекати на наступну знижку
- Достоинства:
- Усе влаштовує
- Недостатки:
Наталія, добрий день. Вдячні за відгук. Радимо доповнити догляд обравши Hyalu B5 сироватку-концентрат інтенсивної дії для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Унікальна зволожувальна формула містить у двічі більше гіалуронової кислоти, а саме складається з технології 4 форм гіалуронової кислоти — це технологія, що забезпечує цілеспрямовану дію завдяки поєднанню та доставці чотирьох форм гіалуронової кислоти з посиленим проникненням у шкіру — від поверхневих до глибоких шарів епідермісу. Сироватка забезпечує інтенсивне тривале зволоження, зменшує видимість зморщок та ліній зневоднення, покращує текстуру шкіри, зменшує ознаки старіння. Рекомендуємо використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо позитивних вражень!
- Маріана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую цей спф.Працює не тільки як сонцезахист, а і покращує стан шкіри.Буду брати ще.
Маріана, вітаємо. Вдячні за зворотний зв'язок. Після догляду за шкірою обличчя радимо перейти до зони навколо очей шкіра якої також потребує нашої турботи. Спробуйте доповнити догляд обравши Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Продукт миттєво наповнює епідерміс вологою та зберігає її протягом дня. Використовуйте у своїй рутині догляду зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!
- Жомер Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не користувалась але на 1-й погляд на шкірі непоганий. Не жирний і не блискучий, майже без запаху
Добрий день. Щиро вдячні за відгук. Радимо не зупинятись на досягнутому та розширювати рутину догляду для отримання найкращого результату. Лабораторія La Roche-Posay розробляє нові ефективні формули та засоби для здоров'я та краси Вашої шкіри. Бажаємо комфорту!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший крем, як основа під макіяж теж підходить. Чутлива шкіра не червоніє на сонці. Рекомендую!
- Достоинства:
- Одні
- Недостатки:
- Не виявила
Ольга, вітаємо. Вдячні за довіру. Радимо пам'ятати про важливість дбайливого зволоження шкіри. Спробуйте розглянути La Roche-Posay Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри. Продукт надає ефект наповнення внаслідок двох видів гіалуронової кислоти, які діють як на поверхні шкіри, так і проникають в глибокі шари епідермісу для інтенсивного зволоження. В результаті епідерміс наповнюється вологою, стає пружним та еластичним. Використовуйте разом з Hyalu B5 дерматологічним засобом для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри для пролонгованої дії. Бажаємо позитивних вражень!
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно захищає від шкідливих променів та зволожує шкіру. Мені сподобаася крем
- Достоинства:
- Хороший захист та зволоження
- Недостатки:
Ірина, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Радимо не зупинятись на досягнутому та розширювати рутину догляду для отримання найкращого результату. Лабораторія La Roche-Posay розробляє нові ефективні формули та засоби для здоров'я та краси Вашої шкіри. Бажаємо комфорту!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем , дякую за швидку доставку .
Наталія, вітаємо. Дякуємо за довіру до бренду La Roche-Posay. Бажаємо й надалі позитивних вражень та вдалих придбань!
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ірина, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть увагу на La Roche-Posay Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії, який не містить ПАР (поверхнево-активна речовина). Засіб добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт впорається з очищенням й видаленням стійкого макіяжу обличчя та очей. Бажаємо здоров'я і краси Вашій шкірі!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний крем, підходить для чутливої шкіри, швидко поглинається і не залишає білого нальоту.
- Достоинства:
- Не халишає білого нальоту
- Недостатки:
Марина, вітаємо. Ми вдячні за відгук. Дуже важливо захищати епідерміс обличчя від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на La Roche-Posay Anthelios UV AIR сонцезахисну невагому зволожувальну сироватку з тонуючим ефектом та антиоксидантами для шкіри обличчя, дуже високий рівень захисту від UVB та UVA променів, SPF50+. Засіб надає захист від оксидативного стресу, спричиненого УФ-випромінюванням, забрудненнями зовнішнього середовища та інфрачервоним світлом. Швидко поглинається, надає шкірі матовості, покращуючи зовнішній вигляд шкіри. Легко розподіляється та дає шкірі дихати. Має невагомий фініш, який не відчувається на шкірі та дарує відчуття свіжості. Бажаємо Вам молодості!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший крем. Наноситься легко, не залишає жирного блиску. Захищає шкіру від сонячного випромінювання і помітно зменшилася пігментація. Окремо виділю форму пакування - тюбик з дозатором це дуже зручно.
- Достоинства:
- Текстура, рівень захисту, зручний дозатор
- Недостатки:
Ольга, добрий день. Ми вдячні за коментар. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю чутливу суху шкіру обличчя. Завдяки позитивним відгукам вирішила придбати. Мабуть мені єдиній не підійшов. Можливо мені не підходять хімічні фільтри. наносила після гіалуронової сироватки, відчуваю сильне пощіпування та печіння. Якщо наносити поверх ще якогось кремчику, то скачується. Буду шукати якийсь продукт із фізичним фільтром.
Лариса, вітаємо. Для нас дуже важливий Ваш відгук. У разі неефективного використання засобу слід враховувати, що результат може відрізнятися через індивідуальні особливості епідермісу. Реакція й ефективність також можуть залежати від зовнішніх та внутрішніх чинників, що впливають на шкіру, а також від поєднання з іншими доглядовими засобами. Ми обов’язково врахуємо Ваш коментар, адже цінуємо Вашу довіру до нашого бренду та прагнемо, щоб Ви залишалися задоволені. Бажаємо Вам краси й гарного настрою!
- Максим Б***
Чому тоді оцінка 2 зірки якщо це не вина засобу, а лиш ваша індивідуальна особливість!?
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаю для літньої подруги, вона цим засобом дуже задоволена. Обличчя набагато свіжіше та плями світліше.
- Достоинства:
- Добре допомагає висвітлювати та маскувати плями на шкірі обличча
- Недостатки:
- Не виявили
Анна, добрий день. Дякуємо за відгук. Також рекомендуємо використовувати засоби гами Mela B3 від бренду La Roche-Posay. Засоби створені спеціально для боротьби з гіперпігментацією шкіри та профілактики появи нових ознак знебарвлення. Продукти вирівнюють тон, покращує вигляд обличчя, захищають епідерміс від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Б’юті-засоби чинять відновлювальну, захисну та зміцнювальну дії, повертаючи шкірі пружність, еластичність із неперевершеним сяйвом. Бажаємо Вам чарівності!
- ирина п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую не вперше. Завдяки ньому немає пігментних плям на лиці. Лице не згорає на сонці. Вирівнює та зволожує шкіру.
Ирина, вітаємо. Дякуємо за коментар. Також в комплексі, рекомендуємо звернути увагу на гаму Mela B3 від бренду La Roche - Posay. Засоби створені спеціально для боротьби з гіперпігментацією шкіри та профілактики появи нових ознак знебарвлення. Продукти вирівнюють тон, покращує вигляд обличчя, захищають епідерміс від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Б’юті-засоби чинять відновлювальну, захисну та зміцнювальну дії, повертаючи шкірі пружність, еластичність із неперевершеним сяйвом. Бажаємо Вам чарівності!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це єдиний крем сонцезахисний, від якого в мене немає алергії. Легкий, не залишає блиску. Дійсно захищає від сонця ( шкіра світла з веснянками)
Світлана, добрий день. Вдячні за відгук. Радимо доповнити догляд дбайливим очищенням від бренду La Roche-Posay. Продукти з гами Toleriane діють м'яко зберігаючи захисний бар'єр епідермісу. Радимо звернути увагу на Toleriane міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя або на Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії. Продукти підходять для щоденного використання. Бажаємо комфорту та краси!
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю всі продукти цієї марки. Для моєї чутливої шкіри сонцезахист підійшов чудово
- Достоинства:
- Не забиває пори, не подразнює чутливу шкіру
- Недостатки:
Наталія, вітаємо. Дякуємо за відгук. Очищення епідермісу - це основа будь-якого догляду. Рекомендуємо Вам доповнити догляд такими засобами бренду La Roche-Posay, а саме: Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії й Toleriane заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя. Гель-мус добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт ефективно очищує епідерміс й видаляє стійкий макіяж обличчя й очей. Заспокійливий тонік, збагачений термальною водою, насиченою мікроелементами, підтримує оптимальний гідробаланс епідермісу. Гліцерин у складі ефективно зволожує та пом’якшує шкіру, зменшуючи її сухість і лущення. Бажаємо Вам здоров'я!
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, на комбі шкіру норм.
На наступний рік знов буду з ним))- Достоинства:
- Легкий, достатньо економний
- Недостатки:
- ціна
Марина, вітаємо. Щиро вдячні за зворотній зв'язок після використання засобів. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даний крем придбала в аптеці, і не очікувала що спф 50 буде такий класним у використанні. Він ідеально вбирається, немає білого сліду на шкірі, взагалі не помітний. Хочу придбати тепер на Розетці, сподіваюся що товар гідно запакують, адже репутація понад усе.!!!!
- Достоинства:
- Ідеально вбирається , не залишає білих слідів.
- Недостатки:
- Не знайшла
Інна, вітаємо. Ми вдячні за зворотний відгук. З віком шкірний покрив втрачає пружність, але правильний догляд допоможе підтримати його тонус й еластичність. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на Retinol B3 інтенсивну антивікову корегуючу сироватку для шкіри обличчя від бренду La Roche - Posay. Засіб активізує синтез колагену та еластину, вирівнюючи текстуру епідермісу. Дарує зволоження на 24 години та може використовуватись, як самостійний засіб, так і в комплексі з основним доглядом. Бажаємо Вам чарівності й краси!
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається цей захист
- Достоинства:
- Легкий, не жирний, не липкий. На суху шкіру
- Недостатки:
Олена, добрий день. Вдячні за відгук. Щоб підтримати рівень зволоження, рекомендуємо додати до догляду Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Її формула з двома видами гіалуронової кислоти забезпечує як поверхневе, так і глибоке зволоження, а вітамін B5 сприяє заспокоєнню та відновленню шкірного бар’єра. Сироватка швидко поглинається, не залишаючи липкості, а також чудово поєднується з щоденним SPF-засобом, роблячи епідерміс більш пружним, гладеньким та сяючим. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кремом ще не користувалася, сьогодні тільки забрала. Але за таку ціну можно було і в коробку покласти товар. Видали просто замотаний в якийсь целофан!))
А другий крем тут же забрала в 2 р дешевший- в ідеальному пакуванні, ще й тестери 3 шт якісь поклали, що завжди дуже приємно. Как-то так цікаво буває))- Достоинства:
- Ще на знаю
- Недостатки:
- Сервіс на нулю
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, замовлення завжди приходить швидко, попередніми замовленнями я була задоволена, але коли розпакувала крем я чесно була шокована як можна посилати з пошкоджою коробкою, що можна шукати в середині?
- Іван Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені підходить, користуюсь з весни до осені.
Дякую Розетка!- Недостатки:
Іван, добрий день. Щиро вдячні за зворотний відгук. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на Retinol B3 інтенсивну антивікову корегуючу сироватку для шкіри обличчя від бренду La Roche - Posay. Засіб активізує синтез колагену та еластину, вирівнюючи текстуру епідермісу. Дарує зволоження на 24 години та може використовуватись, як самостійний засіб, так і в комплексі з основним доглядом. Бажаємо Вам молодості!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем
- Достоинства:
- Користуюсь тільки цією лвнійкою
- Недостатки:
- Незнайшла
Валентина, добрий день. Раді бачити, що Ви знайшли для себе чудовий продукт. Дякуємо за підкреслення переваг засобу. Пам'ятайте, що взимку шкіра стає ще більш чутливою та вразливою внаслідок дії холодних температур. Тому, щиро радимо розглянути Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Сироватка надає відчуття миттєвого заспокоєння та зволоження, яке зберігається тривалий час. Бажаємо здоров'я та краси!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем дуже сподобався.
Наталія, вітаємо. Вдячні за високу оцінку. Після догляду за шкірою обличчя радимо перейти до зони навколо очей шкіра якої також потребує нашої турботи. Спробуйте доповнити догляд обравши Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Продукт миттєво наповнює епідерміс вологою та зберігає її протягом дня. Використовуйте у своїй рутині догляду зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені підійшов, купую вдруге. Немає відчуття жирної плівки, шкіра після його застосування приємна на дотик
- Достоинства:
- Ще й оплата частинами можлива
Татьяна, вітаємо. Вдячні за довіру. Радимо пам'ятати про важливість дбайливого зволоження шкіри, особливо взимку. Спробуйте розглянути La Roche-Posay Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри. Продукт надає ефект наповнення внаслідок двох видів гіалуронової кислоти, які діють як на поверхні шкіри, так і проникають в глибокі шари епідермісу для інтенсивного зволоження. В результаті епідерміс наповнюється волого, стає пружним та еластичним. Використовуйте разом з Hyalu B5 дерматологічним засобом для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри для пролонгованої дії. Бажаємо позитивних вражень!
- Алевтина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшов. Не жирний. Гарно вбирається шкірою. Відмінний захист від сонця. Повторю покупку ще раз
Алевтина, вітаємо. Дякуємо за довіру. Взимку, коли шкірі не вистачає сонячного випромінення, їй необхідно додаткове підживлення та відновлення. Рекомендуємо звернути увагу на Pure Vitamin C10 сироватка-антиоксидант проти зморшок для відновлення шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Завдяки високому вмісту вітаміну С, засіб стимулює оновлення клітин, покращує тонус і додає шкірі здорове сяйво, компенсуючи брак природного сонячного світла. Продукт також допомагає зміцнити шкірний бар’єр, роблячи її більш гладкою та пружною в умовах зимових холодів. Бажаємо комфорту та краси!
- Владимир Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую для покупки!
- Достоинства:
- Средство соответствует описанию, супруге понравилось его действие, заказал ещё один, действие супер!
- Недостатки:
Владимир, добрий день. Дякуємо довіру та високу оцінку. З настанням холодів шкіра губ і рук особливо потребує додаткового захисту та відновлення. Рекомендуємо використовувати Cicaplast Levres бальзам для губ та Cicaplast Mains бар'єрний відновлювальний крем для пошкодженої шкіри рук від бренду La Roche-Posay. Cicaplast Levres інтенсивно живить та захищає губи від тріщин і сухості, створюючи бар'єр від вітру і низьких температур. А Cicaplast Mains допомагає швидко відновити пошкоджену шкіру рук, зменшує сухість і захищає від негативного впливу холоду, залишаючи руки м'якими і доглянутими. Ідеальний дует для холодної пори року. Бажаємо комфорту та краси!
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем за таку ціну, не жирний, не утворює плівку, зволожує, якогось антивікового ефекту поки не помітила, недовго користуюсь
Євгенія, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нових плям за літо не додалося
- Достоинства:
- Швидко вбирається
- Недостатки:
- Не виявила
Наталія, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Дозвольте познайомити Вас з новинкою бренду La Roche-Posay, яка здатна протидіяти гіперпігментації — це Mela B3 Serum інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі. Вже після двох тижнів регулярного використання видимість, колір та кількість пігментних плям зменшується, а текстура епідермісу обличчя виглядає рівною. Сироватка-концентрат підходить для щоденного використання двічі на добу: зранку та ввечері. Щиро радимо спробувати та бажаємо гарного дня!
- Мария Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний
Мария, добрий день. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте, що восени шкіра стає ще більш чутливою та вразливою внаслідок дії холодних температур. Тому, щиро радимо розглянути Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Сироватка надає відчуття миттєвого заспокоєння та зволоження, яке зберігається тривалий час. Бажаємо здоров'я та краси!
- Уманец О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем супер
- Достоинства:
- Крем супер
- Недостатки:
Оксана, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. Для збереження молодості й краси епідермісу обличчя рекомендуємо звернути увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу обличчя приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем супер легка текстура ,швидко поглинається,надіюсь так само впорається з ознаками старіння та пігментації. Окрема подяка за обіцяний подарунок ,це рушник від ля рош. Але не знаю чи то рушник як вказано,але таке враження що якась накидка) склад майже 100% поліестер і зовсім не схоже на рушник,хоча розмір вразив.
- Достоинства:
- Крем гарний."рушник" в подарунок
- Недостатки:
- Рушник зовсім не схожий на рушник по складу тканини,а скоріше за все схожий на якийсь пляжний коврик.
Світлана, раді Вас вітати. Дякуємо за відгук. Ми візьмем до уваги Ваш коментар. Для збереження молодості й краси епідермісу обличчя рекомендуємо звернути увагу на гаму Mela B3 від бренду La Roche - Posay. Засоби створені спеціально для боротьби з гіперпігментацією шкіри та профілактики появи нових ознак знебарвлення. Продукти вирівнюють тон, покращує вигляд обличчя, захищають епідерміс від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Б’юті-засоби чинять відновлювальну, захисну та зміцнювальну дії, повертаючи шкірі пружність, еластичність із неперевершеним сяйвом. Бажаємо Вам краси!
- Інна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем з хорошою текстурою, не має жирного блиску, гарно лягає як основа під макіяж якого не відчувається на обличчі що рідкість для спф.
Інна, добрий день. Дякуємо за відгук. Також зверніть увагу на Mela B3 Serum інтенсивну сироватку-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі від бренду La Roche-Posay. Засіб з інноваційною молекулою мелазил та ніацинамідом (вітамін В3) має тривалу ефективність у корекції проявів навіть стійких пігментних плям і в запобіганні їм. Сироватка-концентрат протестована на шкірі, схильній до появи пігментних плям, містить термальну воду La Roche-Posay. Продукт забезпечує високу ефективність проти пігментації, яка підтверджена клінічними дослідженнями. Бажаємо Вам молодості та краси!
- Пархомец Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер крем. Дякую.
Людмила, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Дуже важливо захищати й шкіру тіла від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Anthelios сонцезахисний ультралегкий спрей для шкіри обличчя та тіла з дуже високим ступенем захисту SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам чарівності!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний крем легкої текстури. Гарно зволожує шкіру та захищає від сонця.
- Достоинства:
- Зручний флакон з дозатором
Юлія, вітаємо Вас. Ми вдячні за Ваш відгук. Дозвольте познайомити Вас з новинкою бренду La Roche-Posay, яка здатна протидіяти гіперпігментації — це Mela B3 Serum інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі. Вже після двох тижнів регулярного використання видимість, колір та кількість пігментних плям зменшується, а текстура епідермісу обличчя виглядає рівною. Сироватка-концентрат підходить для щоденного використання двічі на добу: зранку та ввечері. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Наталя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем не жирний і не важкий, з ледь відчутним свіжим ароматом. Для свого spf50 доволі приємний для шкірі, нема відчуття жирної маски. Флакон з дозатором дуже зручний і не займає багато місця в сумочці. Беру вже другий флакончик, бо дійсно подобається.
Наталя, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Для досягнення найкращого результату використовуйте комплексно продукти бренду La Roche-Posay. Додайте до свого щоденного догляду Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри, а також Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей. Бажаємо Вам молодості!
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На літо чудовий крем.
Дякую за подарунок, дуже приємно!- Недостатки:
Ірина, вітаємо Вас. Вдячні за Ваш коментар. Подаруйте шкірі ніжний догляд завдяки Hydraphase HA інтенсивному зволожувальному крему від бренду La Roche-Posay. Легка текстура забезпечує інтенсивне зволоження шкіри протягом 72 годин завдяки гіалуроновій кислоті натурального походження. Гігієнічний, герметичний флакон із дозатором перешкоджає попаданню повітря для оптимального захисту формули засобу. Приємного досвіду використання!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Анна, вітаємо. Щиро вдячні за високу оцінку даного засобу. Додатково радимо розглянути Pure Vitamin C10 сироватку-антиоксидант проти зморшок для відновлення шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Чистий вітамін С в складі дарує сяйво та покращує текстуру шкіри, зменшує глибокі та мімічні зморшки. Підвищує тонус епідермісу, який стає рум’яним та свіжим впродовж використання. Саліцилова кислота сприяє відлущенню ороговілих клітин для гладкого ефекту. А нейросенсин з термальною водою La Roche-Posay глибоко заспокоює. Після варто використовувати засіб із захистом SPF. Бажаємо приємних вражень!