Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Антивозрастное солнцезащитное средство для чувствительной кожи лица La Roche-Posay Anthelios Age Correct против морщин и пигментации SPF50 50 мл (3337875761031)

Оценка пользователей 4.77/5
на основе 61 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    48 відгуків:  Позитивні 85%, нейтральні 10%, негативні 5%
    Клієнти загалом дуже позитивно оцінюють сонцезахисний крем La Roche-Posay SPF50. Головними перевагами відзначають приємну текстуру, відсутність жирності, ефективний захист від сонця та зручність у використанні. Користувачі відзначають, що крем підходить для різних типів шкіри, не викликає подразнення та добре підходить як основа під макіяж. Деякі покупці висловлюють зауваження щодо якості пакування, відсутності інформації про дату виготовлення на тюбику, а також рідкісних випадків, коли не був наданий подарунок чи косметичка. Загалом, продукт виправдовує очікування та рекомендований до повторної покупки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія Г***

Нових плям за літо не додалося

Достоинства:
    Швидко вбирається
    Недостатки:
    Не виявила

Наталія, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Дозвольте познайомити Вас з новинкою бренду La Roche-Posay, яка здатна протидіяти гіперпігментації — це Mela B3 Serum інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі. Вже після двох тижнів регулярного використання видимість, колір та кількість пігментних плям зменшується, а текстура епідермісу обличчя виглядає рівною. Сироватка-концентрат підходить для щоденного використання двічі на добу: зранку та ввечері. Щиро радимо спробувати та бажаємо гарного дня!

• Анастасія І***

Маю суху проблемну шкіру з пігментними плямами. Я користувалась дуже багатьма різними сонцезахістними кремами і можу сказати, що це дуже вдалий продукт.
    На відміну від корейської косметики, він дійсно захищає від всіх шкідливих віпромінювань, покращує тон обличчя, робить його трохи матовим, не відчувається плівкою, швидко поглинається, не скочеється. За місяць користування моя пігментна пляма залишилась непомітною, а це дійсно добрий знак. До того ж зручна упаковка, можно брати з собою та відновлювати захист за потреби. Бачила, що є така ж версія, але з тонуючим ефектом, думаю спробувати ще його, бо не дуже полюбляю нашаровувати косметику на обличчя.

Достоинства:
    добре поглинається, не залишає жирного відблиску, не скочується на шкірі
    Недостатки:

Анастасія, вітаємо. Раді, що використання засобу покращив стан Вашої шкіри та залишив такі приємні враження. Anthelios Age Correct SPF50 антивіковий сонцезахисний засіб для обличчя проти зморшок і пігментації з тонуючим ефектом має коригувальний тон, який підійде власникам середнього фототипу шкіри. Для рівномірного нанесення радимо розпилювати термальну воду La Roche-Posay перед нанесенням продукту. Бажаємо Вам краси!

• Євгенія Л***

Хороший крем за таку ціну, не жирний, не утворює плівку, зволожує, якогось антивікового ефекту поки не помітила, недовго користуюсь

Євгенія, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Юлія

Поки не користувалася. Враховуючи попередній відгук, подивилася дату на самому тюбику. Спочатку не знайшла і подзвонила на гарячу лінію. Вони сказали що на тюбику і не повинно бути, а тільки на коробці, що дивно. А потім я знайшла тиснення в іншій зоні тюбику.

Юлія, вітаємо. Дякуємо за корисний відгук та довіру. Бажаємо позитивних вражень від використання та омріяного результату!

• Наталія

На моєму тюбику відсутня дата виготовлення та серія. Тиснення теж відсутнє. Вся інформація є лише на коробці.

• Ольга Л***

Дуже хороший крем. Наноситься легко, не залишає жирного блиску. Захищає шкіру від сонячного випромінювання і помітно зменшилася пігментація. Окремо виділю форму пакування - тюбик з дозатором це дуже зручно.

Достоинства:
    Текстура, рівень захисту, зручний дозатор
    Недостатки:

Ольга, добрий день. Ми вдячні за коментар. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Наталія А***

Обожнюю всі продукти цієї марки. Для моєї чутливої шкіри сонцезахист підійшов чудово

Достоинства:
    Не забиває пори, не подразнює чутливу шкіру
    Недостатки:

Наталія, вітаємо. Дякуємо за відгук. Очищення епідермісу - це основа будь-якого догляду. Рекомендуємо Вам доповнити догляд такими засобами бренду La Roche-Posay, а саме: Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії й Toleriane заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя. Гель-мус добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт ефективно очищує епідерміс й видаляє стійкий макіяж обличчя й очей. Заспокійливий тонік, збагачений термальною водою, насиченою мікроелементами, підтримує оптимальний гідробаланс епідермісу. Гліцерин у складі ефективно зволожує та пом’якшує шкіру, зменшуючи її сухість і лущення. Бажаємо Вам здоров'я!

• Марина Р***

Легкий, на комбі шкіру норм.
    На наступний рік знов буду з ним))

Достоинства:
    Легкий, достатньо економний
    Недостатки:
    ціна

Марина, вітаємо. Щиро вдячні за зворотній зв'язок після використання засобів. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!

• Мария Ч***

Дуже класний

Мария, добрий день. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте, що восени шкіра стає ще більш чутливою та вразливою внаслідок дії холодних температур. Тому, щиро радимо розглянути Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Сироватка надає відчуття миттєвого заспокоєння та зволоження, яке зберігається тривалий час. Бажаємо здоров'я та краси!

• Інна А***

Крем з хорошою текстурою, не має жирного блиску, гарно лягає як основа під макіяж якого не відчувається на обличчі що рідкість для спф.

Інна, добрий день. Дякуємо за відгук. Також зверніть увагу на Mela B3 Serum інтенсивну сироватку-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі від бренду La Roche-Posay. Засіб з інноваційною молекулою мелазил та ніацинамідом (вітамін В3) має тривалу ефективність у корекції проявів навіть стійких пігментних плям і в запобіганні їм. Сироватка-концентрат протестована на шкірі, схильній до появи пігментних плям, містить термальну воду La Roche-Posay. Продукт забезпечує високу ефективність проти пігментації, яка підтверджена клінічними дослідженнями. Бажаємо Вам молодості та краси!

• Пархомец Л***

Супер крем. Дякую.

Людмила, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Дуже важливо захищати й шкіру тіла від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Anthelios сонцезахисний ультралегкий спрей для шкіри обличчя та тіла з дуже високим ступенем захисту SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам чарівності!

• Наталя Р***

Крем не жирний і не важкий, з ледь відчутним свіжим ароматом. Для свого spf50 доволі приємний для шкірі, нема відчуття жирної маски. Флакон з дозатором дуже зручний і не займає багато місця в сумочці. Беру вже другий флакончик, бо дійсно подобається.

Наталя, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Для досягнення найкращого результату використовуйте комплексно продукти бренду La Roche-Posay. Додайте до свого щоденного догляду Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри, а також Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей. Бажаємо Вам молодості!

• Анна

Крем супер!! На коже легчайший, матовый, мгновенно впитывается, не закупоривает поры! Наилучшие рекомендации!

Анна, вітаємо Вас. Вдячні за зворотний зв'язок після використання. Після дії сонячного випромінювання, радимо ввечері відновлювати рівень вологи в шарах епідермісу. Доповніть рутину догляду Hyalu B5 дерматологічним засобом для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Для отримання найкращого ефекту наповнення використовуйте попередньо Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри. Бажаємо краси та здоров'я!

• Ірина О***

Класний крем, легкий, не відчувається на шкірі.

Ірина, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Зверніть Вашу увагу на Physiological Cleancers міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Приємного досвіду використання!

• Ирина В***

Буду купувати ще

Достоинства:
    Легкий, для сухої шкіри не обтяжливий
    Недостатки:

Ирина, раді вітати. Дякуємо за відгук та довіру. Радимо відновлювати рівень вологи в шарах епідермісу після сонячного випромінювання. Залучайте у вечірню рутину Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Бажаємо краси!

• Світлана
    Продавец: Rozetka

Вдалий сонцезахисний засіб, який поєднує функції захисного і доглядового продукту. Ідеально підійшов комбінованій шкірі, легка консистенція швидко вбиралась шкірою, залишаючи оксамитовий фініш. Захищає від утворення пігментних плям. На літній період підійшов чудово і досить економно витрачався протягом трьох місяців. Наступного сезону продовжу використання.

Достоинства:
    Якість і економність використання
    Недостатки:
    Не виявила

Світлана, добрий день. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Щоб досягти найкращого результату для Вашої шкіри рекомендуємо використовувати протягом дня Термальну воду La Roche-Posay. Завдяки своїм пребіотичним властивостям вона допомагає підтримати різноманіття мікробіому та покращує здоров'я шкіри. Бажаємо Вам гарного дня та чудового настрою!

• Любов З***
    Продавец: Rozetka

Для нормальної, схильної до сухості шкіри підійшов ідеально. Приємна текстура і аромат. Є відчуття зволоження після нанесення.

Достоинства:
    Один крем і для зволоження і для захисту від сонця.
    Недостатки:
    Не знайшла.

Любов, вітаємо Вас. Дякуємо за позитивний відгук! Засіб Anthelios Age Correct SPF50 містить фрагментовану гіалуронову кислоту, ферезорцинол і ніацинамід, забезпечує антивіковий ефект і зменшує видимість пігментних плям. Рекомендуємо наносити засіб за 20 хвилин во виходу на вулицю і поновлювати нанесення кожні 2 години. З метою профілактики появи пігментації, рекомендуємо дотримуватися безпечного часу перебування на сонці. Бажаємо вам здоров'я!

• Колесниченко А***

У меня сухая и чувствительная кожа, крем подошёл идеально. Нежная текстура, кожа после нанесения ухоженная и увлажнена, нет жирного блеска, липкости.

Достоинства:
    После нанесения нет жирного блеска
    Недостатки:

Ангелина, добрий день. Вдячні за коментар. Раді, що продукт Вам до вподоби. Для досягнення кращого стану епідермісу рекомендуємо використовувати комплекс засобів. Для щоденного зволоження радимо наносити Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Бажаємо краси!

• Маріана Я***

Рекомендую цей спф.Працює не тільки як сонцезахист, а і покращує стан шкіри.Буду брати ще.

• Жомер Д***

Ще не користувалась але на 1-й погляд на шкірі непоганий. Не жирний і не блискучий, майже без запаху

Добрий день. Щиро вдячні за відгук. Радимо не зупинятись на досягнутому та розширювати рутину догляду для отримання найкращого результату. Лабораторія La Roche-Posay розробляє нові ефективні формули та засоби для здоров'я та краси Вашої шкіри. Бажаємо комфорту!

• Ольга

Дуже хороший крем, як основа під макіяж теж підходить. Чутлива шкіра не червоніє на сонці. Рекомендую!

Достоинства:
    Одні
    Недостатки:
    Не виявила

Ольга, вітаємо. Вдячні за довіру. Радимо пам'ятати про важливість дбайливого зволоження шкіри. Спробуйте розглянути La Roche-Posay Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри. Продукт надає ефект наповнення внаслідок двох видів гіалуронової кислоти, які діють як на поверхні шкіри, так і проникають в глибокі шари епідермісу для інтенсивного зволоження. В результаті епідерміс наповнюється вологою, стає пружним та еластичним. Використовуйте разом з Hyalu B5 дерматологічним засобом для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри для пролонгованої дії. Бажаємо позитивних вражень!

• Ірина У***

Гарно захищає від шкідливих променів та зволожує шкіру. Мені сподобаася крем

Достоинства:
    Хороший захист та зволоження
    Недостатки:

Ірина, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Радимо не зупинятись на досягнутому та розширювати рутину догляду для отримання найкращого результату. Лабораторія La Roche-Posay розробляє нові ефективні формули та засоби для здоров'я та краси Вашої шкіри. Бажаємо комфорту!

• Наталія Б***

Гарний крем , дякую за швидку доставку .

Наталія, вітаємо. Дякуємо за довіру до бренду La Roche-Posay. Бажаємо й надалі позитивних вражень та вдалих придбань!

• Ірина Ч***

Ірина, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть увагу на La Roche-Posay Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії, який не містить ПАР (поверхнево-активна речовина). Засіб добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт впорається з очищенням й видаленням стійкого макіяжу обличчя та очей. Бажаємо здоров'я і краси Вашій шкірі!

• Марина П***

Дуже гарний крем, підходить для чутливої шкіри, швидко поглинається і не залишає білого нальоту.

Достоинства:
    Не халишає білого нальоту
    Недостатки:

Марина, вітаємо. Ми вдячні за відгук. Дуже важливо захищати епідерміс обличчя від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на La Roche-Posay Anthelios UV AIR сонцезахисну невагому зволожувальну сироватку з тонуючим ефектом та антиоксидантами для шкіри обличчя, дуже високий рівень захисту від UVB та UVA променів, SPF50+. Засіб надає захист від оксидативного стресу, спричиненого УФ-випромінюванням, забрудненнями зовнішнього середовища  та інфрачервоним світлом. Швидко поглинається, надає шкірі матовості, покращуючи зовнішній вигляд шкіри. Легко розподіляється та дає шкірі дихати. Має невагомий фініш, який не відчувається на шкірі та дарує відчуття свіжості. Бажаємо Вам молодості!

• Анна

Покупаю для літньої подруги, вона цим засобом дуже задоволена. Обличчя набагато свіжіше та плями світліше.

Достоинства:
    Добре допомагає висвітлювати та маскувати плями на шкірі обличча
    Недостатки:
    Не виявили

Анна, добрий день. Дякуємо за відгук. Також рекомендуємо використовувати засоби гами Mela B3 від бренду La Roche-Posay. Засоби створені спеціально для боротьби з гіперпігментацією шкіри та профілактики появи нових ознак знебарвлення. Продукти вирівнюють тон, покращує вигляд обличчя, захищають епідерміс від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Б’юті-засоби чинять відновлювальну, захисну та зміцнювальну дії, повертаючи шкірі пружність, еластичність із неперевершеним сяйвом. Бажаємо Вам чарівності!

• ирина п***

Купую не вперше. Завдяки ньому немає пігментних плям на лиці. Лице не згорає на сонці. Вирівнює та зволожує шкіру.

Ирина, вітаємо. Дякуємо за коментар. Також в комплексі, рекомендуємо звернути увагу на гаму Mela B3 від бренду La Roche - Posay. Засоби створені спеціально для боротьби з гіперпігментацією шкіри та профілактики появи нових ознак знебарвлення. Продукти вирівнюють тон, покращує вигляд обличчя, захищають епідерміс від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Б’юті-засоби чинять відновлювальну, захисну та зміцнювальну дії, повертаючи шкірі пружність, еластичність із неперевершеним сяйвом. Бажаємо Вам чарівності!

• Світлана К***

Це єдиний крем сонцезахисний, від якого в мене немає алергії. Легкий, не залишає блиску. Дійсно захищає від сонця ( шкіра світла з веснянками)

Світлана, добрий день. Вдячні за відгук. Радимо доповнити догляд дбайливим очищенням від бренду La Roche-Posay. Продукти з гами Toleriane діють м'яко зберігаючи захисний бар'єр епідермісу. Радимо звернути увагу на Toleriane міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя або на Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії. Продукти підходять для щоденного використання. Бажаємо комфорту та краси!

• Інна

Даний крем придбала в аптеці, і не очікувала що спф 50 буде такий класним у використанні. Він ідеально вбирається, немає білого сліду на шкірі, взагалі не помітний. Хочу придбати тепер на Розетці, сподіваюся що товар гідно запакують, адже репутація понад усе.!!!!

Достоинства:
    Ідеально вбирається , не залишає білих слідів.
    Недостатки:
    Не знайшла

Інна, вітаємо. Ми вдячні за зворотний відгук. З віком шкірний покрив втрачає пружність, але правильний догляд допоможе підтримати його тонус й еластичність. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на Retinol B3 інтенсивну антивікову корегуючу сироватку для шкіри обличчя від бренду La Roche - Posay. Засіб активізує синтез колагену та еластину, вирівнюючи текстуру епідермісу. Дарує зволоження на 24 години та може використовуватись, як самостійний засіб, так і в комплексі з основним доглядом. Бажаємо Вам чарівності й краси!

• Олена З***

Дуже подобається цей захист

Достоинства:
    Легкий, не жирний, не липкий. На суху шкіру
    Недостатки:

Олена, добрий день. Вдячні за відгук. Щоб підтримати рівень зволоження, рекомендуємо додати до догляду Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Її формула з двома видами гіалуронової кислоти забезпечує як поверхневе, так і глибоке зволоження, а вітамін B5 сприяє заспокоєнню та відновленню шкірного бар’єра. Сироватка швидко поглинається, не залишаючи липкості, а також чудово поєднується з щоденним SPF-засобом, роблячи епідерміс більш пружним, гладеньким та сяючим. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Іван Ф***

Мені підходить, користуюсь з весни до осені.
    Дякую Розетка!

Недостатки:

Іван, добрий день. Щиро вдячні за зворотний відгук. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на Retinol B3 інтенсивну антивікову корегуючу сироватку для шкіри обличчя від бренду La Roche - Posay. Засіб активізує синтез колагену та еластину, вирівнюючи текстуру епідермісу. Дарує зволоження на 24 години та може використовуватись, як самостійний засіб, так і в комплексі з основним доглядом. Бажаємо Вам молодості!

• Валентина Г***

Гарний крем

Достоинства:
    Користуюсь тільки цією лвнійкою
    Недостатки:
    Незнайшла

Валентина, добрий день. Раді бачити, що Ви знайшли для себе чудовий продукт. Дякуємо за підкреслення переваг засобу. Пам'ятайте, що взимку шкіра стає ще більш чутливою та вразливою внаслідок дії холодних температур. Тому, щиро радимо розглянути Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Сироватка надає відчуття миттєвого заспокоєння та зволоження, яке зберігається тривалий час. Бажаємо здоров'я та краси!

• Наталія М***

Крем дуже сподобався.

Наталія, вітаємо. Вдячні за високу оцінку. Після догляду за шкірою обличчя радимо перейти до зони навколо очей шкіра якої також потребує нашої турботи. Спробуйте доповнити догляд обравши Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Продукт миттєво наповнює епідерміс вологою та зберігає її протягом дня. Використовуйте у своїй рутині догляду зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!

• Алевтина Г***

Підійшов. Не жирний. Гарно вбирається шкірою. Відмінний захист від сонця. Повторю покупку ще раз

Алевтина, вітаємо. Дякуємо за довіру. Взимку, коли шкірі не вистачає сонячного випромінення, їй необхідно додаткове підживлення та відновлення. Рекомендуємо звернути увагу на Pure Vitamin C10 сироватка-антиоксидант проти зморшок для відновлення шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Завдяки високому вмісту вітаміну С, засіб стимулює оновлення клітин, покращує тонус і додає шкірі здорове сяйво, компенсуючи брак природного сонячного світла. Продукт також допомагає зміцнити шкірний бар’єр, роблячи її більш гладкою та пружною в умовах зимових холодів. Бажаємо комфорту та краси!

• Уманец О***

Крем супер

Достоинства:
    Крем супер
    Недостатки:

Оксана, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. Для збереження молодості й краси епідермісу обличчя рекомендуємо звернути увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу обличчя приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Юлія

Приємний крем легкої текстури. Гарно зволожує шкіру та захищає від сонця.

Достоинства:
    Зручний флакон з дозатором

Юлія, вітаємо Вас. Ми вдячні за Ваш відгук. Дозвольте познайомити Вас з новинкою бренду La Roche-Posay, яка здатна протидіяти гіперпігментації — це Mela B3 Serum інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі. Вже після двох тижнів регулярного використання видимість, колір та кількість пігментних плям зменшується, а текстура епідермісу обличчя виглядає рівною. Сироватка-концентрат підходить для щоденного використання двічі на добу: зранку та ввечері. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!

• Ірина Ф***

На літо чудовий крем.
    Дякую за подарунок, дуже приємно!

Недостатки:

Ірина, вітаємо Вас. Вдячні за Ваш коментар. Подаруйте шкірі ніжний догляд завдяки Hydraphase HA інтенсивному зволожувальному крему від бренду La Roche-Posay. Легка текстура забезпечує інтенсивне зволоження шкіри протягом 72 годин завдяки гіалуроновій кислоті натурального походження. Гігієнічний, герметичний флакон із дозатором перешкоджає попаданню повітря для оптимального захисту формули засобу. Приємного досвіду використання!