Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Очищающий успокаивающий увлажняющий крем-гель Эфаклар La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome для обезвоженной чувствительной кожи лица и тела, склонной к недостаткам 200 мл (3337875777759)

Оценка пользователей 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  Приблизно 70% позитивних, 20% нейтральних, 10% негативних.
    Загалом покупці задоволені гель-кремом La Roche-Posay. Вони відзначають його ефективне очищення, м’яку дію і приємну текстуру. Багато хто відмітив покращення стану шкіри, зникнення почервонінь, подразнень та сухості. Особливо сподобалися приємний запах, економічна витрата та наявність подарунків. Однак окремі користувачі зі зневодненою та чутливою шкірою скаржаться на сильну сухість та стягнутість після використання, що може вказувати на невідповідність для цих типів шкіри. Покупців також тішить швидка доставка та сервіс.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дарья Б***

Найкращий засіб для вмивання

Дарья, вітаємо. Ми вдячні за коментар. Щоденне використання SPF – запорука молодої та здорової шкіри. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам краси!

• Ернест Б***

Мені дуже подобається як друга вмивалка через день, класно очищує. Лише для чутливої сухоі шкіри. Рекомендую має гарну текстуру, навіть одна невелика горошинка розмилюється добре в руках.

Ернест, вітаємо. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте, про важливість зволожувати шкіру обличчя для забезпечення її пружності та гідратації. Також, це допомагає бути їй більш стійкою до негативних факторів навколишнього середовища. Спробуйте розглянути Effaclar H Iso-Biome заспокійливий відновлювальний зволожувальний крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб можна використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!

Дарья, вітаємо. Ми вдячні за коментар. Глибоке та делікатне очищення – перший крок до здорового епідермісу. Зверніть Вашу увагу на La Roche-Posay Effaclar очищувальну себорегулюючу маску для жирної проблемної шкіри. Продукт делікатно і якісно абсорбує надлишок себума, запобігає появі жирного блиску й ретельно очищає епідерміс від забруднень. Маска має себорегулювальну дію завдяки вмісту двох видів глини – каоліну та аргілу. Заспокійлива дія пантенолу дозволяє уникнути роздратування шкіри після очищення. Бажаємо Вам привабливості й краси!

• Олена С***

Зникли всі недоліки

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:
    Відсутні

Олена, добрий день. Дякуємо за відгук. Радіємо Вашим результатам. Враховуючи стан епідермісу обличчя радимо також звернути увагу на Effaclar H Iso-Biome крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб підтримує мікробіом шкіри, сприяє її відновленню та зменшує чутливість. Сквалан – відновлює гідроліпідний бар'єр і допомагає утримувати вологу. MP-ліпіди – допомагають відновлювати шкіру, зміцнюючи її захисний шар, а пантенол (провітамін B5) – має потужні заспокійливі та відновлювальні властивості. Бажаємо комфорту!

• Олександр

Прибдав для себе, неймовірно приємний засіб

Достоинства:
    Прекрасний засіб для пошкодженої шкіри

Олександр, добрий день. Щиро вдячні за зворотній зв'язок після використання засобів. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!

• Наталія Д***

Ок

Наталія, вітаємо. Щиро вдячні за зворотний відгук. Доповніть догляд Effaclar A.Z гель-кремом з комплексом трьох кислот для зменшення недоліків проблемної шкіри обличчя, запобігання їх повторній появі та корекції зморшок від бренду La Roche-Posay. Продукт сприяє відлущенню зроговілих клітин епідермісу, коригуючи темні сліди після недоліків. Допомагає розблокуванню й зменшенню пор, корекції стійких недоліків на шкірному покриву. Гіалуронова кислота, що входить до складу, відновлює пружність та зменшує видимість ліній зневоднення і дрібних зморщок, а також сприяє вирівнюванню поверхні шкіри. Бажаємо Вам привабливості!

• Марина К***

Вітаю!
    Ніжний та має приємний запах. Рекомендую!

Достоинства:
    Класно піниться, тому потрібна зовсім маленька кількість для нанесення.
    Недостатки:
    Немає.

Марина, добрий день. Цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання. Завершуйте щоденний етап очищення обличчя використанням Toleriane заспокійливого тоніку для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay, який допоможе відновити рівень рН шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Приємного досвіду використання!

• Андрій Г***

Приємний на дотик, вистачає на тривалий час. Купую вдруге, ефект після тижня використання вже помітний, призначений дерматологом для висування ввечері та зранку.

Достоинства:
    Підсушує шкіру, зменшує камедони.

Андрій, добрий день. Вдячні за високу оцінку та довіру. Пам'ятайте, що останні дослідження підтвердили зв'язок між сонячним випроміненням та загостренням недоліків від негативного впливу UVA- та UVB- променів на епідерміс обличчя. Тож щиро радимо розглянути сонцезахисний засіб з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, який допоможе зберегти красу та здоров'я Вашої шкіри. Бажаємо приємного використання!

• Надія

Колись користувалася іншим кремом даної марки, все було ок. Але цей крем-гель дуже розчарував. Категорично не підходить для зневодненої і чутливої шкіри. Після кількох використань шкіра обличчя стала дуже сухою, стягненою і подразненою, місцями є шелушіння і свербіж. Вже два дні не користуюся, а неприємні відчуття не проходять. До цього жоден косметичний засіб такої реакції не викликав. Прочитала попередні відгуки, нажаль така ситуаці не лише у мене.

Достоинства:
    Недостатки:
    Сухість, подразнення.Гроші на вітер.

Надія, добрий день. Дякуємо за довіру, для нас цінна Ваша думка. Погоджуємось з твердженням, що шкіра кожної людини особлива, тому засоби можуть надати результат, який відрізняється від інших. Разом з цим, вже взяли відгук до уваги та передали у відповідний відділ. Лабораторія La Roche-Posay впроваджує нові формули та розроблює новітні засоби, які повертають шкірі здоров'я та красу. Тому, щиро радимо слідкувати за оновленнями на сайті. Бажаємо гарного дня та вдалих придбань!

• Юлія І***
    Продавец: Rozetka

Мені сподобався, відчуття свіжості без стягування (у мене тонка шкіра схильна до жирності і поодинокі акне). Щось середнє між effaclar micro peeling і moussant toleriane. Буду брати ще.

Юлія, добрий день. Дякуємо за позитивний відгук. Пам'ятайте, про важливість зволожувати шкіру обличчя для забезпечення її пружності та гідратації. Також, це допомагає бути їй більш стійкою до негативних факторів навколишнього середовища. Спробуйте розглянути Effaclar H Iso-Biome заспокійливий відновлювальний зволожувальний крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб можна використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!

• Наталя Д***

Не сказала бы, что данное средство для чувствительной и обезвоженной кожи, т.к. после сильные покраснения, чувство стянутости, сухость. Действительно местами начала так шелушится кожа, что аж больно.

(Это при том, что использую тоник и крем для чувствительной и обезвоженной кожи данной фирмы)

Недостатки:
    Как оказалось, совсем обратный эффект. Вызывает покраснения, сильно сушит кожу

Наталя, добрий день. Дякуємо за коментар. Даний засіб підтвердив свою ефективність і високу результативність на найчутливішому епідермісі. Підбір догляду є дуже індивідуальним. У разі неефективного використання продукту потрібно враховувати те, як правильно був підібраний засіб враховуючи стан й потреби Вашої шкіри. Для більш вдалого підбору догляду, радимо звернутись за очною консультацією до лікаря-дерматолога, який в силу професійної кваліфікації, допоможе вирішити дане питання. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Инна М***

Відповідає наведеним характеристикам

Достоинства:
    Чудовий гель. Не пересушує зовсім. В мене жирна шкіра, і разом з тим чутлива. Дійсно дієвий гель.
    Недостатки:

Добрий день, Инна. Ми вдячні за Ваш коментар. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам краси!

• Діана П***

Жахливий, дуже сушить! Як виявилось, ця лінійка для жирної шкіри! Але в описі про це нічого!
    Тепер обличчя дуже сухе , аж пече!

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже сушить

Діана, добрий день. Вдячні за зворотний зв'язок. Даний засіб підтвердив свою ефективність і високу результативність на найчутливішому епідермісі. Підбір догляду є дуже індивідуальний. У разі неефективного використання продукту потрібно враховувати те, як правильно був підібраний засіб враховуючи стан й потреби Вашої шкіри. Саме тому радимо відвідати очну консультацію лікаря-дерматолога, який в силу відповідної кваліфікації допоможе скорегувати Вашу рутину таким чином, аби забезпечити найкращий результат та попередити негативний досвід використання. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Анна Ш***

Крем- гель чудовий

Достоинства:
    Дуже швидко доставили замовлення
    Недостатки:

Анна, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. В догляді за епідермісом важливе значення має комплексний підхід. Зверніть Вашу увагу на Effaclar H Iso-Biome крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Формула засобу містить пребіотичну фракцію Аква Позе Філіформіс, яка сприяє посиленню бар'єрної функції епідермісу. В результаті шкіра заспокоюється і залишається зволоженою протягом 48 годин після використання. Гарного Вам настрою!

• Оксана

Оксана, раді вітати. Вдячні за відгук. Для нас цінна Ваша думка. Для досягнення найкращого ефекту радимо доповнити догляд Effaclar H Iso-Biome заспокійливим відновлювальним зволожувальним кремом для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Продукт не тільки відновить рівень вологи в шарах епідермісу, а й заспокоїть його, повернувши комфорт на цілий день. Бажаємо Вам успіху!

• Оксана М***

Дуже подобається, ціна-якість!

Щиро вітаємо, Оксана. Дякуємо за відгук. Приємно, що Ви поділилися з нами своїми враженнями. Після етапу очищення рекомендуємо використовувати La Roche-Posay Physiological Cleancers заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя. Засіб допоможе відновити фізіологічний баланс епідермісу та підготує його до нанесення основного догляду. Протягом дня радимо використовувати термальну воду La Roche-Posay, яка додатково подарує приємні відчуття й комфорт. Бажаємо гарного настрою!

• Яна С***

Не поганий)

Яна, добрий день. Дякуємо за коментар. Зверніть Вашу увагу на La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків. Засіб впливає на нормалізацію мікробіому, миттєво заспокоює та зволожує епідерміс до 48 годин. Сприяє відновленню захисного бар'єра й усуненню почервонінь, асоційованих із надмірною сухістю шкірного покриву. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити та тонізувати шкіру продуктами бренду La Roche-Posay з гами Effaclar. Бажаємо Вам чарівності й краси!

• Елена П***

в цілому задоволена

Достоинства:
    об'єм
    Недостатки:
    на дуже проблемну шкіру-заслабий

Елена, раді вітати. Вдячні за відгук. Для нас цінна Ваша думка. Для досягнення найкращого ефекту радимо доповнити догляд Effaclar H Iso-Biome заспокійливим відновлювальним зволожувальним кремом для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Продукт не тільки відновить рівень вологи в шарах епідермісу, а й заспокоїть його повернувши комфорт на цілий день. Бажаємо чудового настрою!

• Яна В***

Крем-гель сподобався, м'який , делікатно очищує шкіру ❤️

Добрий день, Яна. Дякуємо за приємний відгук. Доповніть Ваш догляд Effaclar H Iso Biome заспокійливим відновлювальним зволожувальним кремом для зневодненої чутливої, схильної до недоліків шкіри. Засіб сприяє нормалізації мікробіому. Миттєво заспокоює та зволожує до 48 годин. Сприяє відновленню захисного бар’єра та усуненню почервонінь. Бажаємо Вам гарного дня!

Раді вітати, Яна. Щиро вдячні за теплий відгук. Комплексний догляд запорука найкращого результату. Після очищення радимо наносити Effaclar H Iso-Biome заспокійливий відновлювальний зволожувальний крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб миттєво заспокоює, зволожує, усуває почервоніння та сприяє нормалізації мікробіому епідермісу. Найкращих результатів!

• Наталія Г***

Найкраща косметика для моєї шкіри.
    Окремо дякую за четвертий засіб у подарунок

Наталія, вітаємо. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте, що останні дослідження підтвердили зв'язок між сонячним випромінюванням й загостренням недоліків від негативного впливу UVA- та UVB-променів на епідерміс обличчя. Тож щиро радимо вранці використовувати Anthelios UVA 400 сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам чарівності!

• Анастасія Р***

Подобається❤️

Добрий день, Анастасія. Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що у нас Ви знайшли засіб, який підходить Вашій шкірі. Щоб забезпечити кращий стан епідермісу, використовуйте засоби комплексно. Рекомендуємо додати у щоденний ритуал Effaclar H Iso-Biome заспокійливий відновлювальний зволожувальний крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб миттєво заспокоює, зволожує, усуває почервоніння та сприяє нормалізації мікробіому. Бажаємо Вам приємного використання!

• Наталья К***

Для мене найкращий (тонка і чутлива шкіра, стала з віком сухою).

Наталья, вітаємо. Дякуємо за відгук. Приємно, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання. Після етапу очищення рекомендуємо наносити La Roche-Posay Physiological Cleancers заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя. Засіб допоможе відновити фізіологічний баланс епідермісу та підготує його до нанесення основного догляду. Протягом дня радимо використовувати термальну воду La Roche-Posay, яка додатково подарує приємні відчуття й комфорт. Бажаємо гарного настрою!

• Маша

Приємно за подарунок гель мікропілінг

Достоинства:
    Хороший гель, очищає чудово, не сушить шкіру
    Недостатки:

Маша, раді Вас вітати. Щиро дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду бренду La Roche - Posay гами Effaclar забезпечить кращий результат. Ввечері шкіра потребує очищення від макіяжу, пилу та інших забруднень, що залишаються на шкірі протягом усього дня. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на La Roche - Posay Effaclar очищаючий міцелярний розчин для жирної проблемної шкіри. Засіб очищає шкіру від забруднень і надлишку шкірного сала, залишаючи її чистою та свіжою. Здійснює антибактеріальну дію завдяки вмісту солей цинку. Некомедогенний, не містить інгредієнтів з олійною текстурою. Здоров'я Вам та краси!

• Вікторія Б***

Задоволена крем-гелем.Дякую за подарунок

Достоинства:
    Підходить для мого типу шкіри
    Недостатки:

Вікторіє, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Використовуйте комплексний догляд в щоденній рутині по догляду за шкірою. Доповніть Ваш догляд Effaclar H Iso Biome заспокійливим відновлювальним зволожувальним кремом для зневодненої чутливої, схильної до недоліків шкіри. Засіб сприяє нормалізації мікробіому. Миттєво заспокоює та зволожує до 48 годин шкіру. Сприяє відновленню захисного бар’єру шкіри та усуненню почервонінь, асоційованих із надмірною сухістю шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!

• Ірина К***

Гель цей просто супер!!!

Достоинства:
    Дуже якісний!!!!!!

Ірино, щиро вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Використовуйте комплексний догляд в щоденній рутині по догляду за шкірою. Доповніть Ваш догляд Effaclar H Iso Biome заспокійливим відновлювальним зволожувальним кремом для зневодненої чутливої, схильної до недоліків шкіри. Засіб сприяє нормалізації мікробіому. Миттєво заспокоює та зволожує до 48 годин шкіру. Сприяє відновленню захисного бар’єру шкіри та усуненню почервонінь, асоційованих із надмірною сухістю шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!

• Лариса Я***

Все супер! После 2х недель использования Липикара кожа значительно стала лучше! Ушли покраснения,шелушения. Тон лица стал намного ровнее. Использую 2 раза, утром и вечером как умывалку. В подарок пришёл большой 400 мл Ефаклар. Хорошо успокаивает, увлажняет.
    Доставили быстро, сроки хорошие. Спасибо продавцу и Розетке!)

Достоинства:
    Хорошее средсто для сухой, склонной к покраснениям кожи! Состав, цена по акции, подарок
    Недостатки:
    Не нашла

Лариса, доброго дня. Експерти La Roche-Posay прикладають багато зусиль для розроблення високоефективних формул для того, щоб Ви отримали бажаний результат. Нам приємна Ваша відзнака, щиро дякуємо. Бажаємо краси та комфорту.

• Аліна

Гель дуже м'який, тому дуже класно відчувається на подразненій шкірі під час лікування ретиноїдами. При цьому очищує чудово, нарікань немає. Комбіную разом з кремом тієї ж серії, разом ці засоби допомогли мені забрати ретиноїдний дерматит за 2-3 дні.

Достоинства:
    М'який, гарно очищує, не пересушцє подразнену шкіру
    Недостатки:

Аліна, вітаємо Вас. Для нас приємно те, що Ви обираєте бренд La Roche-Posay. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я шкіри. Доповніть Ваш догляд засобом Effaclar Mask. Маска делікатно і якісно абсорбує надлишок себума, запобігає появі жирного блиску і ретельно очищає шкіру від забруднень. Засіб має себорегулювальну дію завдяки вмісту двох видів глини – каоліну та аргілу. Заспокійлива дія пантенолу дозволяє уникнути роздратування шкіри після очищення. Здоров'я і сяйва Вашій шкірі!

• Денис Л***

Имею проблемы с кожей и периодически появляется воспаления (себорейный дерматит), очень жирная кожа. Использую периодически, не скажу, что подошел идеально, но если систематично применять с другими средствами, то вроде норм, но буду искать еще варианты, продукт не решил все проблемы, и не могу сказать, что это чудо средство

Достоинства:
    Для себя нашел не самым идеальным средством, сам по себе приятный крем-гель
    Недостатки:

Раді вітати, Денис. Дякуємо Вам за відгук. При використанні засобів важливо враховувати чи правильно його було підібрано виходячи з Вашого типу шкіри та Ваших потреб. Зверніть увагу на засоби гами Cicaplast бренду La Roche-Posay, які заспокоюють подразнення, відновлюють і захищають бар’єрну функцію шкіри. Збагачені заспокійливими та відновлюючими компонентами, такими як пантенол, олія ші, мадкассосид та термальна вода La Roche-Posay. Бажаємо краси і здоров'я Вашій шкірі!

• Нина Л***

Дуже класний гель-крем для вмивання. Дуже довго вибирала між цією вмивачкою та гелем для вмивання від La Roche-Posay, яким вже користувалася раніше. В результаті вибрала цей і не шкодую, адже дуже класно очищує шкіру і не сушить.

Достоинства:
    Очишує шкіру, не сушить
    Недостатки:
    Не знайшла

Ніна, вітаємо Вас. Нам приємно читати, що використання засобу так чудово покращило стан Вашої шкіри. Правильно підібрані засоби щоденного догляду під час зміни сезонів допоможуть адаптуватися шкірі до зовнішнього впливу. Рекомендуємо доповнити догляд зволожувальними засобами для збереження сяяння та здоров'я шкіри. Зверніть увагу на Hydreane Legere зволожувальний крем для нормальної та комбінованої чутливої шкіри обличчя. Бажаємо Вам краси та комфорту!

• Вадим М***
    Продавец: Rozetka

Много средств перепробовал, но результат дало только это средство. Стоит попробовать ещё продукцию от данного бренда.

Вадим, вітаємо. Дякуємо Вам, що поділися враженнями після використання. Для того, щоб покращити якість і зовнішній вигляд шкіри, обирайте засоби La Roche-Posay. Зверніть увагу на крем Effaclar Н, інтенсивний зволожувальний засіб для відновлення зневодненої проблемної шкіри, схильної до акне. Effaclar H збагачений MP-ліпідами, що допомагають посилити захисний бар’єр шкіри, у поєднанні з Ніацинамідом, що заспокоює подразнення. Комфорту Вашій шкірі!

• Ольга Л***

Отлично очищает кожу. Не сушит

Достоинства:
    Отлично очищает кожу
    Недостатки:
    Не выявили
    • Представитель поставщика

Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Effaclar H крем-гель рекомендуем потребителям, которые ищут очищающее успокаивающее увлажняющее средство для жирной проблемной кожи. После использования крем-геля рекомендуем воспользоваться тоником и основным уходом из гаммы Effaclar. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!

• Елена И***

Лучшее средство.

Олена, вітаємо. Дякуємо Вам за хороший коментар. Для покращення стану шкіри використовуйте Effaclar H крем-гель в комплексі з Effaclar H кремом. Засіб допомагає повернути комфорт жирної проблемної шкіри, роздратованої в результаті застосування засобів, що пересушують. МП-Ліпіди, масло каріте, що входять до складу, відновлюють захисний бар'єр шкіри, живлять і сприяють підтримці оптимального рівня вологи в шкірі. Ніацинамід- заспокоює шкіру, повертає відчуття комфорту. Бажаємо Вам краси!

• Оксана К***

Цей крем дуже класний

Достоинства:
    Гарно зволожує, шкіра дуже гладенька
    Недостатки:
    Не виявила

Оксана, раді вітати. Чудово, що засіб Вам сподобався. Для завершення етапу очищення використовуйте заспокійливий тонік з гами Physiological Cleancers. Будь-який тип шкіри потребує зволоження, яке подарує сяйво та здоровий вигляд шкірі. Зверніть Вашу увагу на Hydreane Light. Засіб створений на основі термальної води La Roche-Posay для зволоження чутливої ​​шкіри. Hydreane Light миттєво заспокоює шкіру, роблячи її м'якою і ніжною, захищає шкіру від впливу зовнішніх агресивних чинників. Для додаткового догляду за проблемною шкірою рекомендуємо обрати Effaclar себорегулюючу маску для очищення жирної проблемної шкіри. Бажаємо краси та сяяння Вашій шкірі!

• Ірина Х***

Не сушить шкіру, економний. Використовую разом із зволожуючим кремом цієї лінії

Достоинства:
    Економний
    Недостатки:
    Не виявила

Ірино, вітаємо! Вдячні за чудовий відгук. У період сонячної активності радимо захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте засоби гами Anthelios для надійного захисту. Бажаємо сонячного настрою!

• Юлія Г***

Дуже крутий засіб , через пару днів видно ефект

Достоинства:
    Зменшує висипання
    Недостатки:
    Не має

Юлія, доброго дня! Дякуємо за довіру та відгук. В якості додаткового догляду зверніть увагу на Thermal Water. До складу термальної води з джерела La Roche-Posay входять мінеральні солі та мікроелементи, включно з селеном у високій концентрації. Засіб пом’якшує та зволожує шкіру. Усуває відчуття дискомфорту, спричинене зовнішніми факторами. Бажаємо краси!

• Aleksandra M***
    Достоинства:
    очень мягкая умывалка, не сушит, маленький расход
    Недостатки:
    пока не обнаружено

Олександра, доброго дня! Дякуємо за високу оцінку, нам приємно. Сухість, лущення та чутливість можуть бути пов'язані зі зневодненням та порушення захисного бар'єра шкіри. Спробуйте використовувати Toleriane Dermallergo Fluide догляд для зволоження та заспокоєння шкіри, розроблений з використанням знань про мікробіом (сукупність бактерій на поверхні шкіри), що відіграє роль невидимого бар’єра, що природно захищає та зменшує її чутливість. Бажаємо краси та здоров'я!

• Артур Б***
    Достоинства:
    матирует кожу
    Недостатки:
    чуть сушит, надо кремчик

Артур, вітаємо! Дякуємо за відгук та довіру. З настанням холодів шкіра стає чутливою та вразливою. Спробуйте новинку La Roche-Posay - Toleriane Dermallergo Fluide догляд для зволоження та заспокоєння шкіри, розроблений з використанням знань про мікробіом. Щоденний засіб з комплексом [Нейросенсин+Сфінгобіома] миттєво зменшує почервоніння, зволожує та заспокоює подразнену шкіру. Відновлює захисний бар’єр шкіри. Бажаємо краси!