Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Термальная вода La Roche-Posay 150 мл (3433422404397)

Код:  49203702
Оценка пользователей 4.17/5
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Вода хороша, ціна приємна. Прохання до співробітників розетки: наклеіти етикетку магазину ТРЕБА на вільне місце, а не на етикетку з складом засобу і тп. Поважайте своїх покупців.

Ірина, вітаємо! Дякуємо за відгук. У період сонячної активності радимо захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте засоби гами Anthelios для надійного захисту. Бажаємо сонячного настрою!

• Засецька І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Незамінна водичка для чутливої шкіри. Користуюсь вже 3 роки і дуже задоволена. Звісно, окрім термальної води ще потрібне очищення і крем, але все в комплексі усуває проблеми шкіри і допомагає зайти в ремісію на довгий час.

Достоинства:
    Добре зволожує
    Недостатки:
    Не виявила

Ірина, вітаємо. Щиро вдячні за зворотний відгук. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на Retinol B3 інтенсивну антивікову корегуючу сироватку для шкіри обличчя від бренду La Roche - Posay. Засіб активізує синтез колагену та еластину, вирівнюючи текстуру епідермісу. Дарує зволоження на 24 години та може використовуватись, як самостійний засіб, так і в комплексі з основним доглядом. Бажаємо Вам чарівності й краси!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Отримав у подарунок цю воду з сонцезахисним спреєм, тільки на 50 мл - це просто те що мені треба було ,те що я шукав усе своє життя .В мене дуже проблемна шкіра ,вугрі з 14 років ,мені 29.Наніч мажуся одним з кремів від вугрів який прописала дерматолог, та ще прописала сонцезахисний крем цього бренду,поки на вулицю не виходив то першим спробував термальну воду яка шла у подарунок .Зазвичай зранку після вмивамння вмене обличчя красне цілий день ,так інший крем мені допопомогає від вугрів і його мастити треба лише наніч ,але всеодно зранку після вмивання весь красний ,так от спробував цю воду попирскати після вмивання - це просто диво ,шкіра цілий день як у немовля ніжна та спокійна ,це просто порятунок !!Тепер буду брати цю воду регулярно ,також дуже допомогає сонцезахисний спрей ,планую ще взяти Гель-мус La Roche-Posay Effaclar для вмивання обличчя .Раніше мазався зволожувальними кремами ,але в мене дуже жирна шкіра і більшість з них мені не підходило ,та й в жару шкіра наче задихається ,а з цією термальною водою я просто в захваті ))

Достоинства:
    не має механічного контакту рук зі шкірою,зволожує,заспокоює шкіру
    Недостатки:
    поки нема

Доброго дня, Владислав. Щиро вдячні Вам за чудовий відгук та високу оцінку. Комплексне використання засобів в догляді за шкірою, безумовно, надає найкращі результати. Зранку, на попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя засобами гами Effaclar, використовуйте Effaclar Duo+ SPF 30 комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою. Гелеподібна консистенція засобу легко розподіляється, не залишаючи жирної плівки та не забиваючи пори. Даний засіб видаляє чорні цятки, вирівнює мікрорельєф, попереджає появу пігментації на місці акне, заспокоює та зменшує жирний блиск. Бажаємо всього найкращого!

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Моя любимая вода. Брызгаю лицо ею 1-2 раза в день уже на протяжении многих лет. Увлажняет, смягчает, питает.
    отличная

Достоинства:
    Не соленая, мягкая

Анна, раді Вас вітати. Дякуємо за чудовий відгук. Щоб досягти найкращого результату, при виборі засобів по догляду за шкірою, дотримуйтесь використання комплексу: очищення, етап тонізування шкіри та основний догляд. Також у період сонячної активності радимо захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте засоби гами Anthelios для надійного захисту. Бажаємо здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Евгения М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Прекрасная водичка! Были постоянные покраснения на щеках, ушли за 3 дня использования термальной воды)) Очень освежает и успокаивает кожу, я довольна покупкой!)

Достоинства:
    Успокаивает, увлажняет и освежает кожу, убирает воспаления.
    Недостатки:
    Не выявлено

Евгения, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук. Доповніть свій щоденний догляд La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічною сироваткою для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя. Засіб моментально заспокоює й зволожує епідерміс, надаючи відчуття свіжості й комфорту. Використовуйте продукт вранці та ввечері перед нанесенням основного догляду. Бажаємо Вам краси!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Чудово зволожує шкіру, зручна упаковка, гарний склад.
    Допомогло позбавитися відчуття сухості на обличчі.

Добрий день, Ірина. Ми вдячні Вам за позитивний коментар. Для доповнення Вашого догляду за шкірним покривом використовуйте La Roche-Posay Cicaplast Levres бальзам для губ, що є незамінним помічником у догляді за чутливою шкірою губ упродовж усього року. Бажаємо Вам привабливості!

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Замовила дану термальну воду 29.04.23р. Для мого чутливого та здатного до почервоніння + розацеа обличчя -це справжнє спасіння! Моментально охолоджує, зволожує! Для тих, хто сумнівається: яке ж це полегшення для обличчя! Дуже економний флакон: маю на увазі - сама кнопка розпилювача! Розсіює воду м'яко, економно! Можна дозувати, як хочеш. Як користуватись: можна на крем зволожуючий, на повний макіяж або просто на чисте обличчя. Зараз використовую зверху на сонцезахисний крем 50+, ля роше. Моєму сину 10 років, теж охолоджую термальною водою лице, шию. Приємний бонус за покупку отримала косметичку та два креми-пробніки. Супер, всім рекомендую! Буду замовляти ще!

Достоинства:
    Зволожує моментально. Економний. Приємний. Охолоджує.
    Недостатки:
    Відсутні.

Вітаємо, Алла. Щиро вдячні за такий приємний відгук. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо використовувати щоденно, перед нанесенням основного догляду, La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя, яка швидко заспокоює і зволожує протягом 48 годин. Бажаємо весняного настрою!

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Люблю цю воду. Купую вже давно. Після вмивання бризкаю на обличчя, потім наношу сиворотку, в кінці закриваю кремом. Шкіра її дуже любить, немає шілушіння, сухості, як було раніше.

Достоинства:
    Зволожує шкіру, гарно працює разом із сивороткою для обличчя. Велика банка, вистачає на довго.
    Недостатки:

Катерино, вітаємо Вас. Дякуємо за позитивний відгук та прихильність до бренду La Roche-Posay. Цінуємо Вашу довіру. Бажаємо лише найкращих результатів!

• Nataliia B***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

La Roche-Posay СУПЕР! Очень довольна водой!!! Только наилучшие рекомендации!

Достоинства:
    Соотношение цена-качество! Большой объём.
    Недостатки:
    НЕТ

Наталя, добрий день. Ми вдячні Вам за позитивний відгук після використання термальної води. При догляді за шкірою обличчя важливо пам'ятати про ніжну шкіру навколо очей. Зверніть увагу на Hydraphase Intense Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри навколо очей. Засіб інтенсивно зволожує і утримує вологу в шкірі, тонізує і сприяє зменшенню припухлості, зменшує відчуття дискомфорту і заспокоює. Бажаємо Вам здоров'я і краси!

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Яна, добрий день. Дякуємо за довіру. Пам'ятайте, що гама засобів Cicaplast бренду La Roche-Posay включає продукти, які розроблені для відновлення та захисту епідермісу. Радимо розглянути додаткові засоби, які можуть стати корисними в зимовий період, коли шкіра схильна до подразнення. Бажаємо гарного дня!

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Супер і ціна теж акційна клас Користуюсь на постійній основі,замовляю тут)швидка доставка

Інна, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку, приємно бачити Вас задоволеною. Бажаємо вдалих результатів!

• Инна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Очень полезна для кожи лица

Достоинства:
    Очень хорошо освежает кожу лица особенно летом

Инна, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть увагу на La Roche-Posay Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії, який не містить ПАР (поверхнево-активна речовина). Засіб добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт впорається з очищенням й видаленням стійкого макіяжу обличчя та очей. Бажаємо здоров'я і краси Вашій шкірі!

• Леся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Водичка класна а головне дієва і в зимовий період також актуальна.Гарно освіжає та зволожує обличчя.

Леся, вітаємо Вас. Вдячні за відгук. Одним з головних етапів збереження шкіри обличчя в молодому стані є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Hydraphase бренду La Roche-Posay. Продукти миттєво усувають відчуття дискомфорту, стягнутості шкіри й інтенсивно зволожують. Наповнюють епідерміс вологою, значно покращують рельєф і колір обличчя. Засоби підходять для чутливої шкіри. Бажаємо Вам краси!

• Светлана

Любимая водичка )

Достоинства:
    Качество.
    Недостатки:

Светлана, здрастуйте. Дякуємо за відгук. Доповніть свій щоденний догляд засобами для очищення епідермісу від бренду La Roche-Posay з гами Physiological Cleancers: міцелярною пінкою для очищення чутливої шкіри обличчя й заспокійливим тоніком для чутливої шкіри обличчя. Використовуйте продукти вранці та ввечері перед нанесенням основного догляду. Бажаємо краси!

• Аліна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Водичка бомбезна, після неї кремчики лягають на шкіру рівномірно. Зволожує і надає шкірі здоровий вигляд.

Достоинства:
    Без неї не можливо обійтися, це просто незамінний продукт для моєї шкіри
    Недостатки:

Аліна, Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що у нас Ви знайшли засіб, який підходить Вашій шкірі. Вдень шкіра потребує не тільки зволоження, але ще й захисту від сонця та агресивних факторів зовнішнього середовища. Зверніть Вашу увагу на Anthelios ультралегкий сонцезахисний спрей-міст для шкіри обличчя з високим ступенем захисту SPF50 від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам шарму!

Аліна, вітаємо Вас. Щиро вдячні за відгук. Доповніть щоденний ранковий догляд Hydraphase НА UV Legere інтенсивним зволожувальним кремом з легкою текстурою для зневодненої шкіри обличчя SPF25 від бренду La Roche-Posay. Засіб надає інтенсивне зволоження протягом 72 годин й забезпечує високий рівень захисту від UVA- та UVB-променів. Бажаємо гарного настрою!

• Олеся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Водичка дуже сподобалась, взяла об’ємом 300 мл. Підходить для моєї чутливої , сухої та схильної до подразнень і почервонінь шкіри обличчя. Використовую перед нанесенням крему

Достоинства:
    Зволожує, освіжає, заспокоює
    Недостатки:

Олеся, доброго дня! Вдячні за чудовий відгук. Сухість, лущення та чутливість можуть бути пов'язані зі зневодненням та порушення захисного бар'єра шкіри. Спробуйте використовувати Toleriane Dermallergo Fluide догляд для зволоження та заспокоєння шкіри, розроблений з використанням знань про мікробіом (сукупність бактерій на поверхні шкіри), що відіграє роль невидимого бар’єра, що природно захищає та зменшує її чутливість. Бажаємо краси та здоров'я!

• Alesia
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Термальную воду La Roche-Posay покупала сразу объём 300mi (д/использования непосредственно дома) и 50mi (в сумочке д/постоянного нахождения "под рукой"). Классная термальная водичка c приятным, лёгким ароматом (кстати, иногда использую в качестве тоника): хорошо освежает, не вызывает аллергических реакций, снимает раздражения/покраснения кожи (у меня начинающий купероз и лицо иногда пашит даже от осеннего солнца), восстанавливает необходимый баланс влаги, успокаивает.
    Магазину ROZETKA бессменный respect за своевременную доставку, ценовую политику, возможность выбора.

Достоинства:
    Соотношение цена/качество

Олеся, вітаємо! Дякуємо за відгук та довіру, для нас цінна Ваша думка. Для шкіри з ознаками куперозу рекомендуємо застосовувати Rosaliac AR Intense засіб інтенсивної дії для догляду за шкірою схильною до почервонінь. Продукт зменшує всі типи локалізованих почервонінь і запобігає їх повторній появі. Для очищення оберіть Toleriane очищальний крем-гель для чутливої шкіри, що зменшує відчуття дискомфорту та сухості. Бажаємо краси!

• Анна О***
    Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Лучшая термальня вода! Летом без неё никак.
    Дома стоит большой балон, а в сумке ношу маленький. Идеально освежает и питает кожу. В жару это самое лучшее средство для облегчения и спасение.

Достоинства:
    Без запаха, освежает и питает кожу моментально.

Анна, добрий день. Ми дуже раді, що засіб Вам сподобався. Доповніть свій щоденний догляд Lipikar гелем для очищення із заспокійливими та захисними властивостями для немовлят, дітей та дорослих. Засіб миттєво пом'якшує і відновлює захисний бар'єр шкіри, захищає від впливу жорсткої води та ефективно заспокоює шкіру. Бажаємо комфорту та краси Вашій шкірі!

• Надежда К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Очень оперативная доставка, товар как всегда качественный

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Представитель поставщика

Надежда, добрый день! Спасибо, что выбираете продукцию торговой марки La Roche - Posay. Рекомендуем распылить Термальную воду на лицо или тело и оставить на 2-3 минуты для впитывания. Аккуратно убрать остатки воды, промокнув салфеткой. Использовать так часто, как это необходимо для ухода за любой кожей. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Порятунок для шкіри після носіння маски!
    Використовую після того, як знімаю маску.
    Дуже дрібний спрей.
    Загоюючий ефект.
    Підходить після гоління.

Достоинства:
    Загоює та заспокоює подразнення та почервоніння.
    • Представитель поставщика

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір бренду La Roche-Posay і Ваш відгук. Термальна вода La Roche-Posay відрізняється високим вмістом Селена, потужного природного антиоксиданту, який захищає шкіру людини від негативного впливу вільних радикалів. Її склад представляє унікальне поєднання мінеральних солей і оліго- елементів і підтримує фізіологічний баланс чутливої ​​шкіри. Нейтралізує вільні радикали, що ушкоджують клітини. Надає ранозагоювальну, імуномодулюючу і протизапальну дію. Уповільнює процеси старіння клітин, захищає від UV випромінювання. Для досягнення кращого стану шкіри використовуйте очищення і тонізацію з гами Physiological Cleancers, а також основний догляд виходячи з потреб Вашої шкіри. Бажаємо здоров'я і краси Вашої шкіри!

• Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Моя любимая водичка! Реально снимает покраснение на коже

Достоинства:
    Очень удачный пульверизатор.

Наталя, раді Вас вітати. Чудово, що Ви знайшли засіб для здоров'я та краси Вашої шкіри. Чутлива шкіра схильна до подразнень, сухості та інших неприємних відчуттів. Рекомендуємо доповнити ніжний догляд за шкірою Toleriane Sensitive зволожувальним кремом. Засіб не лише зволожує шкіру і запобігає втраті вологи, але і дозволяє зменшити ознаки підвищеної чутливості: заспокоює, усуває відчуття стягнення, повертає відчуття комфорту. Бажаємо Вам краси шкіри!

• Нелли
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Мне очень подошла эта термальная вода,летом выручает на ура,сейчас осенью использую под крем или сразу после душа.

Нелі, вітаємо. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Почніть очищення за допомогою м'якої міцелярної пінки для очищення чутливої шкіри обличчя з гами Physiological Cleancers. Після очищення розпилюйте термальну воду La Roche-Posay. Будь-який тип шкіри потребує зволоження, яке подарує сяйво та здоровий вигляд шкірі. Зверніть Вашу увагу на Hydraphase Intense інтенсивний зволожувальний крем, який містить фрагментовану гіалуронову кислоту для довготривалого зволоження. Бажаємо Вам найкращих результатів!

• Лариса К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Термальная вода особенно в летнее время- мой спаситель. Перепробовала энное количество средств, но мой выбор пал на La Roche-Posay. Мне нравится что она предназначена для чувствительной кожи, тем самым не вызывает раздражение. Рекомендую.

Лариса, доброго дня! Дякуємо за відгук. Спробуйте новинку гами Toleriane - дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя Toleriane Ultra Dermallergo. Рекордна концентрація Нейросенсину дарує миттєве заспокоєння та відчуття комфорту. Бажаємо краси!

• Наталья Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

хорошо увлажняет кожу. покупаю не первый раз

Достоинства:
    хорошо увлажняет кожу
    Недостатки:
    не нашла

Наталья, доброго дня! Попіклуйтесь про свою шкіру в період активного сонячного випромінювання. Обирайте Аnthelios - надійну гаму засобів для захисту шкіри від UVА та UVB променів. Ви знайдете догляд для обличчя та тіла малюків, дітей та дорослих. Бажаємо гарного настрою!

• Ольга Б***

Мені сподобобався

Ольга, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Бренд La Roche-Posay має велику кількість лінійок, засоби з яких розроблені для наповнення шкіри вологою. Це допомагає їй підтримувати рівень гідратації що, безпосередньо, впливає на пружність та сяйво епідермісу. Тому, щиро радимо розглянути продукти бренду з таких гам, як Hydraphase, Hyalu B5 та Toleriane. Бажаємо здоров'я!

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Гарне зволоження шкіри, для літа топчик

Оксана, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. З віком шкіра обличчя втрачає пружність, але правильний догляд допоможе підтримати її тонус та еластичність. Зверніть увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche-Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Ірина К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Дякую, водичка чудова, і ціна теж!

Ірина, вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук. Пам'ятайте про важливість захисту шкіри від негативного впливу сонячного випромінення, яке здатне загострювати недоліки та провокувати їх появу. Щиро радимо розглянути сонцезахисний засіб з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, який допоможе зберегти красу та здоров'я Вашої шкіри. Бажаємо гарного дня!

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Чудовий товар, така ціна бо маленький термін лишився, але я швидко то використовую, не уявляю взагалі свій догляд без термальної води, використовую і вранці, і ввечері, а літом кожний час у спеку, завжди тримаю в авто також

Алла, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Бренд La Roche-Posay має велику кількість гамм, засоби з яких розроблені для наповнення шкіри вологою. Це допомагає їй підтримувати рівень гідратації що, безпосередньо, впливає на пружність та сяйво епідермісу. Тому, щиро радимо розглянути продукти бренду з таких гам, як Hydraphase, Hyalu B5 та Toleriane. Бажаємо здоров'я!

• Марина И***
    Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Термальна вода супер! Гарна ціна, великий обʼєм!

Достоинства:
    Великий обʼєм
    Недостатки:

Марина, вітаємо. Дякуємо за конструктивний відгук та довіру. Гама засобів Cicaplast бренду La Roche-Posay включає продукти, які розроблені для відновлення та захисту епідермісу. Радимо розглянути додаткові засоби для пролонгованої дії. Бажаємо гарного дня!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Все швидко доставили. Без дефектів...

Достоинства:
    Знижка неймовірна!
  • Ольга Ч***

Дуже зручний .

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:

Ольга, вітаємо. Щиро вдячні за відгук. Раді бачити Вас задоволеною. Пам'ятайте про важливість захищати шкіру від негативної дії сонячного випромінювання. Ви можете здійснити це з гамою засобів Anthelios від бренду La Roche-Posay, яка здатна захистити епідерміс від UVA- та UVB- променів. Доповнюйте ранкову рутину для збереження краси та здоров'я шкіри. Гарного дня!

• Анастасия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Дякую за традиційно корисний продукт та швидку організацію доставки

Анастасия, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. Для збереження молодості й краси епідермісу обличчя рекомендуємо звернути увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу обличчя приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Юлія Л***
    Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Купляла не тут, але відгук хочу залишити. Ця вода чудово освіжає. Дозатор мега зручний. Дитині в спеку теж сподобалося. Дуже хочу придбати маленький на 50 мл. балончик, щоб брати з собою. Шкода, що немає у продажу.

Юлія, вітаємо. Дякуємо за теплий відгук. Раді бачити Вас задоволеною. Для покращення результату обирайте дбайливе очищення, яке м'яко буде видаляти надлишок себуму та бруду, який накопичується на поверхні епідермісу протягом дня. Щиро радимо обрати для цього засоби з гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay. Бажаємо лише комфорту!

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Мені не прийшов подарунок до термальної води,я розчарована.

Достоинства:
    Дуже гарна водичка
    Недостатки:
    Ненадійшов презент
    • Марія

Ви про цю акцію? ссылка
      Там треба вручну додати 3 або більше одиниць до кошика.

• Ганна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Користуюсь вперше. Подобається. Добре зволожує шкіру. Після збризгування цією водою наношу крем.

Достоинства:
    Здається що підсилює дію крему.
    Недостатки:
    Відсутні

Ганна, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Для досягнення кращого стану шкіри після очищення використовуйте Hydraphase HA Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри від бренду La Roche-Posay. Легка текстура забезпечує інтенсивне зволоження шкіри протягом 72 годин завдяки гіалуроновій кислоті натурального походження. Гігієнічний, герметичний флакон із дозатором перешкоджає попаданню повітря для оптимального захисту формули засобу. Найкращих результатів!

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Добра термальна вода, гарно зволожує

Ольга, раді вітати. Дякуємо за коментар. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний засіб. Радимо звернути увагу на La Roche-Posay Anthelios UV MUNE 400 зволожувальний сонцезахисний крем для чутливої шкіри обличчя та навколо очей, який має дуже високий рівень захисту SPF 50+. Бажаємо гарного дня!