Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Увлажняющее масло для блеска и гладкости волос La'dor Wonder 10 мл (8809500816690/8809982982920)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Маргарита Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

не ожидала что будет настолько маленькое)
    запах и консистенция приятная
    не жирнит

• Татьяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Мои волосы отличные после нанесения шелковистые, красивые. Я очень довольна. Советую кто хочет убрать объем и пушистость волос. Это для вас. Нанесла немного на ладонь и равномерно нанесла на волосы.

• Жанна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Волосся після використання дуже м'яке.

• Виктория В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Олійка супер, особливо для фарбованого волосся. Крапля на руку і блиск по всій довжині

Достоинства:
    Зволоження
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Мені не зайшов. Приємний запах і на цьому все

• Инна С***

Нормальна олія

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Гарний аромат,і не має отої жирності, як зазвичай є у інших олійках.Дійсно діє одразу,зберігає аромат і не робить волосся обвислим.

Достоинства:
    Вартість,аромат,не жирнить
    Недостатки:
    Трішки незручна пляшечка
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Чудовий засіб для волосся, буду замовляти ще

• Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Дуже хороше масло, не жирнить і не обтяжує волосся. Після нього волосся гарно розчісується

• Вікторія

Чудова олійка, приємний аромат

• Журавель А***

Гарне масло.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Перше враження від самого масла позитивне, волосся не пересушує.Єдине,що нема ніякого дозатора. Але я перелила в іншу бутилочку і все

• Татьяна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Чудова запашна ефективна олійка, волосся шовкове

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Прийшла моя олійка давно , а відгук пишу після того як її спробувала . Брала за відгуками і не посилилася олійка справді чудова . Після сушіння на долоню краплю і по кінчиках волося і вуаля волося гладеньке , блискуче , пахнюче одним словом супер .100% буду ще замовляти

Достоинства:
    Все супер , а ще безкоштовна доставка
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олена Б***

Олійка хороша

• Наконечная А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Запах чудовий і гарно пом'якшує кінчики і зменшує сухість. Ну ще від маски багато залежить

• Герасимова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Олія як олія)) об'єм дитячий))

Достоинства:
    Звичайна олія для волосся.
    Недостатки:
    Нема дозатора, не зручно використовувати.
  • Елена Д***

Маленький, запах приємний.

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Неймовірний продукт. В мене пористе, ламке (після сушіння феном я одуванчик).

Наношу на вологе волосся термозахист, сушу і потім зовсім невелику кількість масла на долоні, розтираю і наношу на кінчики до середини волосся. Ефект ВАУ… волосся гладеньким, блискуче, запах приємний. Рекомендую. Буду брати ще однозначно.

Не дивлячись на маленький обʼєм - дуже економне. Недовго вистачить

Достоинства:
    волосся гладеньким, блискуче, запах приємний.
  • Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Очень качественный продукт. Лично мне подошло. У меня пористые и ломкие волосы. После первого использования стали мягкими убралась пушистость и появилась шелковистость. Очень рада, великолепный продукт

Достоинства:
    Увлажняет волосы, делает их гладкими и шелковистыми
    Недостатки:
    Не нашла
  • Екатерина Ю***

Мені подобається, масло підійшло

Достоинства:
    запах приємний, вистачить на довго, адже його не багато потрібно
  • Безушко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Задоволена. Кінчики стали м'які і приємні на дотик. Єдине чого не вистачає піпетки вбудованої .

Недостатки:
    Відсутність піпетки
  • Ірина М***

Шикарний засіб!

Достоинства:
    Пом'якшує волосся
  • Кристина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Гарна олія для волосся, дуже зволожує, переваги доступна ціна!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Прочитала багато відгуків, та купила. Нічого особливого не знайшла в цій олії...

Достоинства:
    Недостатки:
    Малий об'єм, та занадто переоцінений !!!
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Отличное масло ,очень экономное ,волосы ухоженые блестящие ,пузырька этого хватит на долго

Достоинства:
    Много
  • Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Дуже класна олійка, запах неймовірний, волосся розсипчасте і блискуче. Рекомендую однозначно. Буду брати ще

Достоинства:
    Запах, консистенція
    Недостатки:
    Швидко закінчується
  • Елена К***
  • Севиль В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Очень понравилось это масло! Наношу уже на высушенные волосы, чтобы они меньше пушились. Запах и эффект просто класс!

• Алёна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Очень приятный продукт, а запах божественный. Мои сухие кончики волос действительно лучше выглядят и прям ощущается лучше

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Замечательный аромат, хорошая термозащита перед укладкой, на пробу взяла маленький объём, всем довольна

• Коломойцева Я***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл

Масло отличное!Делает волос блестящим,мягким и ухоженным,расходуется экономно и приятно пахнет

Достоинства:
    Одни плюсы
  • Катерина
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 10 мл