Отзывы покупателей о Тональный крем Lamel Professional Oh My Clear Face №404 40 мл (5060994130409)
- EleneПродавец: Rozetka. Тон: OhMy Clear Face тон 401
Эта новинка от ламель меня покорила. Отличный дизайн упаковки, без масел, без отдушек. Для проблемной кожи именно то. У меня комбинированная кожа, склонная к высыпаниям, и мне он подошёл на ура. Не забивает поры, нет жирности на лице. Он не ощущается. Перекрывает даже если нанести тонким слоем. В общем находка, буду повторять снова и снова! Тон 401 soft beige.
- Достоинства:
- Перекрывающий, экономично расходуется
- Недостатки:
- Не подойдёт для сухой кожи
- Татьяна Ч***Продавец: Rozetka. Тон: OhMy Clear Face тон 401
Тон мені підійшов ідеально, крем ніжний, добре вирівнює відтінок шкіри. Та для мене найголовніше, що структура крему настільки адаптується, що не потрібні додаткові ні пудри ні фіксатори. Покупкою задоволена, буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Хороша текстура, матує, не виділяється на шкірі.
- Недостатки:
- Не в кожному магазині можна знайти.
- Людмила У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 403 Oh My Clear Face Lamel Professional
Тональний крем дійсно дуже хороший. Добре лягає і тримаєься весь день. Тон 304 занадто темний. Будьте уважні при виборі відтінку.
- Достоинства:
- Добре лягає та тримається весь день
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 401 Oh My Clear Face Lamel Professional
На фото зверху - nude від make up, а внизу цей тональний крем. Гарно підійшов.Шкіру матує,добре перекриває.
- Достоинства:
- Не,що очікувала.
- Валентина В***
Уточнюю - переваги - те,що очікувала.
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 403 Oh My Clear Face Lamel Professional
Чудовий крем добре перекриває недоліки.
- Достоинства:
- Якість та ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- М Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: OhMy Clear Face тон 402
- Валентина В***Продавец: Rozetka. Тон: 403 Oh My Clear Face Lamel Professional
Якщо змішати тон 401 і тон 403 гарно буде на літо,середня засмага,типу. Перше фото - колір тонів,а друге - змішаний тон.
- Достоинства:
- Товар хороший.
- Недостатки:
- Для моєї шкіри темнуватий.
- Альона Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 401 Oh My Clear Face Lamel Professional
Не відповідає дійсності колір(( дуже шкода!! Дуже темний 401 !