- Эвелина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Жах, просто жах. По-перше колір віддає зеленим, а по друге - коли робила замовлення, то одразу його сплатила, щоб не переплачувати за доставку. Відкрила вже вдома і одразу ж зламалась ручка. Зонтик не використовувався за призначенням ні хвилини! Одразу зламався! Я в шоці
- Недостатки:
- Одразу зламався
Добрий день! Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю.
Ви можете повернути товар впродовж 14 днів з дня покупки.
- СоломіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Гарний колір, якість нормальна на свою ціну
- Достоинства:
- Гарна і доволі якісна
- Недостатки:
- Не знайшла
Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Бажаємо приємного користування.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Парасоль жахливої якости, якщо сильний дощ то протікає, прийшла з плямами, карабін не тримає взагалі.
- Достоинства:
- Краще ніж нічого
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Парасолька трохи розчарувала. По-перше, вона не жовта, а більше оливкова. По-друге, погано натягнута тканина по куполу і взагалі вся конструкція досить хлипка.
- Достоинства:
- Карабін
- Недостатки:
- Конструкція, колір
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Удобный, качественный зонт
- Катерина А***Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Якість жахлива.
Парасолька не відповідає характеристиці. Колір не жовтий,а ближче до салатового, не повний автомат, виглядає пом'ято та не акуратно.- Представник постачальника
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми засмучены, що вам не сподобався наш товар. Але ми дуже хочемо вам допомогти вирішити це питання. Ви зможете повернути товар чи обміняти товар, впродовж гарантійного терміну. Для цього зверниться до відділу Розетка.
Наш клієнтській відділ намагається швидко вирішити всі питання наших клієнтів.
Бажаємо гарних покупок.