Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Ремень женский из натуральной кожи Laras CV10ZK-094r-red 105 см Красный (ROZ6400176539)

• Олександра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Красный

Гарний ремінь, приємний на дотик, правда прийшов не червоний, а коричневий. Загалом задоволена, хоча час покаже наскільки міцний

• Антоніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

ремень майже одразу потріскався в де яких місцях

Достоинства:
    Недостатки:
    потріскався майже одразу.
    • Соответствие указанным размерам

Не соответствует

Доброго дня. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Белый

Це не натуральна шкірка, кошти викинуті на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Не шкіра
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Белый

Гарний ремень з якісної шкіри. Раджу

Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Бажаємо приємного користування.

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Черный

Так багато зірок тільки тому що він гарний на вигляд...

Ну довжина в 105см змушує вкорочквати цей "ШКІРЯНИЙ" ремінь… і о чудо шкірою там навіть і не пахне. (За цю ціну, "Яка я здивована" за що заплатила те і отримала;))))
    Ну навіть і не знаю, навіть якщо все одно вірити в опис товару та припустити що ремінь дійсно шкіряний, як заявляє виробник/продавець, то якої ж якості ця шкіра та наскільки вона витривала до зносу. Це залишається великим питанням без відповіді, але час покаже наскільки якісний ремінь з шкіри молодого дерматину, але він дійсно гарний. Для джинсів за вузький, але носити можна. Ширина розрахована більше на брюки.

Стосовно довжини ременя 105см переважна більшість жінок які мають бажання носити різні ремені це роблять для того щоб привернути увагу до своєї чудової стрункої талії, тому для них саме цю довжину потрібно буде скорочувати приблизно но 15-25см А якщо жінка не може самостійно його вкоротити або їй не має кого попросити то це ще плюс /-100грн за вкорочення.

Достоинства:
    Гарний. Ціна.
    Недостатки:
    Довжина. Ширина. Не шкіра. В загальному якість товару викликає сумніви.

Доброго дня! Дякуємо за відгук, ремінь зроблено з натуральної шкіри.
      Бажаємо приємного користування.

• Лисенко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Бордовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Пояс очень красивый. Цвет потрясающий. Под джинсовые юбки и брюки смотрится шикарно. Если проблема с попаданием в дырочку, то не вопрос, можно застегнуть как угодно. Я раньше пояса не носила, а теперь ношу с удовольствием. Классная вещь.

Достоинства:
    Прекрасный товар

Соответствует

• Антоніна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Бордовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

в пункту видачі товару все НАЧЕ було добре, АЛЕ товар був запакован так, що брак не було видно. сама бляха була у захисній плівці, ремінь цілий. дома коли зняла плівку - бляха з запчастинами залишилась в руці. дуже не приємно.

Достоинства:
    чудовий вигляд, шкіряний ремінь
    Недостатки:
    зламаний болт, що тримає бляху
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Белый

Красивый ремень для летних брюк, джинсов. Держит форму. Натуральная кожа. Покупкой довольна.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Белый

Очень красивый пояс, под платье и джинсы, плотный, кожанный, не очень широкий но вполне устраивает

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Белый

Очень классный и стильный ремень, подойдёт как к джинсам так и к элегантным летним платьям. Качество отличное, по длине мне был длинный - но очень легко все укорачивается. Фурнитура тоже хорошая. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Их нет
  • Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 105. Цвет: Черный

Пришел вообще не тот товар! Вместо пояса зонт!