Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Сумка кросс-боди мужская Laras C10HSMA2092bl Черная (ROZ6501002502)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

Сумочка супер. Дуже зручно зроблені відділення для всіх дрібниць. Також молнії якісні. Раджу. Все в цій сумочці добре.

Достоинства:
    Якість пошиву
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Шевелько А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка зовні всім задовольнила, але за місяць підкладка розлізлась на шматки
    - користуватися практично неможливо, оскільки речі просто вивалюються з одного відділу в інший та з кишень. Геть незадовільна якість і марно витрачені гроші. Абсолютне розчарування.
    Дуже розраховую на порядність продавця і повернення коштів за неякісний товар.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Підкладка - дірява ганчірка, за місяць сумкою користуватися практично неможливо.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми засмучены, що вам не сподобався наш товар. Але ми дуже хочемо вам допомогти вирішити це питання. Ви зможете повернути товар чи обміняти товар, спродовж 14 днів. Для цього зверниться до відділу Розетка.
      Бажаємо гарних покупок.
      З Повагою, Представник постачальника.

• Ольга Д***

дякую за попередження

• Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка супер! Вразила блискавка на кишенях, м'яко працює, застібається у обідві сторони. Файна тканина. Взагалі, все зроблено ідеально, як у німців автопром. Дякую виробникам за гарний, практичний товар.

Достоинства:
    Гарна, практична сумка на кожен день
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Бажаємо приємного користування.
      З Повагою, Представник постачальника.

• Ростислав
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Внешне все отлично, все как указано и нареканий не вызывает от слова совсем. Но подкладка и перегородки между отделениями выполнены не из текстиля коричневатого цвета как должно быть а из какой то шелестящий дико клеёнки черного цвета или чего то подобного тончайшей плащевки. В общем минусит сразу все плюсы. потому отказался и другим не рекомендовал бы, хотя у каждого свой вкус и может данный экземпляр был просто браком.

Достоинства:
    Материал верха. Функциональность. Цена по акцмм.
    Недостатки:
    Подкладка. Перегородки из того же материала что и подкладка.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует