Топи продажів

Отзывы покупателей о Упаковка твердого мыла L'Arbre Vert Sensitive для чувствительной кожи с экстрактом сладкого миндаля 100 г х 2 шт (3450601029035)

Код :  199431415
Оценка пользователей 4.66/5
  • AI аналіз відгуків
    46 відгуків:  позитивний — близько 80% позитивних, 15% негативних, 5% нейтральних відгуків
    На основі 46 проаналізованих відгуків покупці в цілому позитивно оцінюють мило L'Arbre Vert. Відзначають гарну якість, економічність, м'який догляд, делікатний аромат і здатність не сушити шкіру більшості користувачів. Особливо хвалять його для чутливої і атопічної шкіри. Серед недоліків іноді згадують індивідуальне пересушування шкіри та неоднозначне сприйняття запаху. Загалом думки щодо цінової категорії переважно позитивні для такого класу мила.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Яніна П***

По мотивах відгуків про запах мила. Нанюхаєтеся всіляких дуру і не розумієте запаху якісного мила.

Достоинства:
    Багато
  • Александр

Лучшее мыло из всего, что доводилось попробовать в жизни. Без преувеличений!

Достоинства:
    Не сушит кожу, очень приятный запах
    Недостатки:
    Нет никаких
  • Михаил С***
    Продавец: Rozetka

Покупаю это мыло довольно давно. Предпочитаю его так как кожа склонна к аллергии и покраснениям. С ним же, этих проблем не возникает. Кожа рук мягкая и приятно пахнет, нет ощущения стянутости и сухости. Радует состав и то, что продукция данного бренда не тестируется на животных.

• Христина

Rozetka,коли мило знов буде в наявності?

• Яна З***

Однозначно классное мыло!
    Велюровая пенка, нежный аромат, расходуется очень экономно, состав бережно очищает кожу.
    Брала по акции, с радостью повторю заказ.

Достоинства:
    Много плюсов
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Ксения Н***

Просто безумно понравилось это мыло! Состав- идеальный, без химии, полностью натуральный, покупаю для тела, не люблю пользоваться гелями для душа, т.к. они пересушивают кожу и как-будто не смываются до конца, очень неприятно, поэтому люблю пользоваться твёрдым мылом! Кожа после него очень увлажнённая, мягкая и бархатная! Намыливаю его на мочалку из сетки, мыло даёт очень много пены, пена невероятно нежная и обволакивающая, практически как крем, но при этом хорошо смываются и не оставляет липкого ощущения, как гели для душа! Запах очень вкусный, слегка сладковатый, но не приторный и ненавязчивый! Обязательно куплю ещё!

Достоинства:
    Увлажняет кожу, полностью натуральный состав, хорошо пенится, очень причиняй аромат
  • Христина Л***

Чудове мило. Воно недешеве, але дійсно варте цих грошей.
    В мене дуже чутлива шкіра, а в холодну пору року мої руки подразнюються просто від всього. Я перепробувала дуже багато мил і кремів. Навіть якщо те чи інше мило не викликало подразнення, воно сушило руки до стану наждачного паперу. Це ж мило здається підійшло ідеально.

• Яніна П***

Недешеве?) Ви цікавилися цінами натурального мила hand made? Ондо недешеве. А це ще нормальна ціна для такого мила.

• Дмитро Ф***

Рекомендую до використання

Достоинства:
    Приємне мило. Витрачається повільно. Приємне на дотик
    Недостатки:
    Не помітив
  • Михайло П***

не вдалось забрати мило.
    Перший раз прийшло не те що замовляли.
    зробили перезамовлення вже безпосередньо в "магазині", назвавши причиною всього робітників складу.
    на ранок наступного дня вже було замовлення в "магазині' - щиро кажучи був вражений швидкістю доставки.
    Розчарування прийшло одразу коли знов так само "видали" замовлення як в перший раз перевернувши товар тильною стороною щоб не було видно наліпки назви. Виявилось що вони навіть "не парилися" А тупо подивилися що в магазині є і все давайте знов його "впаримо".
    зробили нове замовлення - замовивши вдвічі більше ніж була потреба , за порадою директора магазину мов на цей раз повинно прийти те що я замовляю.

і ось сьогодні "боги складу" мене вразили
    скоріш забили кілок в серце всієї системи фасування РОЗЕТКИ.

а тепер питання
    як можна так фасувати товар не дивлячись ні на код товару ні навіть на ціну?

а мило все ж таки замовлю. Наступного разу, можливо.

Достоинства:
    мило якісне
    Недостатки:
    система фасування
  • Христина

Дуже сподобалося мило. Вага відповідає заявленій. Має приємний легкий солодкуватий аромат. Утворює дуже пишну і густу ніжну піну, в мене мало яке мило так пінилося як це. Прекрасно очищає шкіру, не сушить її. Щодо алергії - то тут нічого не можу сказати, бо я не алергік.
    А от обличчя вмивати даним милом я б не рекомендувала, бо шкіру обличчя воно таки трохи сушить, хіба що відразу ж наносити засоби для догляду, і тоді все ок.
    Також для мене великим плюсом є натуральність цього мила.
    Одного шматочка на двох людей вистачає приблизно на півтора тиждня, тому можу сказати, що мило економне. Раджу.

Достоинства:
    Густа піна, легкий аромат, чудово очищає, економне, натуральний склад
  • Яніна П***

Шукала дитяче мило для миття голови (тверді натуральні шампуні hand made занадто дорогі і швидко змилюються), щоб без агресивних хімікатів і натрапила на це. Добре промиває, волосся стало менше маснитися, менше випадати і загалом мати гарний вигляд та якість. Буду купувати ще. Рекомендую. Хороше мило для всього за адекватною ціною.

Достоинства:
    Майже натуральне і майже не має запаху, не розкисає, доступна ціна
  • Сергій О***

Підходить до атопічної шкіри. Не призводить до подразнень та сухості шкіри

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Оксана

Мило дуже сподобалося. Взяла із-за відгуків і дуже задоволена.
    Ніжне, запах тонкий, приємний, стійкий, наповнюває кімнату.
    Дуже піниться, після використання нема відчуття сухості чи зтягнутості.
    Приємне в руках під час намилювання, шовковисте.
    Лишається тонкий запах на руках.

Достоинства:
    Приємний запах, багато піни, ніжне.
    Шкіра рук після змивання м'яка, оксамитова.
    Недостатки:
    Неточно вказана країна виробник.
    Італія, а не Франція.
    Нема повного переліку складників.
    • Арина

Італія на упаковці? Фото упаковки не лишилося? Бо інколи дивляться по штрихкоду країну виробника, а зараз до штрихкодів прив’язки вже немає.

• Оксана

Тут не дало завантажити. Виклала фото вище. Гадаю просто неуважність.

• Арина

Дякую.

• Ирина К***

Мыло изумительное! Мягкая густая пена, ощутимый запах миндаля. Нет ощущения стянусти кожи после использования. Впервые попробовала продукцию данной торговой марки

• Сергій В***

Мило хороше, не розкисає, приємний запах, не сушить шкіру

• Яніна П***

Придбала вдруге і цим все сказано.

Достоинства:
    На відмінно виконує свої функції. Не розкисає. Ледь відчутний приємний аромат.
    • Яніна П***

Подивилася свій попередній відгук і хочу додати, що мило економне. Купувала у березні для миття голови. Другий брусок ще не закінчився. Можу сказати, що двох брусків (1 уп.) цього мила мені вистачає на півроку.

• Валерія С***

гарне мило, сподобалось

• Ирина

Прекрасный запах, кожу не сушит и не размокает

• Настя З***
    Продавец: Rozetka

Мило пррс о чудово піниться. Маю дуже чутливі шкіру, подразнень не викликає. Шпрнр пахне, вистачає на довго

• Александр К***

Качественное мыло для чувствительной кожи.

• Руслан

Мило яке я постійно брав, відсутнє, тому вибір пав на це мило. Наша сім’я залишилась задоволен, не розкисає з часом, вистачає на довго, натуральне. Що ще треба?!

Достоинства:
    Натуральне
  • Олена Р***

Користуюсь недавно, але дуууже задоволена милом! Для сухої шкіри те що треба!

• Сергій О***

Дуже гарне мило. Для атопічної шкіри - спасіння.

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Вадим М***

Це мило- моя любов!!!Не можливо відмовитись!

• Чук Я***

Чудово справляється з очищенням шкіри, приємний мегдальний запах, відчуття стягнення шкіри не має. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Аромат, м'якість.
    Недостатки:
    Не має
  • Марина

Приємне мило, не розкисає, як зараз майже всі. Запах ледь помітний. Шкіру не сушить. Хотілось би більший розмір і кругленьке, але норм. Думаю, пізніше візьму ще. Взагалі всі товари цієї марки мені подобаються.

Достоинства:
    Приємне
    Недостатки:
    Маленьке
  • Чудакова Л***

мыло нежное, хорошо пенится, запах очень приятный и главное- не сушит кожу!

Достоинства:
    не сушит кожу
  • Екатерина

Гарне мило! Шкіру не сушить! Хватає на довго!

• Денис С***

Не сушит кожу . Запаха практически нет . Запах чистоты у мыла.

• Дмитрий П***

сушит!

• Оксана

Світлини упаковки, щоб не бути голослівною.

• Тетяна

Гарне якісне мило, недовго вистачає, ненав'язливий аромат

Достоинства:
    Не розкриває, не сушить шкіру
  • Вікторія Є***

Норм мило для тіла , умивання,рук!

Достоинства:
    Так
  • светлана а***

Подобається

Достоинства:
    На довго вистачає, не розкиса
  • Лариса М***

Дуже-дуже люблю це мило. Приємне, з не нав'язливим запахом, не сушить. купувала дуже різні мила, мої родичі одноголосно теж вибирають саме це. Рекомендую.

Достоинства:
    Приємне, з не нав'язливим запахом, не сушить.
  • Галина Я***

Мило дуже гарне , не розмокає, шкіра після нього аж рипить! Подобається

• Євгенія

Чудове мʼяке мило. Не сушить шкіру. Економне. Для мене є єдиний мінус - воно парфюмоване. Хоча запах тонкий і приємний)

Достоинства:
    Мʼяке, не сушить шкіру
    Недостатки:
    Parfum в складі.
  • Юлия З***

Супер якість

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має