Отзывы покупателей о Упаковка твердого мыла L'Arbre Vert Sensitive для чувствительной кожи с экстрактом сладкого миндаля 100 г х 2 шт (3450601029035)
- AI аналіз відгуків46 відгуків: позитивний — близько 80% позитивних, 15% негативних, 5% нейтральних відгуківВиберіть, щоб дізнатися більше
- Яніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По мотивах відгуків про запах мила. Нанюхаєтеся всіляких дуру і не розумієте запаху якісного мила.
- Достоинства:
- Багато
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшее мыло из всего, что доводилось попробовать в жизни. Без преувеличений!
- Достоинства:
- Не сушит кожу, очень приятный запах
- Недостатки:
- Нет никаких
- Михаил С***Продавец: Rozetka
Покупаю это мыло довольно давно. Предпочитаю его так как кожа склонна к аллергии и покраснениям. С ним же, этих проблем не возникает. Кожа рук мягкая и приятно пахнет, нет ощущения стянутости и сухости. Радует состав и то, что продукция данного бренда не тестируется на животных.
- Христина
Rozetka,коли мило знов буде в наявності?
- Яна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Однозначно классное мыло!
Велюровая пенка, нежный аромат, расходуется очень экономно, состав бережно очищает кожу.
Брала по акции, с радостью повторю заказ.- Достоинства:
- Много плюсов
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Ксения Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто безумно понравилось это мыло! Состав- идеальный, без химии, полностью натуральный, покупаю для тела, не люблю пользоваться гелями для душа, т.к. они пересушивают кожу и как-будто не смываются до конца, очень неприятно, поэтому люблю пользоваться твёрдым мылом! Кожа после него очень увлажнённая, мягкая и бархатная! Намыливаю его на мочалку из сетки, мыло даёт очень много пены, пена невероятно нежная и обволакивающая, практически как крем, но при этом хорошо смываются и не оставляет липкого ощущения, как гели для душа! Запах очень вкусный, слегка сладковатый, но не приторный и ненавязчивый! Обязательно куплю ещё!
- Достоинства:
- Увлажняет кожу, полностью натуральный состав, хорошо пенится, очень причиняй аромат
- Христина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове мило. Воно недешеве, але дійсно варте цих грошей.
В мене дуже чутлива шкіра, а в холодну пору року мої руки подразнюються просто від всього. Я перепробувала дуже багато мил і кремів. Навіть якщо те чи інше мило не викликало подразнення, воно сушило руки до стану наждачного паперу. Це ж мило здається підійшло ідеально.- Яніна П***
Недешеве?) Ви цікавилися цінами натурального мила hand made? Ондо недешеве. А це ще нормальна ціна для такого мила.
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую до використання
- Достоинства:
- Приємне мило. Витрачається повільно. Приємне на дотик
- Недостатки:
- Не помітив
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не вдалось забрати мило.
Перший раз прийшло не те що замовляли.
зробили перезамовлення вже безпосередньо в "магазині", назвавши причиною всього робітників складу.
на ранок наступного дня вже було замовлення в "магазині' - щиро кажучи був вражений швидкістю доставки.
Розчарування прийшло одразу коли знов так само "видали" замовлення як в перший раз перевернувши товар тильною стороною щоб не було видно наліпки назви. Виявилось що вони навіть "не парилися" А тупо подивилися що в магазині є і все давайте знов його "впаримо".
зробили нове замовлення - замовивши вдвічі більше ніж була потреба , за порадою директора магазину мов на цей раз повинно прийти те що я замовляю.
і ось сьогодні "боги складу" мене вразили
скоріш забили кілок в серце всієї системи фасування РОЗЕТКИ.
а тепер питання
як можна так фасувати товар не дивлячись ні на код товару ні навіть на ціну?
а мило все ж таки замовлю. Наступного разу, можливо.- Достоинства:
- мило якісне
- Недостатки:
- система фасування
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалося мило. Вага відповідає заявленій. Має приємний легкий солодкуватий аромат. Утворює дуже пишну і густу ніжну піну, в мене мало яке мило так пінилося як це. Прекрасно очищає шкіру, не сушить її. Щодо алергії - то тут нічого не можу сказати, бо я не алергік.
А от обличчя вмивати даним милом я б не рекомендувала, бо шкіру обличчя воно таки трохи сушить, хіба що відразу ж наносити засоби для догляду, і тоді все ок.
Також для мене великим плюсом є натуральність цього мила.
Одного шматочка на двох людей вистачає приблизно на півтора тиждня, тому можу сказати, що мило економне. Раджу.- Достоинства:
- Густа піна, легкий аромат, чудово очищає, економне, натуральний склад
- Яніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шукала дитяче мило для миття голови (тверді натуральні шампуні hand made занадто дорогі і швидко змилюються), щоб без агресивних хімікатів і натрапила на це. Добре промиває, волосся стало менше маснитися, менше випадати і загалом мати гарний вигляд та якість. Буду купувати ще. Рекомендую. Хороше мило для всього за адекватною ціною.
- Достоинства:
- Майже натуральне і майже не має запаху, не розкисає, доступна ціна
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходить до атопічної шкіри. Не призводить до подразнень та сухості шкіри
- Достоинства:
- Якість, ціна
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мило дуже сподобалося. Взяла із-за відгуків і дуже задоволена.
Ніжне, запах тонкий, приємний, стійкий, наповнюває кімнату.
Дуже піниться, після використання нема відчуття сухості чи зтягнутості.
Приємне в руках під час намилювання, шовковисте.
Лишається тонкий запах на руках.- Достоинства:
- Приємний запах, багато піни, ніжне.
Шкіра рук після змивання м'яка, оксамитова. - Недостатки:
- Неточно вказана країна виробник.
Італія, а не Франція.
Нема повного переліку складників.
- Арина
Італія на упаковці? Фото упаковки не лишилося? Бо інколи дивляться по штрихкоду країну виробника, а зараз до штрихкодів прив’язки вже немає.
- Оксана
Тут не дало завантажити. Виклала фото вище. Гадаю просто неуважність.
- Арина
Дякую.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мыло изумительное! Мягкая густая пена, ощутимый запах миндаля. Нет ощущения стянусти кожи после использования. Впервые попробовала продукцию данной торговой марки
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мило хороше, не розкисає, приємний запах, не сушить шкіру
- Яніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала вдруге і цим все сказано.
- Достоинства:
- На відмінно виконує свої функції. Не розкисає. Ледь відчутний приємний аромат.
- Яніна П***
Подивилася свій попередній відгук і хочу додати, що мило економне. Купувала у березні для миття голови. Другий брусок ще не закінчився. Можу сказати, що двох брусків (1 уп.) цього мила мені вистачає на півроку.
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарне мило, сподобалось
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный запах, кожу не сушит и не размокает
- Настя З***Продавец: Rozetka
Мило пррс о чудово піниться. Маю дуже чутливі шкіру, подразнень не викликає. Шпрнр пахне, вистачає на довго
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественное мыло для чувствительной кожи.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мило яке я постійно брав, відсутнє, тому вибір пав на це мило. Наша сім’я залишилась задоволен, не розкисає з часом, вистачає на довго, натуральне. Що ще треба?!
- Достоинства:
- Натуральне
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь недавно, але дуууже задоволена милом! Для сухої шкіри те що треба!
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарне мило. Для атопічної шкіри - спасіння.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це мило- моя любов!!!Не можливо відмовитись!
- Чук Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово справляється з очищенням шкіри, приємний мегдальний запах, відчуття стягнення шкіри не має. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Аромат, м'якість.
- Недостатки:
- Не має
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємне мило, не розкисає, як зараз майже всі. Запах ледь помітний. Шкіру не сушить. Хотілось би більший розмір і кругленьке, але норм. Думаю, пізніше візьму ще. Взагалі всі товари цієї марки мені подобаються.
- Достоинства:
- Приємне
- Недостатки:
- Маленьке
- Чудакова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мыло нежное, хорошо пенится, запах очень приятный и главное- не сушит кожу!
- Достоинства:
- не сушит кожу
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне мило! Шкіру не сушить! Хватає на довго!
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сушит кожу . Запаха практически нет . Запах чистоты у мыла.
- Дмитрий П***
сушит!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Світлини упаковки, щоб не бути голослівною.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне якісне мило, недовго вистачає, ненав'язливий аромат
- Достоинства:
- Не розкриває, не сушить шкіру
- Вікторія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм мило для тіла , умивання,рук!
- Достоинства:
- Так
- светлана а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається
- Достоинства:
- На довго вистачає, не розкиса
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже-дуже люблю це мило. Приємне, з не нав'язливим запахом, не сушить. купувала дуже різні мила, мої родичі одноголосно теж вибирають саме це. Рекомендую.
- Достоинства:
- Приємне, з не нав'язливим запахом, не сушить.
- Галина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мило дуже гарне , не розмокає, шкіра після нього аж рипить! Подобається
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове мʼяке мило. Не сушить шкіру. Економне. Для мене є єдиний мінус - воно парфюмоване. Хоча запах тонкий і приємний)
- Достоинства:
- Мʼяке, не сушить шкіру
- Недостатки:
- Parfum в складі.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер якість
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має