- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
Дякую, черевики супер,легкі,теплі,на стопу 24 підійшов 38 розмір
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 39
Класні
- Ирина З***
Не класні! Полопалися там де вставка спереду
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
Дуже круті черевики, зручні, легенькі, натуральні матеріали, розмір відповідає розмірній сітці!
- Достоинства:
- Стильно виглядають
- Анна Ш***
Беру свої слова і захват назад!!! Після тижня в носці, потріскались!!!
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 39
Зручні, якісні.
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 39
Дуже сподобалися сину. Зручні та комфортні.
- Достоинства:
- Зручно взувати.
- Недостатки:
- Немає.
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 35
Стильні і якісні.
- Достоинства:
- Гарна якість!
- Недостатки:
- на вузьку ніжку з низьким підйомом!
Соответствие полноте
Узкая
Соответствие по подъему
Низкий
Соответствие размеру
Соответствует
- Терлецька О***Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 40
Черевики легкі і акуратно пошиті. Тільки нормально зверху не можливо затягнути, якщо худа нога. Тому дитині не сподобалися
- Достоинства:
- Акуратно пошиті, легкі
- Недостатки:
- Трохи низькі і широкі зверху
- Тетяна Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 35
Жахливі ботинки, через місяць потріскалися, промокають, вони навіть ремонту не підлягають!!! Не рекомендую, викинуті гроші((!!!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 37
Жахливі, дитина поносила місяць, пішла тріщина на згибі, по шкірі розводи, постійно вологі всередині. Не рекомендую, ціна дуже завищена і не відповідає якості, думала хоч будуть на сезон(((
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 37
Деньги, выброшенные на ветер! Ребенок проносил месяц, на изгибах полопался дермантин, потом вообще кусками стал отваливаться. Промокают, качество ужасное.
- Достоинства:
- С виду были очень привлекательные, есть липучки, шнурки-резинки, удобно обувать, так как ребенок не любит их завязывать.
- Недостатки:
- Промокают, полопался дермантин на изгибах. Когда высохнут, остаются разводы и потеки, грязь не отмывается
- Надія
Теж саме у нас. Навіть місяця не пройшло. Носили декілька разів. Жахлива якість.
Місяць й полопалися по швам де підошва(((
- МилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 40
Не рекомендую: купувала дитині, вожу дитину в школу машиною - скільки там в них пройти з машини до школи - за місяць потріскалися так, що їх неможливо носити. Гарантія на них місяць - довше вони не носяться. Одним словом - жах.
- Достоинства:
- Жах
- Недостатки:
- Потріскалися, колір втратили.
- СпоживачОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 35
Поверніть гроші!
Тільки сезон почався, а взуття вже полізло- Недостатки:
- Сергій Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 37
Через місяць носіння порвались.
- Ирина З***
В нас теж саме(
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 39
Промокають! Дуже натирали п'ятки, причому не тільки в цій моделі(донці одночасно придбала черевики цього ж виробника.)Питання вирішила за рахунок накладок. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Промокають, натирають задники.
Була дуже задоволена )
Але дитина проносила місяць не кожен день а пару раз в тиждень
Потріскалися та порвалися де пластикова вставка(
Не витрачайте гроші - Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 40
Товар неякісний!Не рекомендую!Брали влітку по знижці,восени одягли в жовтні,викинули в кінці грудня!Матеріал верху тріснув на згині, оброблений носок відклеявся,матеріал кольорових накладок не якісний.Просто за два місяця потерлось до основи!
Дуже жаль,що улюблений магазин Розетка не перевіряє якість товарів у продавців.- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- КатеринаПродавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
Наполегливо не рекомендую. Тріснули після двох місяців нерегулярного носіння.