Отзывы покупателей о Парфюмированная вода унисекс Lattafa Pride Art Of Universe 100 мл (6290360592206)
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Аромат прекрасний, стійкий. Брала по відгукам, задоволена.
- Достоинства:
- Стійкість, чудовий аромат.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже не погано!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Восторг
- Достоинства:
- Яркий стойкий аромат
- Недостатки:
- Веста Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дякую за сервіс!
- Достоинства:
- Неймовірний аромат
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Не купуйте підробка, крім спирта не чим не пахне. Перші 5 секунд ніби запах є, потім спирт.
- буйлова м***
Підкажіть будь ласка, у вас теж була доставка з ЕС?
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Доставка з ЄС!Все прибуло ,отримала парфум!Що до доставки притензій не маю!
Сам аромат зовсім не моє,і в порівнянні бо блю талісман як багато хто порівнює то якщо чесно ,ну таке собі порівняння!Я перепродала подружці ,їй сподобалися ,а мене душили дуже!
Як то кажуть,про смаки не сперечаються,тому такий досвід,раджу ознайомлюватись до покупки! - Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Купувала не тестуючи і попала прям в ціль. Парфуми сподобались. Чимось схожі на Блу Талісман, але більш м'якіші. Треба дати аромату постояти/подихати. А пакування - це відвал башки
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Аромат прекрасний! Стійкий і шлейфовий! Брала в сліпу - не прогадала! Достойний твіст Ex Nihilo.
- Достоинства:
- Стійкість, ціна
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Сьогодні отримала
Суперскі духи їхали з Європи в яку дату сказали так і прийшли оригінал гарно запаковані купувала без за тесту і не промахнулась- Юлія М***
Скажіть будь ласка у них не солодкий запах? Який краще ці чи Lattafa Masa?
- Елена Я***
Відповідь для Юлії М.
Аромат Art Of Universe солодкий, дюшесний і схожий/дюп на Blue Talisman, а от Masa це дюп на Ganymede, вони абсолютно різні. Перший більш жіночий, а от Маса - більш як на мене в чоловіче направлення, хоча клонований на Ганімед.
- АндрійПродавец: RozetkaEU
Замовляв на подарунок дружині. Парфум їй сподобався. А от доставка дуже повільна, більше двох тижнів.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Довго доставляли
- ВалеріяПродавец: RozetkaEU
Парфуми цитрусово-солодкаві. Достойний аналог "Blue talisman".
- Достоинства:
- Ціна, красивий флакон