Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Парфюмированная вода для женщин Lattafa Victoria 100 мл (6290360598789)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Для мене це надзвичайно позитивний аромат Дуже жіночний. На старті яскраво відчувається лимон, зовсім не солодкий) З часом аромат запудрюється та зʼявляються квіткові ноти, стає більш солодким, дійсно нагадує лимонний десерт дуже життєрадісний Кохання з першого нюху

Достоинства:
    Оригінал, крутий аромат за дуже приємною ціною
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Буйневич В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Ще до кінця не розібралася наскільки він мені подобається, але подобається. Ніколи не мала такого солоденького аромату. Але не можу не мати аромат імені себе

Достоинства:
    Ціна якість
  • Яна Я***

Ваніль ,ванілью поганяє
    Звісно вони приємні,солодкі ,шлейф на пару годин

• Leri
    Продавец: RozetkaEU

Так, це дійсно лимонний пиріг, проте не «легкий», а якийсь грубоватий.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Зазвичай арабську парфумерію треба відстоювати після дороги не менше місяця, але я тільки отримала, відразу нанесла декілька розпилень на зап'ястя. І те що я почула мені сподобалося. Направлення одне з Dolce gabbana devotion, але звичайно це зовсім інший аромат він самостійний, я б не стала їх порівнювати. Маю і devotion, і тепер цей.
    Щодо аромату Вікторія.. сподіваюсь він настоїться і ще сподіваюся на якийсь шлейф від нього але поки що відчутний тільки з місця нанесення. Аромат хорошого лімончелло. Добре прослуховується цедра лимона і алкогольність, запудрюється ванільно-спецієвою солодкістю. Він легкий не обтяжуючий, його зірковий час весна - літо. Безперечно для поціновувачів гурманіки та солодких ароматів. Щодо тривалості і шлейфу ще будемо тестувати, загалом я задоволена ароматом.
    Ще додам те, що я з тих парфманіяків, які можуть купити парфум через гарний флакон, чого не скажеш про оформлення даного парфуму. На мій погляд циганщина циганщиною) але це притаманно майже всім арабським ароматам, я була готова до цього тому прощається))

Достоинства:
    Аромат прекрасний
    Недостатки:
    Недолуге пакування аромату
  • Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Дуже солодкий,на шкірі відкривається свіжістю лимонною,такою цедрою мармеладною. Далі алкогольні ноти, досить чіткі, тому на вечір ідеальний (лимонний лікер, щось в цьому напрямку) але пізніше всідається і звучить гарно,солодко.
    Дуже стійкий, на одязі до прання.

Достоинства:
    Цінова політика на сайті