ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Парфюмированная вода унисекс Lattafa Mayar Cherry Intense 100 мл (6290360598963)

Есть в наличии

3.1/5
Оценка пользователей 3.1/5
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Дякую. Парфум приємний, тримається з ранку до вечора, аромат ніжно солодкий, легкий, для літа добре підійшов.

• Юлія Ш***

Чудові парфуми!

Достоинства:
    Гарне пакування, гарний стійкий та шлейфовий аромат
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Замовлення чекав більше двох тижнів, при чому офіційно замовлення оформлено 13.12, а термін доставки вказаний 17.12. Проте магазин не контролює оформлення і доставку. Через тиждень після замовлення, поцікавившись процедурою оформлення та доставки отримав відповідь відписку про те, що її 19.12 тільки оформили до відправлення, без пояснень причин. Жодного разу магазин не повідомляв про зміни графіку оформлення, поставки товару. Розраховуючи на певні строки поставки товару, я був неприємно вражений тому, що товар надійшов у відділення лише 29 грудня.

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Аналог том форда лост черри, але більш мʼякіші)

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Аромат не сподабався, дешевий , його вартість завищена в три рази не рекомендую (

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Вартість завищена
  • Влада Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Пришёл треснувшим с неработающим распылителем, теперь мне нужно тратить свое время, чтобы возвращать товар, а затем ещё ждать, пока вернут деньги.

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Запах освежителя воздуха, вишни не слышно, не стойкий. Разочарована.

• Ніна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Аромат неймовірний, пакування гарне, підійде на подарунок.

Достоинства:
    Аромат, шлейф, стійкість
    Недостатки: