Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Парфюмированная вода для женщин Lattafa Her Confession 100 мл (6290360599120)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Цей аромат зовсім не для юних дівчат. Це не легковажний аромат солодкого рафаелло, він складний у розкритті, дорослий та досить дифузний ( гучний, різкуватий). Дуже добре відчувається тубероза, вона тут солює. Трошки легенько на фоні ладан і все це на кокосовій підложці. Цікавий, дорослий аромат з дорогим звучанням. Це не гурманіка і не компотик.

Достоинства:
    Стійкий, красиве пакування
    Недостатки:
    Немає, перед покупкою бажано тестити
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Я купувала наосліп, попередньо переглянувши всі можливі огляди на цей аромат ) Також, розуміла, що по нотам піраміди аромат мені сподобається) Але , я нікому не раджу так робити)
    Мені аромат дійсно дуже сподобався! Хочу попередити, що він дуууже гучний і дуже стійкий! Я зробила лише два розпилення, після чого розумію що більше- це смертельно, задушить вас і оточуючих)
    Аромат оригінальний. Дякую магазину за швидку доставку і приємну ціну)

Достоинства:
    Аромат оригінал, приємна ціна, швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшла)
  • Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Ну дуууже схожий на Liquides Imaginaires Blanche Bete!!!
    Флакон, упаковка казкові.
    Стійкість навіть без відстоювання і навіть на моїй холодній шкірі-чудова, шлейф присутній.
    Ціна і доставка приємно здивували.
    Дякую, Розетка!

Достоинства:
    Ціна, швидка доставка
    Недостатки:
    Немає!
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Аромат прекрасний, особливо як трошки постояв. Дійсно у напрямку Бланш бет. Потужна тубероза з ванільно-лактонним підтоном. Звучить шикарно, тримається неперевершено, на одязі взягалі бомба. Один із улюбленців.

Достоинства:
    Шикарний аромат, стійкий і незвичайний
  • Майя
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

От аромата я в восторге. Покупала по описанию и отзывам. Ваниль, корица, что то легкое , немного сладкое. Шлейф и стойкость - супер! Бутылка- произведение искусства)

Достоинства:
    Идеальные
  • Наталія К***

Це просто шедевр!
    Велике дякую!

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Парфум купила на осліп, але знала що він у напрямку Les Liquides Imaginaires — Blanche Bête, який обожнюю. І не прогадала, він неймовірно гарний і дійсно схожий на Blanche Bête. Доставка з ЄС приблизно тиждень. Я супер задоволена якістю, пакуванням(у мене протікань парфуми не було), швидкою доставкою і супер ціною на чорну пʼятницю! рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Супер красивий аромат за чудову ціну!
  • Юля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Забрала сегодня и сразу же нанесла ) до этого читала только описание и пирамиду аромата,мне оооочень понравился,но думаю что он не для жары,для прохладного вечера больше зайдёт)
    По стойкости пока что не знаю

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Дякую Розетка за швидку доставку.Флакон це витвір мистецтва. Аромат:На початку відчуваються всі заявлені ноти,але коли аромат висихає на шкірі,то це смак рафаєлло.Це ніжно,сексуально,смачно.Стійкість та шлейф на висоті 100/10.

• Марина
    Продавец: RozetkaEU

Все супер, дуже сподобався аромат

• Утюшева Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Сьогодні отримала цю красу! Мені дуже сподобався, на Білого Звіра схожий 95%, є відливант. Розетці окрема подяка!

Достоинства:
    Оригінал
    Недостатки:
    Не виявила
  • Христина К***

1000000/10

Достоинства:
    Стійкість ))
    Недостатки:
    Немає)))
  • Елена С***

Дизайн невероятный…. Запах очень стойкий, для любителей сладкого,,,10/10

• Вівсянюк Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Гарний шлейфовий аромат...ні на якій іншій не схожий... думаю що на більш холодну осінню погоду розкриється ще більш яскраво

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Дуже гарний аромат .Стійкість аромату тривала на шкірі та одягу . Купляла на Розетки .

Достоинства:
    ціна
  • Киреева Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Запах очень нежный и приятный! Белоцветочный, в меру сладкий! А флакон ну просто произведение искусства! Цены в розетке отличные по сравнению с инстаграмом! Рекомендую! Оригинал!

Достоинства:
    Все и запах и флакон
  • Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

5 зірочок за презентацію та оформлення, сам аромат для мене поки що не зрозумілий, рафаелок,кокосу я не відчуваю.

Що маю я: свіжа нота,молекулярна,мильна (мило Дуру памʼятаєте?) чітко чується жасмин,біло квітковість. Не мій напрямок зовсім, але,за таку вартість мати в колекції можна, флакон зачаровує!!!

Можливо,потрібно дати час, і він заграє по іншому, і відчую всі ноти ,а саме ванільність,корицю, солодкість,тонка… А поки що, так.

Достоинства:
    Вартість на Розетка, флакон.
    Недостатки:
    Немає, доставка ідеальна,без жодних проблем
    • Надія

Пройшов місяць і навіть більше,тому можу надати остаточну оцінку:
      Він звучить ідентично,як і в описі аромату. Перші ноти щось молекулярне із спеціями, пізніше квіти, яскрава прям квіткова нота, й потім все всідається і звучить солодко,свіжо, стійко десь вуаллю де-не-де ваніль, але на фоні білих квітів не виразно.
      Кокосу, рафаелло і лактонності, я не відчуваю. Можливо, якщо увімкнути фантазію то ота квітковість каплю натякає на кокс чи тому подібне, але це скоріше уява, ніж реальність.
      Прочитайте опис сайту,отак він пахне.

Для мене він під настрій, рука тягнеться коли сонячно але прохолодно, 15 температура, і образ із білою сорочкою, такий кежуал але класичний, чорно біла палітра, плюс цей аромат, і настрій на весь день!

• Наталія З***
    Продавец: RozetkaEU

Аромат неперевершений, стійкий, дужже крутий

• Наталія
    Продавец: RozetkaEU

Дуже гарне пакування, а запах, просто супер. Спочатку солодка рафаелка, потім стійкий шоейфовий аромат. Дуже подобається

• Світлана К***

Парфумована вода дуже сподобалася. Стійка,

Достоинства:
    Флакон дуже гарний. Аромат приємний. Упаковано добре
  • Михайло П***
    Продавец: RozetkaEU

Замовляв дівчині на подарунок. Прийшли швидко. Запах чудовий, тримаються довго.

• Олена Б***

Дуже смачно пахнуть

Достоинства:
    Стійкі
  • Аліна Р***

Це неймовірний запах

• Тимур Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Купив дівчині, як подарунок. Запах подобається, дівчина задоволена

• діана к***

Клас

• Віталій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Замовляв дружині, їй сподобався аромат...але коли відкрили коробку, то на внутрішній поверхні були плями від парфумів, флакон зовні не пошкоджений,

Достоинства:
    Приємний кокосово- квітковий аромат
    Недостатки:
    Пакування, негерметичний флакон
  • Вікторія
    Продавец: RozetkaEU

Купувала не тут. На старті сморід ладану з церкви, від якого нудить і болить голова, чути до години, мені особисто це нестерпно. Середні ноти трохи легший ладан і тубероза, спочатку декілька годин якимось молоком і ваніллю пахне, а потім день-два мені смердить дешевими вафлями з жировою начинкою з кокосом, ніякого рафаелло. Але шлейф дійсно яскравий. Перші три дні сподобалось, а як розносила, то потім викинула у смітник, певно, аромат не підійшов, тому що голова тріщить від нього і душить. His confession в декілька разів кращі, і ніякого головного болю.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Ось в такому стані приходять парфуми, зіпсований подарунок, зіпсоване ДН, викинуті гроші на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Зіпсовані пляшка, коробка, ДН

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.