- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарне пакування та дуже приємний на дотик флакон) Сам аромат- це монстр гучності та стійкості!) Одного розпилення достатньо, щоб ви відчували його весь день) шлейф кілометровий) Сам аромат густий, дуже насичений .
- Достоинства:
- Від пакування до аромату та ціни- все супер!)
- Недостатки:
- Для мене немає
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Аромат дуже яскравий, дуже стійкий та шлейфовий!) На моїй шкірі тримається більше доби, при цьому гучність не стихає на протязі дня, ввечері ще дуже добре відчуваю його у шлейфі та на шкірі) Так, цей аромат про троянду, але вона у обрамленні пудри та спецій, я не можу назвати його легким та ніжним, у нього на мою думку характерне звучання арабського насиченого парфуму. Тож, якщо ви шукаєте ніжну троянду- це не про цей аромат. Для мене два розпилення більш ніж достатньо, щоб не придушити оточуючих)
Мені дуже подобається, обовʼязково повторю флакон!)- Достоинства:
- Прекрасне оформлення флакону, дуже красивий аромат, ціна супер!
- Недостатки:
- Не знайшла)
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже-дуже яскравий, дуже гучний та шлейфовий! Для мене він звучить дуже нішево. Мені сподобався) Гарний флакон, гарне пакування, красивий і оригінальний аромат)
- Достоинства:
- Класний аромат по приємній ціні
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Сподобалось, дякую
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовила дві. Одна приїхала повністю розбита, всередені парфюм вже висох і на коробці утворив жовтизну (для порівняння з другою). Другий парфюм цілий.
Поверніть кошти.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Распечтав парфюм обнаружила потертую коробку сзади,когда её открыла то внутри лента была вырвана,передняя часть коробки прозрачное стекло было полностью отклеено.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
- АльонаПродавец: RozetkaEU
Все супер! Дякую!
Аромат дуже гарний! Молочний, з горішками і трояндою, відчувається краплинка уду, яка додає благородності аромату і він не скочується повністю в їстівну гурманіку. Мʼякий і затишний. Мені нагадує серединку батончика Milky Way, в яку додали лісові горіхи та пелюстки троянд. Потужний і солодкий, дуже стійкий. Вчора нанесла, сьогодні досі пахну)- Достоинства:
- Упаковка і флакон шикарні, аромат чудовий! Технічні характеристики парфуму - на 10/10. Приємна ціна. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Не підійде, якщо ви любите свіжі і легкі аромати.