- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Юсб порти шумлять коли щось ввімкнене. Вчора на одній перестали працювати юсб і після зарядки не вмикаються навушники (дешеві китайські, але чомусь після проблем перестали працювати), перед смертю портів вони мигали
- Достоинства:
- Ціна, універсальні розетки
- Недостатки:
- Юсб порти шумлять і перестали працювати
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стильный прикольный удлинитель, жалко что USB перестали работать через пару месяцев, было бы здорово продумать куда можно обмотать шнур если далеко тяуть не нужно
- Достоинства:
- Розетки универсальные под любой тип вилок, стильный
- Недостатки:
- USB порты перестали заряжать через пару месяцев
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний мережевий фільтр. Круто, що можна заряджати як з адаптером, так і просто кабелем USB.
- Достоинства:
- Зручний та бюджентий
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую, гарний на вигляд
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чудовий подовжувач, замовив два!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я задоволена даною покупкою, компактний , стильний , дякую!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный вариант за свою цену. Пользуюсь уже 4 такими по всему дому.
- Достоинства:
- Аккуратный и стильный. Приятный на ощупь пластик, качественная сборка. Длинный мягкий провод 1,6 метра. Различные типы вилок и блоков питания прекрасно интегрируются в разъемы розеток. Не болтаются и не выпадают. Очень помогает наличие USB
- Недостатки:
- Нет подсветки кнопки питания и гнезд USB.(Придираюсь)
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую у якості органайзера в куточку де заряджаю усі девайси.
Зарядні пристрої ні з європейською ні з американською вилкою не випадають, переживав за це з огляду на попередні коменти.
Для себе зробив невеличке відкриття, раніше вважав що USB виходи в розетках то маячня, а виявилось дуже зручно, це банально дозволяє прибрати в шухлядку блочки зарядних пристроїв (для телефонів, навушників і т.п.).
Зважаючи на вище сказане та наявність захисту від перепадів напруги, що вказано в описі, вважаю дуже класним подовжувачем за свою вартість (купував по акції).
В той самий час для підключення більш потужних споживачів, до прикладу праски або чайника, я би вже не використовував так як ну вже дуже тоненький кабель живлення. Перетин вказано на самому кабелі, це лише 3х0.75мм2.- Достоинства:
- Функціонал / вартість.
- Недостатки:
- Кабель перетином лише 0,75мм2.
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюе вже декілька тижнів і все гаразд
- Достоинства:
- Зручний дизайн
- Недостатки:
- Пока не знайшов
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Більше пів року користувався двома такими подовжувачами, з обома були проблеми з триманням американської вилки будь якого розміру адаптерів (малі 20вт та великі від макбуків)
Також дуже часто було чутно тріскотіння напруги при встромлених адаптерах (не чіпаючи нічого), коли підключений 1 чи декілька адаптерів, з різним загальним навантаженням від мінімальних 20вт. Це також стосується обох придбаних подовжувачів. І це відбувалося в двох квартирах. Одним словом не відчував багато безпеки від них.
Найдивніше що маю також інші моделі того ж виробника, але вони без усіх перелічених недоліків.
Як на мене ця модель вийшла недопрацьована в найбазовіших речах.- Достоинства:
- - стильний
- Недостатки:
- - чутне тріскотіння навіть при мінімальній напрузі
- не тримає американські вилки
- ГЕОРГИЙ К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Второе мое устройство от данного бренда. Все отлично. За такую цену просто купил что бы было. Доволен как слон. Протестировал все вилки которые у меня есть , отчет натфото. По поводу американских у меня все четко. Проверял на оригинальном блочке от айфона США. Ничего не выпадает. Сидит в грезде плотно. Юсб дают 2.1 ампера точно а больше у меня устройства нет что бы проверить. В общем по моему мнению мастхев. Прошу лайк за мой фотоотчет. Для вас старался))
- Достоинства:
- Нужная в доме штука за смешные деньги , производитель зарекомендовал ранее себя хорошо. Спасибо!
- Недостатки:
- Нет таковых. Покупая устройства я все видел и мне все подходило. Если кому нужно что то другое покупайте другое устройство))
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плохо держаться американские вилки. Отходят. Буду сдавать обратно.
- Достоинства:
- Внешнее хорошо выглядит
- Недостатки:
- Не подходит для американских вилок
- ГЕОРГИЙ К***
Это заявление не соответствует действительности смотрите мой фотоотчет
Думаю сама вилка у автора данного отзыва какая то не правильная. Я тестировал на оригинальному сша кубике от айфона. Полет отличный.
- Данил К***Продавец: Rozetka
За такие копейки большего не ожидал. Есть три юзб. На вид нормальный, корпус пластик. А вот сами вилки, у меня европейские, держаться плохо.