- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Колір не відповідає дійсності
Хотілося, щоб був яскравішим- Недостатки:
- Відділення для монет має дуже ніжну застібку, на довго її не вистачить.
Представник постачальникаНаталія, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крутой кошелек. Качество - цена.
- Достоинства:
- Класс
- Недостатки:
- Алена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже зручний.Вмісткий,багато відділень
Представник постачальникаАлена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Воскова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Алый
Цвет не соответствует картинке, он скорее розовый, чем красный. Немного обидно.
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кошелек среднего качества,фурнитура дешёвая
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Недорогий і доступний !
- Достоинства:
- Вмісткий
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Прекрасный кошелёк, качественные замки, дополнительная ручка на руку в плюс. Вместительный. За такую цену просто шик
- Достоинства:
- Цена, обьем
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Приїхав обдертий.
- Вика
Вернули?
- Представитель п***
Доброго дня, Володимир. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів. Просимо вас переглядати товар перед оплатою.
- Альона Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Такий самий гаманець тілтки з іншою лейбою в мене був роки 3, вже зовсім зносився і приколися краї, зараз змінила на цей. Щойно отримала посилку. Трішки менший за попередній, в ньому теж чимало відділень, трішки інший та звикну. ЕкоШкіра приємна на дотик, яскравий та виглядає в рази дорожче, ніж вартує, рекомендую покупку. Фото додаю.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Черный
Гарний, зручний гаманець.