- Тарас Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все понравилось, жду теперь Соньку хД Ps: картинка на телевизоре подвижна
- Достоинства:
- Очень интересный и крутой проект
- Евгений Р***
как по мне )))) кошмар полный ))
- Саша П***
Це дуже дорого для Lego Ставлю 3 ЗІРКИ
- ЯрікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Конструктор було дуже цікаво складати, особливо вразив механізм встановлення картриджу та прокрутка зображення на телевізорі. Ігрова приставка з контроллером виглядають настільки аутентично, що й не вгадаєш - лего це, чи NES, лол. Та й ретро-телевізор виглядає чудово. Думаю, його могли б продавати як окремий набір (ябкупив).
Ціна доволі висока, але для фанів нінтендо купити варто (зі знижкою). До того ж цей конструктор виглядає прекрасно на поличці біля колекції нінтендо-відеоігор.- Достоинства:
- Якість, зовнішній вигляд, функіонал
- Настя Ч***Продавец: Rozetka
Дуже круто!
- МаксимПродавец: Rozetka
Очень неожиданно, что он появился на Розетке по такой низкой цене, я заказывал из-за рубежа, получилось дороже, но уж очень хотелось. Собирать интересно, выглядит достойно, изображение на телевизоре крутится. Отличная вещь для ценителей.
- НастяОтзыв от покупателя. Продавец: Amazing brick
Цей набір — справжній шедевр для всіх шанувальників Nintendo і LEGO. Це не просто конструктор, це ціла система розваг, яка відроджує дитячі спогади і захоплює нове покоління!)
- Достоинства:
- Кожен елемент, від джойстика до телевізора, відтворений з великою точністю. Після складання ви отримаєте не просто модель, а функціональний мініатюрний аналог Nintendo Entertainment System.
- Недостатки:
- Довго збирати. Але для когось це може бути якраз плюсом
- Максим Я***Продавец: Rozetka
Очень хороший конструктор. Рекомендую. Качественный пластик много елементов для сборки. Детям понравиться. Правда цена очень завышена .. поэтому 4/5
- Достоинства:
- Качественный товар
- Недостатки:
- Дорогой
- Майя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І збирати цікаво, і кінцевий результат виглядає дуже круто
- Достоинства:
- Чудове заняття на 4-5 вечорів
- Недостатки:
- Багато зайвих деталей
- Марк В***
Проблема с ненужными? ненужные детальки надо оставлять, если ты потерял, то у тебя есть запасные детальки
- Саша П***Продавец: Rozetka
КУПЛЯВ З ІНШОГО АКАУНТА НА ROZETKA КРУТИЙ ОЗВУЧКА ЯКЩО НА ТВ СТАВИТИ LEGO SUPER MARIO, Крутілка і Маріо на тв йде
- Достоинства:
- Похожий на справжній та, озвучка, заняття без телефона а складання крутого лего, знайдете дешевше купляйте
- Недостатки:
- Дуже Дорого Для lego