Отзывы покупателей о Конструктор LEGO Ideas Home Alone 3955 деталей (21330)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Отзывы про товар продавца RozetkaEU
  • Марина З***
    Продавец: RozetkaEU

Дитина у захваті, купували на день народження...все дуже сподобалося.

Достоинства:
    Дуже гарна якість
  • Вадим Р***
    Продавец: RozetkaEU

Що сказати Lego це бренд який зарекомендував себе.Купував конструктор племіннику на день народження.так його було не відірвати

• Андрій

Набір чудовий, але на відмінно від наборів останніх 2 років, не має додаткового зовнішнього пакування.
    Хоч забирав і з відділення розетки, на самій коробці була величезна наклейка транспортної накладної, віддерти яку так і не вдалось не пошкодивши пакування. Могли б хоч плівкою обгорнути перед відправкою :(

Достоинства:
    Сам нібір
    Недостатки:
    Наклейка накладної пошкодила коробку
  • Олександр М***

Дитина просто в захваті

Достоинства:
    Гарна задумка. Все дуже чітко та реалістично
  • Денис С***

Absolutely incredible.

• Дмитрий З***

Отвратительное состояние , интересно где розетка закупает такой шлак !Испортили настроение ребенку , придется покупать в другом месте

Достоинства:
    Lego
    Недостатки:
    Rozetka
  • Євгеній М***

Прийшло з хибною наліпкою

• Олена Я***

Вся сім‘я в захваті!!!!Дуже деталізоване,всім шанувальникам фільму точно сподобається.Купляли дитині (9років),складає з великим задоволенням.

Достоинства:
    Багато деталей з фільму
  • Марина

дуже сподобався набір, багато пасхалок для тих, хто добре знає фільм

• Анатолій

Крутий набір!

Достоинства:
    Все
  • Іван Н***

Шикарний набір, для всіх фанатів фільму

Достоинства:
    Багато деталей, гарна деталізація
    Недостатки:
    Приїхала пошкоджена упаковка, всі кути збиті, багато подряпин, поряд з оригінальним скотчем хтось налепив звичайний, багато потертостей.. тож на подарунок не презентабельно вигладяає
    • Вячеслав П***

Фірмова упаковка від розетки. Завжди стабільна якість.

• Вячеслав П***

Крім того що це крутезний набір по культовому фільму, так він ще і створений дизайнером українцем !!! Олексію, дякуємо за можливиість поринути у спогади дитинства з таким прекрасним набором ! Пишаємось тим що українці талановиті в усьому і навіть у створенні лего наборів. Друзі, голосуйте за інші набори автора на сайті lego ideas, нік adwind. Маємо шанс отримати дирижабль рятівників Чіпа і Дейла , а також потяг з фільму "Полярний експрес" Ну а по такому приводу лего могли б і організувати приємну акційну ціну для фанатів з України ))

Достоинства:
    Набор по культовому фільму нашого дитинства і на довгі часи.
  • Дмитро Д***
    Продавец: Rozetka

Дуже давно хотів замовити цей набір , замовив , прийшов отримувати замовлення, а коробка наче нею в футбол грали. Так і не забрав, прийшлось відмовитись . Зазвичай такі великі набори приходять в додаткові паперовій коробці. А цей набір був без неї і тому при транспортуванні вона вся затерта. Буду знову замовляти . Представники постачальника і представники розетки можете відповідальніше відноситись до роботи . Буду надіятись що з новим замовленням не буде такої проблеми.

• Дмитро Д***

Замовив 2 раз і коробка прийшла ще в гіршому стані ніж в першому замовлені. Можна виконати якісно замовлення з 3 разу ??? Розетка і постачальник я до вас звертаюсь.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Олег
    Продавец: Rozetka

Lego і по культовому фільму, що тут ще казати. Найгарніша ідея подарунку. Та не в такому вигляді.
    Надійшов поштою упакований… в харчову плівку Звісно вся коробка побита - і це за 250 доларів. Там на пошті і залишився.
    Розетка, ну як так можно?!

Достоинства:
    Lego по культовому кіно
    Недостатки:
    Відношення співробітників Розетки до пакування товарів, а отже і до покупців! Дуже поганий сервіс.