ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Конструктор LEGO Technic Гиперкар Bugatti Chiron Pur Sport 771 деталь (42222)

Нет в наличии

5/5
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    Як середньобюджетне оновлення лінійки, цей конструктор пропонує фанатам автоспорту ідеальний баланс між інженерним викликом та естетикою на полиці.
    Користувачі у захваті від того, як поршневий двигун оживає під час руху - 16 циліндрів працюють по черзі, перетворюючи вечори збірки на наочний урок механіки.
    Власники часто називають модель оранжевою чудо-штукою, відзначаючи зручне кермування через Руку Бога на даху та плавний механізм відкривання дверей, що додає преміальності.
    Критики вказують на помітний люфт у підвісці та заїдання капота через щільну посадку деталей, а також скаржаться на занадто тонкі фари, які псують реалізм.
    Для геймерів приємним бонусом став код розблокування в Asphalt Legends, хоча відсутність електромотора розчарувала тих, хто очікував автоматизованого руху.
    Переваги:  Рухомий двигун W16Керування через Руку БогаКод для Asphalt LegendsДеталізований салон
    Недоліки:  Люфт підвіскиЗаїдання дверейВідсутність моторизаціїТонкі фари
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Яніна Б***

Мені дуже подобається набір, рекомендую!

• Эля А***

Конструктор супер! Дитині дуже сподобався, дякуємо!)))

• Олександр Т***

Чудовий подарунок для дитини...Син в захваті... Двигун W16... Рухаються поршні, шестерні диференціалу, відкриваються двері...

• Максим

Все як завжди, ТОП.