Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Одеяло Lelit Зимнее Полуторное 140х205 см Силиконовое волокно Polaris (le2000000003504)

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Спальный размер: Евро

Ковдра супер, але дуже велика брала дитині, за то не холодно.

Достоинства:
    Тепло
    Недостатки:
    Велике

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Спальный размер: Евро

Отримали сьогодні ковдру. Вона ну дуже тонка. Хіба що для літніх ночей. Ну геть не для зими. Нажаль, не можу рекомендувати до покупки.

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Дуже тонке. Зовсім не для зими.

Доброго дня!
      Ковдра в вакумному пакуванні, при користуванні стає більш пухкою та достатньо теплою

• Елена Л***
    Продавец: Rozetka. Спальный размер: Двуспальные

Теж купила цю ковдру пару днів тому... тонка і холодна. Геть не зимова!!! На мою скаргу, відповіли, що в них тільки такі. Шкода грошей.

Достоинства:
    На літо може згодиться
    Недостатки:
    Не відповідає дійсності. Не зимова

Олено, дякуємо за ваш відгук. Ми перевірили інформацію і, на жаль, не знайшли у системі покупки ковдри від вашого профілю, тому не можемо переглянути деталі замовлення.
      Зимові ковдри Lelit виготовлені з силіконізованого волокна підвищеної щільності, завдяки чому вони мають бути теплими навіть у прохолодному приміщенні. Ми передамо ваше зауваження на перевірку, щоб упевнитися, що партія відповідає заявленим характеристикам.

• Тетяна Т***
    Продавец: Rozetka. Спальный размер: Евро

Від товару відмовилася по причині невідповідності зовнішнього вигляду та технічним характеристикам. Ковдра упакована у вакуум так, що неможливо переглянути маркування. Виглядає дуже тонкою,схожою швидше на накидку для прикриття застеленого ліжка.
    Також у описі вказано вагу 1500 г, отримана мною заважила 2380 г, де 880 г не можна вважати вагою поліетиленової упаковки. Здається, що прислали не те ....

Достоинства:
    Не релевантно
    Недостатки:
    Не релевантно

Доброго дня!
      Ковдра дійсно в вакуумі, про що вказано в характеристиках.
      Кількість наповнювача наразі збільшили

• Карина Х***
    Продавец: Rozetka. Спальный размер: Двуспальные

Мягкое и лёгкое одеяло. Согревало и в морозы -15, когда сломалось отопление)) Полностью соответствует фотографиям на сайте, спасибо розетке за быструю доставку.

• Ольга П***
    Продавец: Rozetka. Спальный размер: Евро

Купувала разом з подушками цієї ж ТМ
    Ціна доступна, ковдра легка, мʼяка та тепла
    Поки недоліків не знайшла
    Розетці дякую за дуже швидку доставку

Недостатки:
    Поки не виявила

• Марія Л***
    Продавец: Rozetka. Спальный размер: Полуторные

Дуже тепла і хороша ковдра. Спочатку як забрала, трохи розчарувалась, по вазі вона зовсім легенька, думала буде холодна. Але ні, ніч поспала і зрозуміла, що дуже помилялась. Вона тепленька, а за рахунок ваги, відчуття ніби спиш розкрита)