Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Lelit Семейный 150х215 см х 2 шт L-2054/2 Поплин (le2000000299259)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Доброго дня. Комплект сподобався. Колір відповідає картинці. Такий насичений, приємний. Прання пройшов успішно. Катишків не виявлено. Тканина цупка, не дуже м'яка, але в цілому все добре. Бонусом зручна упаковка. розмір також підійшов. В мене немає зауважень

Достоинства:
    колір, як на фото
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.

• Світлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70

На перший погляд якість товару гарна, тканина на дотик приємна.Після прання і першого застосування відгук доповню. Питання до виробника,чи можна обміняти наволочки,при замовленні не звернула увагу, мені потрібно 50*70 замість 70*70.Дякую за відповідь!

Щиро дякуємо за покупку!
      Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!

• Валерія

Однозначно лайк, буду купувати у вас ще, постіль якісна, ціна приємна.

Достоинства:
    Якість, ціна, розміри відповідають вказаним.
    Недостатки:
    Не мала клопоту.

• Інга Ц***

Виглядає шикарно і користуємось залюбки, поплін супер, не жарко і не холодно

• Дарина

Розміри збігаються з описом, люксовий набор.

Достоинства:
    усе

• Аліна С***

Рідко пишу відгуки, але хочу підтримати і бренд і українське виробництво, щей в тому випадку коли товар хороший і за таку ціну…

Достоинства:
    укр.виробництво, хороше пошиття, приємна тканина, ціна і тд)

• Дарина

дуже сподобався комплект і по якості і по тому як веде себе після стірки, тканина зносостійка, замовляла розміри 150х215 це полуторний. рулеткою не міряла але дома все підійшло під ковдру.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Гарне пакування у коробку та брендований шопер, підійде на подарунок, поки не користувались, але вигляд як на фото

Достоинства:
    Гарне пакування, відповідність кольора
    Недостатки:
    Поки не знайшла

• Юлія М***

Замовила даний комплект бо бачила купу гарних відгуків, але на жаль мої очікування не виправдались. Матеріал цупкий та неприємний для (мого) комфортного сну, простирадло хоч і зеленого кольору, але дуже тоненьке тому просвітлюється.

Достоинства:
    Поспала один раз
    Недостатки:
    Поспала один раз

Доброго дня!
      Дуже вдячні за відгук, але дійсно можливо це Ваші особисті тактильні відчуття відіграли в даному випадку значну роль.
      Бо тканина бавовняна і після першого прання має стати абсолютно тактильно-приємною

• Нина Е***

Під ковдра виявилась 200 на 200см., хоча замовляли двуспальний розмір з іншими розмірами під ковдри (200 на 215см). Враження зовсім неприємні, навряд чи в подальшому буду щось замовляти у даного продавця.

Недостатки:
    Зовсім не той розмір який замовлявся
    • Нина Е***

Невідповідність розміру із простирадлом, а не під ковдрою

Доброго дня!
      Так, дійсно розмір простирадла двоспального комплекту має бути 200х215 см, просимо вибачення за завдані незручності, розберемось та дамо зворотній зв'язок
      Будь-ласка зверніться до чат-боту для здійснення обміну або повернення

• Світлана Т***

Простирадло порвалось через три місяць.Таке відчуття що півковра і простирадло різні по якості тканини.Напевно тому і акція у продавця

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Неякісна тканина

Доброго дня!
      Пані Світлана, як ми вже вказали в минулому коментарі, то весь комплект із однієї тканини і це поплін. Щодо фото, то нажаль ми не можемо визначити походження дірочки, тим паче котра з'явилась через 3 місяці використання!

• Марина

Шкода, що обираючи Українського виробника з метою підтримки на ринку конкуренції тебе чекає розчарування((
    Дуже рекомендую у відділення приходити забирати цю постільну білизну з вимірювальним пристроєм. Бо розміри не сходяться((. Прикро…. Але не рекомендую((

Шановна Марина, в іншому повідомлені ми вибачились і вибачаємось ще раз, на виробництві працюють люди, а не машини, котрі можуть помилитись та порекомендували звернутись до чат-боту для здійснення повернення.
      Як отримаємо повернення будемо розбиратись в чому проблема і чому так вийшло.