- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70
Лучше чем бязь . Супер ткань !
- Достоинства:
- Гладкая , приятная. Полистирол
- Недостатки:
- Большой вырез под одеяло
Представник постачальникаДякуємо, що обрали LeLIT!
Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70
Чудовий, затонке простирадло, але колір це просто дофамінова бомба)
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук
Раді, що вам сподобався колір — дійсно, він виглядає дуже яскраво та ефектно.
Однотонне простирадло може здаватися тоншим візуально, оскільки на ньому відсутній принт. Тканина з малюнком часто сприймається щільнішою саме через нанесення фарби та візуальний ефект.
Дякуємо, що поділилися своїм враженням!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70
Симпатично,а как будет дальше посмотрим.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Все норм. Дякую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розміри важко підібрати, коли ковдра та простирадло різні.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.
Дякую
Представник постачальникаДякуємо, що обрали LeLIT!
Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70
Добрый день
Получила постельное белье. Красиво.
Но!
Наволочки получила 50*70
Я заказывала 70*70
Комплект не вскрывала, он запечатан.
Очень прошу обменяйте на размер , который был изначально заказан.- Достоинства:
- Красиво
- Недостатки:
- Размер наволочек отправили не тот . Мне нужен 70*70.
А получила 50*70
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
Для заміни комплекту зверніться будь-ласка до чат-боту, спеціалісти Rozetka якнайшвидше допоможуть вам з вирішенням даної проблеми.