- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Бежевый
Качество ткани классное, пошив хороший, все прекрасно, но почему на фото красивый цвет, а приехала ко мне обычная белая простынь?) я забрала, лишней не будет, но я хотела красивого бежевого цвета
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що ви залишилися задоволені якістю тканини та пошивом. Щодо кольору — у даній моделі використовується молочний відтінок, який залежно від освітлення та налаштувань екрана може виглядати більш бежевим або майже білим.
Якщо ж отриманий колір суттєво відрізняється від заявленого, будемо вдячні за фото для додаткової перевірки.
Дякуємо за зворотний зв’язок!
- Ганна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Графитовый
Спочатку я була дуже задоволена, приємна тканина, чудовий візерунок. А через два тижні простирадло стало розлазитися
- Достоинства:
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо, що поділилися досвідом користування. Нам приємно, що спочатку комплект справив позитивне враження.
Щодо ситуації з простирадлом — самовільне «розлазіння» тканини за короткий період не є типовою характеристикою матеріалу. Такі пошкодження зазвичай виникають внаслідок механічного впливу або порушення рекомендацій з догляду.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Голубой
Добпа якість
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Графитовый
Синтетика.
Представник постачальникаДоброго дня.
У характеристиках товару зазначено матеріал — полісатин. Це зносостійка тканина з гладкою структурою, яка добре тримає форму та колір.
Якщо ви надаєте перевагу повністю натуральним матеріалам, радимо звернути увагу на моделі з бязі, попліну або сатину— вони мають інші тактильні властивості.
Дякуємо за зворотний зв’язок.