Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Lelit Полуторный 150х215 см P-0218/1 Полисатин (le2000000320816)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Алевтина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Простынь просто белая

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
      У даній моделі простирадло має молочний відтінок. Залежно від освітлення та налаштувань екрана він може візуально виглядати майже білим. Це також можна побачити на відео в картці товару.
      Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Ганна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Не много не совпала расцветка

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
      Передача кольору та відтінків може дещо відрізнятися залежно від налаштувань екрана, освітлення та особливостей відображення на різних пристроях. Також рекомендуємо ознайомлюватися з усіма фото та відео в картці товару, де комплект представлений з різних ракурсів.
      Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Юлия Х***

Комплект дуже гарний.Дякую

Щиро дякуємо за покупку!
      Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже сподобався комплект. Гарно запакований. Дякую!

• Яна К***

Дуже гарний та якісний комплект

Дякуємо, що обрали LeLIT!
      Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!

• Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70

Дуже сподобався цей комплект ! Якість і колір ! Сьогодні замовила ще (такий) , щоб був на зміну.

Достоинства:
    Лагідна постіль і не займає багато місця у шафі, бо тонка і це для мене - перевага. Малюнок і колір ,тканина на висоті .
    Недостатки:
    Не має

• Дарина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70

Гарна якість,приємне на дотик

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:

Раді, що наша продукція вам сподобалася! Дякуємо за відгук — він надзвичайно цінний для нас. Чекаємо вас знову!