- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Задоволена,тканина супер,замовила ще один комплект на подарунок.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- Карина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Ще і сліди …жах!
Розпакувала сьогодні товар , але в комплекті відсутні наволочки на подушки … або ж пакунок був недоукомплектований
А якість чудово- Недостатки:
- Відсутні наволочки
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Нам щиро прикро за ситуацію з комплектацією та зовнішнім виглядом товару — таке не відповідає нашим стандартам. Іноді, на жаль, не можна повністю виключати людський фактор.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka для оформлення обміну — питання буде вирішене в найкоротші терміни
- ОлексаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний колір та гарна якість
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали продукцію LeLIT. Нам дуже приємно. Завжди будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постіль хороша. Шви рівні. Розмір Євро підійшов на ковдру ідеально
- Достоинства:
- Ціна, гарна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали LeLIT!
Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!