- Оля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150 x 200
Моя дитина задоволена
Представник постачальникаВдячні за зворотний зв’язок і вашу довіру! Ми щасливі бути корисними вам. Сподіваємося, ще не раз побачимо вас серед наших покупців.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150 x 200
Дуже м'який та ніжний на дотик.
- Достоинства:
- Акуратне пошиття. Не ліняє
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 180 x 200
Супер мене все влаштовує
Представник постачальникаДякуємо, що обрали LeLIT!
Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Купила месяц назад, на пледе размеров не было, просто цаллофан и красная лента, через месяц дала ребенку застелить, а он маленький не 200×220,а 200×180. Верните хотя бы разницу.
- Недостатки:
- Прислали не тот размер, маленький, не подходит на кровать. Размеров на упаковке нет, нужно ходить с линейкой на почту.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Розмір виробу зазвичай зазначається на маркуванні поруч зі штрих-кодом або на інформаційному вкладиші. Навіть якщо вкладиш був втрачений під час розпакування, основні дані про виріб, як правило, присутні на маркуванні.
Через значний час після покупки перевірити ситуацію або здійснити обмін уже неможливо. Дякуємо за розуміння.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 180 x 200
Гарний плед
- Достоинства:
- Теплий
Представник постачальникаЩиро дякуємо, що обрали саме нашу продукцію! Ми раді, що змогли бути корисними. Гарного вам користування і до нових покупок!
- Нина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150 x 200
Миленький пледик, размеры соответствуют описанию
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!