Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Плед LeLit Велсофт Зеленый Пряники 150х200 см (le2000000324180)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Вероніка Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150 x 200

Вітаю ! Дуже задоволена покупкою пледик немовірно м‘ягенький і тепленький . В живу дуже гарний колір і не линяє після прання . запакований дуже гарно , можна і на подарунок .

Достоинства:
    Класний принт , м‘ягенький
    Недостатки:

Дякуємо, що обрали LeLIT!
      Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!

• Марія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150 x 200

Дуже гарний, колір в реальності світліший і красивіший.

Щиро дякуємо за покупку!
      Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!

• Сніжкова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150 x 200

Долго ждала эту расцветку по скидке. Купила 3 штуки. До этого уже покупала другие расцветки на подарок на 8 марта. 2 изделия увезу летом в Эстонию внукам на подарок ( они сами выбирали расцветки). Раньше пошила внучке (которая в Украине) из такого пледа чехол на топер. Зимы у нас холодные, часто сидим без отопления из-за войны

Достоинства:
    Мягенький, очень красивый
    Недостатки:

Дякуємо за вашу покупку та чудовий вибір!

• Світлана Д***

Дуже гарний та м'який

Дякуємо за вашу увагу та довіру! Надзвичайно приємно отримувати такі відгуки. Раді працювати для вас!

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220

Дуже поганий з кривими швами. Така собі тоненька ганчірочка. Відмовилася забирати , чекаю повернення грошей.

Достоинства:
    не побачила
    Недостатки:
    Дуже поганий з кривими швами. Стільки не коштує

Олено, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що плед не виправдав ваших очікувань.Повернення коштів буде здійснено Rozetka після обробки повернення.
      Плед виготовлений із двостороннього велсофту, і в нормі шви мають бути рівними. У картці товару доступний відеоогляд, а також вказана фактична щільність матеріалу — вона повністю відповідає заявленим характеристикам. Ми вже передаємо ваше зауваження на виробництво для перевірки партії.