Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Lelit Полуторный Евро 150 х 215 см L-2063/1 Поплин (le2000000326696)
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже гарний і приємний на дотик комплект
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали LeLIT!
Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Перше прання - політ нормальний
- Достоинства:
- Дизайн, ціна, якість, швидка доставка
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- Дарина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постіль чудова, якість-ціна супер, дуже милий принт прям доза дофаміну і плюс різдвяний настрій в сірі дні)
- Достоинства:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали LeLIT!
Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарна якісна постіль. Поплін щільний але мякий на дотик, до тіла приємний. Розмір відповідає
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Вислали взагалі не той комплект. На сайті новорічний принт, а отримала я сірий в клітинку з бантиком(((
- Ольга
Зверніться в підтримку, може переплутали?
Люди ж працюють, все може бути.
Навіщо відразу негативні відгуки замість того, щоб розібратись?!
Представник постачальникаАнно, щиро просимо вибачення за цю ситуацію. Ми не виключаємо людський фактор на одному з етапів обробки замовлення, тому просимо вас звернутися до служби підтримки Rozetka — для швидкого та коректного вирішення питання.