Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Lelit Полуторный 150х215 см P-0236/2 Полисатин (le2000000352206)
- Єва К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Шукала постільну білизну у світлих відтінках і цей варіант повністю виправдав очікування. Полісатин гладкий, приємний до тіла, швидко висихає після прання. Комплект виглядає охайно та додає затишку спальні.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали LeLIT!
Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!
- Альбіна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70
Постіль по якості дуже добра, попрасували та вона стала мʼяка на дотик, тому я в захваті що за такі кошти можна було придбати такої не поганої якості
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- Іванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Купували на двоспальне ліжко - розмір підійшов ідеально.
Тканина легка, але досить щільна, спати комфортно в будь-яку пору року.
Гарний комплект за адекватну ціну, покупкою задоволені.
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали продукцію LeLIT. Нам дуже приємно. Завжди будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Комплект гарної якості, акуратно пошитий, усі шви рівні. Колір у реальності дуже приємний, спокійний і виглядає навіть краще, ніж на фото. Після прання тканина залишилася такою ж м'якою
- Достоинства:
- Після прання як новий
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Сплошная синтетика
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- 100% синтетичні
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Комплект виготовлений із полісатину, до складу якого входять поліефірні волокна. Інформація про матеріал та його склад зазначена в описі й характеристиках товару до моменту оформлення замовлення.
Полісатин — це сучасна тканина із сатиновим типом плетіння, яка цінується за практичність, зносостійкість і простоту в догляді.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Христина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже задоволена цим комплектом. Тканина приємна на дотик, гладенька, після першого прання не втратила колір і не сіла. Малюнок у дрібну клітинку виглядає стильно та ненав'язливо, добре поєднується зі світлим інтер'єром спальні. Спати комфортно, матеріал не подразнює шкіру і майже не мнеться. За свою вартість комплект справив дуже хороше враження, із задоволенням замовила б ще один у іншому кольорі.