- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Руки витирать не більше
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Рушники виготовлені з махрової тканини та відповідають заявленим характеристикам і розмірам. Сприйняття щільності та м’якості рушника може відрізнятися залежно від індивідуальних очікувань.
Також рекомендуємо прати рушник перед першим використанням — після прання махрова тканина розкриває волокна та краще вбирає вологу.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
Довольна
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Хорошее качество!
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
У першому використанні почало лізти через декілька місяців рідкісного використання пішли нитки
- Достоинства:
- На дотик наче якісне,
- Недостатки:
- Якість після першого використання, навіть після прання те саме
Представник постачальникаДоброго дня!
Підкажіть будь-ласка, нитки вилізли після першого прання чи після декількох місяців використання? На яких обертах прались вироби?
- Женя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
Не погане за таку ціну.
- Достоинства:
- Колір гарний
- Недостатки:
- Вишивка полоски тільки з однієї сторони.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Нам важлива думка наших клієнтів, адже саме вона допомагає вдосконалювати товари та сервіс. Сподіваємося, набір рушників буде приносити Вам користь і комфорт.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Пользуюсь 4 месяца все хорошо полет нормальный
Представник постачальникаДякуємо за покупку та добрі слова! Нам дуже приємно, що ви знайшли час поділитися враженням. Будемо раді бачити вас знову!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Гарні рушники.
Представник постачальникаЩиро вдячні за ваш теплий відгук! Для нас дуже важливо знати, що наша продукція приносить вам задоволення. До нових зустрічей на Розетці!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Отличные полотенца! Я довольна! Всем рекомендую !
- Достоинства:
- Качество
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
М'які, якісні, дуже задоволена
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
Дуже гарна якість за помірні гроші,хвилювалася,що будуть линяти-не линяють.
Добре вбирають вологу
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
М'які. Вологу впитують добре.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Рушники якісні. Доставка швидка.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Хороші рушнички, приємні на дотик
- Святослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не сподобались. Тоненькі, геть щільність погана
- Недостатки:
- Тоненькі, геть не щильна набивка, петелькі рідко розмішенні
- Геннадий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гарні. М'які. Вологу впитують добре.
- Достоинства:
- Свою функцію виконують добре.
- Недостатки:
- Поки нема.
- Яцишин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
такое...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонкие
Представник постачальникаДоброго дня!
Уточніть будь-ласка в чому саме проблема?
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
Доволі тонкі...в половину тонші за десятирічний рушник хорошої якості
Щільність рушників 400 г/м2
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
Качество супер, очень рад покупке
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
цвет в рекламе и полученного товара разный, хотела купить более темный цвет
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук, але колір і відтінок можуть відрізнятися, залежно від налаштувань монітора (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Рушники хорошої якості,чудово підійдуть як на подарунок так і для вашого використання.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Хороший качественный набор, пользуюсь с удовольствием.
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Все по описанию
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Нормальні рушники (як за свою ціну). Наче нічого надзвичайного, але й особливо прискіпатись нема до чого.
- Достоинства:
- Приємний на дотик матеріал з хорошою гігроскопічністю
- Недостатки:
- Тонкувате і трохи "линяє"
Представник постачальникаДякуємо за довіру та вибір бренду Lelit. Щиро раді, що Ви залишились задоволені.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый
На счет качества товара, написать не могу, так как покупался на подарок.
Но!!! Очень расстроило, что не в коробке, как на фото!!!
А в обычном полиэтиленовом пакете (((
Тогда поменяйте фото, так как оно не соответствует действительности!
Не подарочный вариант
Именно поэтому оценка - обычный товар!- Недостатки:
- Фото рекламы не соответствует действительности!
Представник постачальникаДоброго дня! Коробка на фото являється елементом декору, рушники продаються без коробки. Комплектація вказана в описі - 2 рушники: 50x90 см, 70x140 см, являється актуальною.
- Антон З***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Гарно
- Достоинства:
- якість
- Ковальчук С***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже чудовий товар!
- Людмила С***Продавец: Rozetka. Цвет: Изумрудный
Все як в описі!
- Достоинства:
- Дуже, дуже м»якенькі, гарно впитують вологу.
- ТаняПродавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Віпровідають своїй ціні. Блакитні, гарненькі, м'якенькі. претензій та недоліків не маю. Дякую продавцю.
- Лук'янова М***Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
рушники реально класні, якість гарна, сам колір також приємний. Рушники вбирають вологу швидко, м'які дуже, сподобалася швидка доставка, я не очікувала що так швидко прийде) Взагалі дуже чудовий виробник, хоч я не замовляла багато всього,а лише рушники, але мені дуже подобається вибір різної постільної білизни і рушників, кольори завжди гарні, приємні!
- КристинаПродавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже приємні на дотик рушники, швидко поглинають вологу, і швидко сохнуть, якість чудова, ніжні і взагалі дуже якісний матеріал. Сподобалося всій сім'ї, тому замовляю ще раз)