Топи продажів

Отзывы покупателей о Беговел Lena Розовый (ZL-07166)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Роман С***

На маленьку динину 1-2 роки

• Володимир У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Дитина в захваті, їздить по хаті, на дворі ще не пробували.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным

Дійсно маленький, але для першого біговіла як раз.

Достоинства:
    Недостатки:
    Сидіння вузьке
  • Крістіна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным

Отличный , очень понравился .

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:
    Нету
  • Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным

Пришлось вернуть. Для ребенка 1 год ростом 80 см - мал. Качество пластика хорошее, без запаха.

Достоинства:
    Качество хорошее
    Недостатки:
    Для мелких деток
  • Вадим П***

Хорошая игрушка, но по возрасту где то до 1,8-2 года. Качество сборки зорошее

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным

Чудовий біговел. Чи буде ваша дитинка на ньому кататись чи ні - не відомо, але сам біговел хорошої якості. Хороший пластик і збірка. Впевнений, що не зламається за строк своєї служби. Причому ще й не одна дитина з нього вирости зможе. Але є одне АЛЕ. Він є маленький. Тобто для маленьких дітей( тобто, якщо зріст дитини понад 100 см, він вже буде незручний). А чи схоче ваша дитина 1.5 -3 рочки на ньому кататись - це питання. Моя не дуже якось. Хоча і ціна не надто висока, так що можна спробувати

• Присяжна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
    Достоинства:
    Хороший прочный пластик, приятный цвет. Действительно, маленький, но мы такой и искали.
    Недостатки:
    Прислали скутер очень грязный и без упаковки. По-моему в таком виде нельзя присылать детские игрушки. Я его, конечно, помыла, но осадочек остался.
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Наталия! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• Вікторія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Як перший скутер дуже хороший, проте надовго не вистачить, бо маленький. Дитині вище 86 см уже незручно.

Достоинства:
    Якісний, гарні кольори. Легкий. Підійде як перший скутер.
    Недостатки:
    Маленький, максимум для дитини від року і до 1,5 р.
  • Alena
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным

Хороший велобіг, син тільки вчиться кататись, швидка доставка ,що дуже порадувало вчора замовили, сьогодні отримали.

• Шевчук Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Дуже задоволені: і я, і дочечка. Чудова, гарна та якісна іграшка.

Достоинства:
    Конструкція стійка та цілісна. Отримали іграшку в зібраному вигляді. Легка та якісна. Приємне поєднання колорів, як на фото.
    Недостатки:
    Не має.
  • Инна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Не соответствует описанию! Прдойдет ребенку максимум до 18 месяцев!!! Хотя указано 18-36 месяцев!!Взяли дочке на 2 года - МАЛЕНЬКИЙ!!!!!

Эксперт Rozetka

Добрый день, Инна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.

• наталья р***

Та же ерунда, ребенку на год и десять месяцев прям мал, росто 86 см

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным

Прийшов товар швидко. Розетка молодці. Приємно здивувала і порадувала доставка Укрпоштою. Майже вдвіччі дешевше ніж Нова пошта. І по часу не довше : в понеділок відправили, а в середу зранку мені прийшло смс, що можна забоати товар. Товаром також задоволені. Велобіг приємний на вигляд, доці сподобався, хоч їй лише рік і 2 місяці, і вона ще не зовмім розуміє як ним користуватись, але залюбки тягає його за собою, сідає, і щось там пробує їхати. Рекомендую даний товар

Достоинства:
    Гарний, приємний тактильно, дитині подобається.
    Недостатки:
    На разі не виявили
  • Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным

Классный беговел. Именно в сине-черной расцветке очень нравится. Сделано в Чехии, что большая редкость в наше время. Качество пластика и сборки очень хорошее. Покупкой довольны и я, и ребёнок.

• Оксана У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Отличный подарок на день рождения

Достоинства:
    Мелкой очень нравится цвет
  • Инна Ж***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным

Высота от пола до сиденья?