- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фуксия. Размер: 35
Придбала для доньки, виглядають мега зручними, стильними. В носці ще не були, але до зими готові.
Соответствие полноте
Широкая
Соответствие по подъему
Высокий
Соответствие размеру
Соответствует
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 31
Ідеальні, зручні, якісні, теплі, донечка задоволена!
- іринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 36
Завжди купуємо саме ці черевики для зими від 1 рочку) зараз вже 36 розмір . Взуття реально добротне,в нас за скільки років не було проблем ні з промоканням ні з плямами - все чудове , ноги в теплі на тонкі шкарпетки і дякуємо розетці за гарну акцію
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 35
Непогані, теплі, не промокають, але верхня частина якась занадто ніжна, дитина вдягала разів 5 і вже візуально не дуже виглядають. Пошкодження на обох черевиках.
- Достоинства:
- Теплі
- Недостатки:
- Швидко втратили зовнішній вигляд, задорогі для цієї якості.
- Лєна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фуксия. Размер: 30
Дуже гарні, легенькі, теплі, зручно одягати. Мабуть ідеальні)
- Настя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 32
Чудові черевики
- Достоинства:
- Тепленькі
- Недостатки:
- Не має
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 29
чоботи супер, носим 2-й місяць, політ норм і в воду і в мокрий сніг і в мороз
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 35
Купив для донечки. Виглядають дуже якісно. Сподіваюсь в експлуатації буде теж все ідеально.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ціна трохи кусається
- Юлія Ж***
Підкажіть, будь ласка, чи промокають?
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фуксия. Размер: 32
Перше враження дуже хороше: тепле, якісно зроблене, гарне взуття. Ще не носили, думаю, все буде ок, ми куртки завжди брали, дуже задоволені ними.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фуксия. Размер: 34
Дуже класні ботіки, ніжка в дитини тепла, не промокає, взимку вдягаємо на тоненькі шкарпетки . Не перший рік беремо цю фірму взуття.
- Достоинства:
- Теплі, легенькі
- Анастасия П***Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 28
Дуже сподобались)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має)
- Таран А***Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 30
Перший раз купили в минулому році, відходили зимовий період - все ідеально, віддали подружці носити. В цьому році купили тоочну цю модель лише більшого розміру. Дуже задоволені, ніжка в дитини тепла, чоботи не промокають і мають гарний зовнішній вигляд. Сподобалися навіть більше за Reima, яку носили до цього неодноразово. Думаю, що для міста це кращий варіатн
- Достоинства:
- Якісне і адкватна ціна
Соответствие полноте
Соответствует
Комфортно для температуры до
-20°C
- ИннаПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 29
На вигляд гарні, не важкі.
- Достоинства:
- Акуратно пошиті