Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00K7RA) Storm Grey / 15.6" IPS Full HD 144 Гц / Intel Core i5-12450H / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / nVidia GeForce RTX 4050 / 4-Zone RGB Подсветка клавиатуры / Зарядка через Type-C

Оценка пользователей 4.36/5
на основе 71 отзыв
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ

Через півтора роки використання, просто потух і не вмикається. Скоріше за все згоріла материнська плата.

Недостатки:
    Згорів через півтора роки використання, і навіть не в іграх
      Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Якщо пристрій не вмикається, радимо звернутися до авторизованого сервісного центру для діагностики. Для цієї моделі діє базова гарантія 2 роки (Courier або Carry-in).

• Радислав В***

Досить непогана збірка, але через 9 місяців користування зʼявилися червоні пікселі на матриці. По гарантії досить швидко замінили її. Поки все ок

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш зворотний зв’язок і те, що поділилися досвідом.
      Раді чути, що сервісне обслуговування було оперативним і ситуацію вдалося вирішити в межах гарантії.

• Игорь Б***

Спустя один год и один месяц компьютер потух и не включается, слышно тихую искру внутри, отвёз в сервис, жду ответ от мастера что с ним случилось. Пока что сказали что это гарантийный случай

Достоинства:
    Год без происшествий
    Недостатки:
    Спустя год перестал работать
    • Игорь Б***

По итогу сгорела материнская плата

Представник бренду

Дякуємо за звернення та за те, що поділилися вашими враженнями від використання ноутбука.

Ми щиро вибачаємося за неприємності, які виникли з вашим пристроєм після року використання. Пошкодження материнської плати може бути результатом кількох факторів, зокрема, збоїв у компонентів чи несправностей у живленні, що спричинили коротке замикання або перегрів. Однак важливо, що ваш випадок знаходиться на етапі аналізу у сервісному центрі, і наші фахівці точно з’ясують причину та допоможуть вирішити проблему.

Щодо гарантії: Якщо виявиться, що проблема виникла через дефект виробництва або інші умови, які покриває гарантія, ми забезпечимо належне обслуговування відповідно до наших гарантійних зобов'язань.

Ми вдячні за ваш відгук та обов’язково зробимо все можливе для того, щоб вирішити вашу ситуацію якнайшвидше. Якщо вам знадобиться додаткова допомога або ви матимете ще питання, не соромтеся звертатися!

• Олександр Я***

Вцілому задоволенний покупкою.

Достоинства:
    Гарна продуктивність та ціна за таке "залізо"
    Недостатки:
    Пластик середньої якості

• Сергей Г***

Норм ноут, но ещё не разобрался с грификой, как включать в играх видяху а ютубчик с встроеной видяхи...
    аккума под фильмец хватает максимум на час, правда я так и не питался включать приоритеты...

Достоинства:
    Современный, RTX4000 серии, ргб подсветка
      Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Александр К***

Тільки принесши ноутбук з відділення, перше, що помітив, так це огидні засвіти на моніторі, це зовсім не нормально та я сподіваюся на скоріший зворотній звʼязок.

Недостатки:
    Бракована матриця

• Олена

Чудовий ноут! Син задоволений

• Радислав В***

Купив у грудні 23 року. Все було добре, але пройшло 9 місяців і з'явилися пікселі на матриці екрану, ніяких механічних пошкоджень не було, пилинки з нього сдував. Дуже шкода, буду сподіватися, що зможуть допомогти по гарантії

Достоинства:
    Гарне залізо по характеристиках
    Недостатки:
    Погана якість монітору

Доброго дня!
      Рекомендуємо, звернутися до сервісного центру "F1Center", телефон гарячої лінії знайдете на сайті f1center.ua. Або знайти зручну для Вас адресу, сервісних центрів, на сайті service.lenovo.ua.

• Радислав В***

Сервіс зробив все якісно і швидко, замінили повністю матрицю, навіть засвітів на екрані немає, вельми вдячний за оперативну допомогу

• Кушнаренко А***

Доставка:
    Ноутбук доставили швидко, кур'єр був ввічливим та обережним, доставив товар прямо до дому. Дякую Новій пошті за якісну роботу — товар прийшов цілим і неушкодженим.

Загальне враження:
    Після кількох днів тестування я ще не можу дати остаточний вердикт, але перші враження вже сформувалися. Я придбав ноутбук для ігор та навчання, сподіваючись, що він впорається з важкими програмами та завданнями на високій швидкості.

Продуктивність:
    У тестах ноутбук показує себе відмінно. Наприклад, у грі Cyberpunk 2077 на ультра налаштуваннях з трасуванням променів на середньому рівні видає стабільні 60 кадрів на секунду, без просідань. Аналогічна ситуація спостерігається і в інших вимогливих іграх, таких як Elden Ring, Metro Exodus та Red Dead Redemption 2.

Температура:
    З температурою також усе в порядку. Використовуючи програму Lenovo Voltage, можна легко змінювати режими роботи залежно від завдань. В іграх та при рендерингу температура може досягати 70-85°C (за даними Aida64 та OCCT, усі тести проводилися в гібридному режимі з контролем AI). Якщо переключитися на продуктивний режим, температура може підніматися вище 90°C, але швидко знижується при зменшенні навантаження.

Акумулятор:
    Що стосується акумулятора, тут є нюанси. Якщо в перші дні він розряджається за 1-2 години — це нормально. Після 5 повних циклів зарядки час роботи стабілізується. У мене ноутбук тримає 2-2,5 години в іграх або до 4 годин при перегляді відео. Цей час можна збільшити, відключивши підсвітку клавіатури, зменшивши яскравість екрану та закривши непотрібні програми.

Комфорт використання:
    Якщо ви плануєте грати або сильно навантажувати ноутбук, тримаючи його на колінах, будьте готові до того, що через годину ноги можуть почати німіти та пекти через нагрівання. Це важливо враховувати під час тривалої роботи.

Висновок:
    Загалом, ноутбук дуже зручний. Клавіатура приємна на дотик, екран із частотою 144 Гц дійсно робить різницю в динамічних сценах. Є також кнопка для фізичного відключення камери, що додає впевненості в плані приватності. За свою ціну це один з найкращих варіантів на ринку, і я можу сміливо рекомендувати його до купівлі.

• Евгений К***

Приобрел данный товар , все супер , второй ноут от Lenovo, понравился экран , яркость , скорость работы , все на высоте !

Достоинства:
    Экран , подсветка , скорость работы
    Недостатки:
    512 маловато , надо докинуть :)

• Max S***

Если хотите поиграть лучше подойдёт всё таки стационарный комп.
    Если для программ, сёрфа по интернету и т.д то как по мне супер.
    Пол года прошло со времени покупки то как бы придраться не к чему за исключением повторюсь перегрева в играх.

Достоинства:
    В общем и целом хорош! 4.5/5
    Недостатки:
    Сильно нагревается в играх, но это у всех ноутбуках так я предполагаю...

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
      Для більш продуктивної роботи, рекомендуємо встановити програму Lenovo Vantage, для оновлення драйверів та BIOS ноутбука.

• Алина Л***

Придбала цей ноутбук два тижні тому і можу сказати, що він повністю виправдав мої очікування. Дуже потужний, швидко запускає будь-які програми, а також чудово підходить для ігор завдяки потужній відеокарті. Єдиний мінус - вентилятор іноді стає шумним під час гри, але це не критично. Дякую Розетці за якісний сервіс і швидку доставку!

Переваги: потужність, швидкість роботи, обсяг оперативної пам'яті, якісна відеокарта

• Денис В***

Гарний ноутбук, іноді бувають високі темпартури, але у середніх іграх гарний показник FPS, є підтримка технології DLSS 3. Якщо потрібен компкатний ноутбук то це гарний варіант.

Достоинства:
    Гарний ноутбук по всім параметрам.
    Недостатки:
    Температури високі
      Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Світлана С***

Купила місяць назад! все влаштовує. Буваєш шумний, але при високих нагрузках, що буває рідко, тому дискомфорту це не приносить. Цілком задоволена. Дякую Розетці за швидку доставку

Достоинства:
    швидкість, обсяг пам'яті, відеокарта

• Анастасія

Користуюся декілька місяців . Покищо дуже задоволена ! Ніяких глюків , дуже швидкий та стильний ! Підтримує всі нові ігри на високих настройках . Прекрасна частота кадрів .

Достоинства:
    Прекрасна частота кадрів . Підтримує нові ігри на високих настройках графіки.
    Недостатки:
    Немає.

• Дмитро

Чудовий ноутбук за таку ціну. Що робить його ще краще в порівнянні з іншими виробниками. Корпус в нього найкращий серед конкурентів, найміцніший і найелегантніший, з чудовими матеріалами для збірки. Моєму ноутбуку було 4 роки і я кайфанув коли вперше взяв в руки лок. Чудова проізводітельность без лагів і фрізів. Сподобались такого фішки з екраном 180 градусів, q контроль і шторка для закриття камер. Ну і звісно фірмова Ленововска система охолодження, це те за що ти маєш вибрати саме цей ноутбук. Від щирого серця рекомендую

Достоинства:
    Швидкий, яскравий дисплей IPS, RTX 4050,
    Недостатки:
    Шумний при нагрузках

• Олег Ш***

Розетка продала товар який був у вжитку

Достоинства:
    Недостатки:
    Розетка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Олег І***

Ми також купували 2 ноути в офіс - видали 1 з заводською наклейкою, інший перепакована коробка, звичайний скотч. Сказали, що його просто оглядали.
      Після першого запуску зчитали смарт диска - 170 годин роботи та понад 50 аварійних вимкнень!!! Я навіть не знаю, що це за огляд був, щоб отпимати такі значення.

• Игорь Б***

Отличный ноутбук, со всеми задачами вправляется на ура, тянет все игры тоже на ура

• Сергей Г***

Купил ноут в 3 мес. назад. В основном неплохой ноут для игр\учёбы, игры тянет все без проблем, но есть пару минусов:
    - екран не супер яркий по цветопередаче 4\5, для ноута нормально но хотелось бы лучшего... с хорошим екраном, другая модель, цена выше тисяч на 5-7
    - высокая температура на чипах видео-памяти после игр температура 96-100 градусов, думаю нести его на замену термопрокладок (июнь 23года)

Достоинства:
    Современный, RTX4000 серии, ргб подсветка
    Недостатки:
    Высокая температора видеопамяти, цветопередача екрана "средняя"
  • Олександр К***

У мене те ж ноут з дефектом системи охолодження. Дата виготовлення 30.06.2023. За тиждень передзвонили і сказали що повернуть кошти. От тепер думаю чи замовляти такий самий і сподіватись, що приїде з датою пізніше вересня чи зовсім інший обирати. Бо сам ноут мене влаштовував.

• Сатору К***

Ну як?

• Сергей Ж***

Добрый день.
    Ноутбук отличный, пользуюсь им уже 2 месяца, пришёл с датой изготовления сентябрь 2023 , заказал в ноябре на чёрную пятницу.
    Windows ставится легко и быстро с загрузочной флешки. Всё обновил остался на win10. Работает отлично всё нравится. На фото RDR2 (70FPS)почти ультра, Far cry 5 (100 fps) ультра графика.
    Рекомендую сразу установить Lenovo Vantage, обновить все драйвера на официальном сайте Lenovo.

Достоинства:
    Для Full HD RTX 4050 хватает хорошо, играю в игры высокие ультра настройки. По температуре всё отлично, выше 79 не видел в среднем на 65-72 градусов. Волновался что прийдёт с браком, проверил всё гуд.
    Недостатки:
    Немного шумноват , если играть в требовательные игры , подключаю бт колонку или наушники, а если какой-то КС 2 можно и на тихом режиме.

• Эрик П***

Добрый вечер , а какой у вас средний фпс в кс2 на этом ноуте ? Взял такой же , есть подозрения что выдаёт не те кадры , которые может

• Дмитрий Г***

Гарний ноутбук

Достоинства:
    Швидкий, яскравий дисплей
    Недостатки:
    Шумний при нагрузках
  • Ольга

Хороший ноутбук, прекрасное быстродействие, немного шумный, оправдал все ожидания,сын доволен.

Недостатки:
    Шумный
  • Олег

Досить хороший ноутбук, зі всіма задачами гарно справляється, щоправда процесор солідно так гріється.
    У середніх іграх температура процесора ~65-75°, відео 55-65°, якщо ж запускати важкі ігри то температура того ж процесора підскакує до 75-80°, які є по суті допустими температурами, відео ж 65° максимум.
    Для прикладу Відьмак 3 ремастер на ультра-налаштуваннях видає ~35 кадрів, це при збалансованому режимі живлення у програмі Lenovo vantage без режиму продуктивності та ручних налаштувань процесора та відеокарти. Автономність на рівні 4-5 годин при перегляді фільмів і серфінгу. Партія 30.06.2023, дефекту з охолодженням відеокарти немає.
    В цілому класний ноутбук за свої гроші, єдине що потрібно покращити це кольорову гаму екрану та охолодження процесора

Достоинства:
    Швидка зарядка, охолодження відеокарти, тиха робота від вентиляторів, підсвітка, гучні динаміки, живлення по type c, можливість включення ноубука без нажимання кнопки живлення
    Недостатки:
    Обмеження у апдейті озу (максимум 16, поки хватає, проте не знаю наскільки це), відсутня можливість встановлення HDD, тільки SSD, нагрів процесора, низьке колірне охоплення (схожі кольори зливаються)
    • Александр

А с чего вы взяли, что 16 Гб ОЗУ это максимум? Процессор поддерживает До 64 Гб. Есть два слота, берете и меняете сколько нужно.

• Олег

Тут не тільки від процесора залежить.
      Ставте хоть цілий терабайт, якщо є штучне обмеження то ви з ним нічого не зробите. Я більше ніж на ~12 гб оперативку ще не загружав, щоправда в мене вже система оптимізована і в простої їсть приблизно 3 гб

• Олег

Уточнення: температура пам'яті відеокарти трохи вища і коливається в районі 70-90°, в залежності від навантаження.
      Вже як 3 місяць користуюсь, чую що через 1-2 місяці прийдеться термопасту міняти

Сильный, но шумный

Достоинства:
    Мощный
    Недостатки:
    Греется
  • Андрій

Все супер

Достоинства:
    Бистра зарядка
    Недостатки:
    Не міг ним пользуватись без драйверів

• Михаил

Ставить надо сразу 11 винду.

• Тетяна Г***

Працює без зауважень. Тягне всі задачі, що від нього очікувались. Хороше охолодження.

Достоинства:
    Підходить під свої задачі
    Недостатки:
    не виявлено

• Михайло Т***

Купив тиждень тому,віндовс встановився легко.

Недостатки:
    Відсутній дісплейпорт
    • Павел

зачем дп, когда есть тайп с?

• Дмитро

Зараз би ставити 3 зірки тільки за те, що не передбачено конституцією ноутбука, тим більше ви знали що купуєте і які в нього характеристики

Представник бренду

В цьому девайсі USB-C 3.2 Gen 2 підтримує data transfer, технології Power Delivery 140W та DisplayPort 1.4.

• Ярослав Д***

Сильно прибільшені слова про те що він тихий , якщо грати в нові ігри на найвищих налаштуваннях то буде дуже і дуже чути

Достоинства:
    Все тягне , виконає будь-які завдання
    Недостатки:
    Дуже чутно роботу системи охолодження коли ноутбук в іграх , гріється
    • Влад

Якщо чутно тоді працює

• Юлія Ч***

Ноутбук просто шикарный

Достоинства:
    Отличный ФПС в супер тяжёлых играх , хорошее качество сборки, достаточно низкие температуры для такого железа
    Недостатки:
    Чу чуть шумный, но а как без этого
  • Людмила К***

Ноутбук очень класный!
    Дизайн супер
    Все отлично
    Спасибо!

Достоинства:
    Крутой дизайн
  • Максим Н***

Користуюся вже 2 дні. Тільки позитивне можу сказати про цей ноутбук.

Достоинства:
    За свої гроші має досить хороший функціонал. І як виявилося там є не тільки відеокарта дискретна а й встроєна ця новина зробили мій день ще кращим. І за ці гроші такий функціонал це взагалі пушка
    Недостатки:
    Покищо не помітив якщо будуть напишу.
    • Александр

Доброго вам!
      Якого місяця виготовлення у вас ноут? Як справи з підігрівом відеокарти?

• Юрій З***

Сьогодні повернув по гарантії....гріється дуже...за 10-15 хвилин гри в "Відмак 3" можна яєчню жарить. Дата випуску 20/06/2023. Чекаю результату....

І який результат?

• Юрій З***

Вирішено. Повернули кошти.

• Павел К***

Майже всі сучасні ноути гріються... Нажаль, ця проблема існує і ноутах і за 40к, і за 100к. Але проци витримують до 100 градусів без проблем. Але ця проблема присутня майже у всіх ноутах. Навіть у рогах від асусу. В ви з цим нічого не зробите. Бо це ноут. Хочете щоб було тихо та не гарячо - треба брати комп з норм системой охолождення.

• Олег К***

Замовив ноутбук 23.11, прийшов з датою за червень 2023 року, звісно ж проблемою високих температур на чіпах відеопам'яті. Відправив сьогодні по гарантії, подивлюся що скажуть і як довго це буде....

В цілому дизайн виявився набагато приємнішим ніж на фото, в живу він компактніший ніж здавалося та охайніший. Має режим "швидкої зарядки", а сам час роботи в автономному режимі на достатньому рівні також від батареї працює шустро. Дуже приємна підсвітка клавіш.
    В цілому, якби не брак з температурами, то дуже приємне враження й однозначно вартує своїх коштів.

Ноутбуки виготовленні починаючи з вересня 2023 року вже йдуть без дефекту, дата виготовлення вказана на коробці.

Достоинства:
    Потужний за свою ціну
    Недостатки:
    Брак з термопрокладками
    • Владислав З***

Також замовляв у листопаді, дата була вказана 28.06. Але в іграх та при великих навантаженнях температура не підіймалася вище за 78 градусів. Можливо не всі моделі йдуть з таким браком.

• Олег К***

UPD: 18.12.2023

Зателефонували і повідомили, що сервісний центр не виявив дифектів. На що я їм повідомив щоб рительніше перевіряли, після чого відключилися.

Короче я дуже злий, бо мені ноутбук потрібен був терміново, а тепер ні грошей і ноута немає 3 тижня.

Мій відгук: Розетка і їй підтримка жахливі
      Оцінка: 0/5

• Олена В***

Придбала чудовий ноутбук, в житті виглядає охайніше і тонкіше, ніж на фото. Швидкий, ніяких нарікань до роботи не має!
    І для всіх, хто цікавиться: замовляла близько тижня назад, прийшов ноутбук з датою за вересень 2023. Покупкою задоволена повністю.

Достоинства:
    Потужний, швидкий з гарним залізом

• Вячеслав Б***

Непогано справляється з будь-якими поставленими задачами. Досить швидкий, тихий і потужний. Чудовий кут огляду екрана і хороша передача кольорів. Підсвічування клавіш могло б мати більше рівнів освітлення, але можна підібрати колір який не буде сильно бити в очі на мінімально можливому освітленні. Дизайн охолодження вимагає проміжку між ноутбуком і поверхнею (Втягування повітря знизу. Має свої ніжки для цього). Інакше він стає досить гучним.

Достоинства:
    Ціна/потужність
    Недостатки:
    Підсвічування клавіатури могло б мати більше рівнів.