Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Ноутбук Lenovo Yoga Pro 7 14IRH8 (82Y70097RA) Tidal Teal

• Андрій Б***

Користуюся ноутбуком декілька місяців, загалом всім задоволений. Ті задачі, для яких я брав ноутбук виконуються чудово. Графічні програми працюють швидко. Автономія не дуже при роботі з графікою, але це було очікувано. Гарний екран, непоганий звук. Клавіатура для мене комфортна. Легкий, компактний і досить потужний універсальний ноутбук.

Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та відгук.

• Колесников Б***

Хороший ноутбук для роботи, компактний і достатньо потужний. Чудовий екран і звук, як для ноутбука. Під час налаштування зіткнувся з проблемою, що WiFi адаптер з підтримкою 802.11ax та 6ГГц діапазону ще не підхоплюється останнім релізом Windows 11 без танців з бубном (а поки не підтягнеться драйвер WiFi-адаптера, не підтягуються і інші, тож половина заліза не працює, будьте готові до цього), але ноутбук в цьому не винен, всі претензії - до Майкрософта (з Ubuntu 22 все працює з коробки). При покупці варто звертати увагу, що ОЗУ замінити і розширити неможливо абсолютно ніяк - вона впаяна в материнку, то ж якщо 16Гб мало для ваших задач, то варто розглянути інші варіанти. Після повного налаштування (дуал-бут Ubuntu22 + Win11 з спільним NTFS розділом) все працює, як швейцарський годинник - без глюків і дуже швидко.

Достоинства:
    Якісна начинка в тонкому корпусі. Чудовий екран і звук, як для такого компактного ноутбуку.
    Недостатки:
    Неможливість розширення і навіть заміни RAM.
  • Чорній М***

Чудовий аппарат. Має гарну автономність. За рахунок власної системи менеджменту батареї можна вибрати дуже економний режим в якому ноутбук зможе пропрацювати годин 8-10. При великих навантаженнях, таких як ігри та рендер, комп"ютер батареї вистарчить на пару годин. Має у собі Type C, що дозволяє заряджати його від павербанки від 65 ват. Екран просто чудовий! Картинка дуже чітка. І 120 гц теж додають чудового експірієнсу. Маленькі рамки на екрані.
    Комп"ютер дуже легкий і компактний. Можна брати з собою будь куда.
    Коли працює без великих навантажень, то навіть кулер не крутиться. КОрпус гарно зібраний, якісно, і гарний на вигляд. Загалом дуже задоволений покупкою

Достоинства:
    Дизайн, автономність, потужність
    Недостатки:
    Не виявив
  • Тимур Ш***

Більше 60К вартість ноутбука а в мене меньше чем за місяць на екрані ьітий піксель - світиться майже білим кольором при завантаженні чітко видно. Або при темних сценах. Lenovo, закривайте виробництво, щось за моєму Apple M1 я такого близько не бачив. До всього, поки знайдеш інформацію який саме тепловий пакет в графічному адаптері (а тут на секундочку 4050), то можна народити дитину. 70 Вт - це споживання, при чому блок живлення на 140W. Що ви там смалите в компанії я не в курсі, але ваша 4050 не на повному навантаженні, проте система "охоложення" схожа на фен. Дякую за сміття за такі кошти, нікому не раджу купувати продукцію Lenovo. (Розумників, які почнуть зараз радити поменіти "по гарантії" можу послату туди ж де має бути ця недокомпанія - я на "передку", не має часу на сервісне обслуговування до того ж ноутбук вже покритий пилем, отже обміну не буде). Настрій зіпсований, всі розходимося.

Недостатки:
    Бітий піксель
    • V

битий пiксель на панелi, яка не э продукцiэю леново, так як панелi леново не робить. ви не розiбрались

в умовах "ноут покритий пилем" система охолодження не може працювати у штатному режимi саме через умови

незрозумiло навiщо ноут з гарантiэю в умовах, де теоретично можливе спростування останньоii, коли на вторинному ринку (сайт оголошень) э дуже пристойнi варiанти без гарантii та, як наслiдок, значно нижчi в цiнi

чи виконуэться гарантiйна замiна топкейса через битий пiксель у випадку, коли ноут в процесi експлуатацii був "вкритий пилом" - це питання до пiдтримки леново

• Чорній М***

Ви вирішили проблему з навантаженням на відео карту?

• Тимур Ш***

Для Чорній Максим:
      - для того, щоб якось вижати з 4050 більшість,раджу вам знести майже всі програмні засоби від Lenоvo, та в чистій системі спробувати користуватися їх комбінацією Fn+Q. Також врочну встановити в Nvidia Control Panel режим живлення "Prefer Maximum Performance" і руками встановити параметри профіля живлення процесора 100% (мінімальна та максимальна для підєднаного блоку живлення). Тільки в такому разі можна щось вижати тут від 4050. Іграбельно Cyberpunk 2077 та решта.

Для V:
      - не буду переходити на особистості, тому що ви тут взагалі не при справах, ні як представник Розетка, ні як представник Lenovo, однак зауважу, щр причини покупки саме тут та саме такого тонкого компактного та зручного для розташування в бойовому рюкзаку девайся вас взагалі не стосуються. Однак особисто все ж передам - щоб зрозуміти всі "переваги" покупки нового пристрою з поламкою, раджу підїхати до нас на Запоріжський напрямок, я вам тут все про пил та умови проведу презентацію (фізично)