Отзывы покупателей о Планшет Lenovo Tab M10 (3rd Gen) Wi-Fi 4/64GB Storm Grey (ZAAE0027UA)
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь давно. Планшет на свою ціну без нарікань.
- Достоинства:
- Хороша якість, практичний. За свою ціну топ.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший за свої гроші.
- Достоинства:
- Працює супер.
- Недостатки:
- Непомітила.
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пользуюсь с декабря этого года каждый день. брала себе с целью просмотра фильмов, ютуба. со своей задачей справляется на ура.
не фанат гаджетов на андроиде, но тут ничего плохого не скажу. привыкла к нему, все нравится. насчет других опций тяжело сказать - кроме просмотра роликов не использую- Достоинства:
- хороший плпншет за свою стоимость
- Недостатки:
- не обнаружено
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень неудобно меню
Немного тормозит- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Неудобно меню
Тормозит
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
Можливо, допоможе оновлення системи або скидання до заводських налаштувань. Також можна спробувати оптимізувати роботу пристрою, закриваючи фонові додатки.
- Артем Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращі планшет для роботи з Кропивою. За ці кошти краще не знайти.
- Достоинства:
- Час роботи, якість екрану, ціна
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшет идеально подходит для просмотра видео с YouTube и просмотра фильмов . Так же можно поиграть, правда в некоторых играх немного подвисает.
- Достоинства:
- Цена качество.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- ИраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупали ребенку на подарок.
Все устраивает, работает без нареканий. Для учебы отличный.
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все класно, дякую.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил ребёнку на подарок. Супер.
- Недостатки:
- Пока нет
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже Дякую за ваш товар.мені дуже сподобався.і я дивлюся з задоволенням ваш планшет але коли тільки світло не відключають.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші нормальний апарат - дитина довольна
- Достоинства:
- Ціна , якість
- Дима Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кропиву тащить
- Ігорь О***
Що таке кропива?
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість чудова! Дякую
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарний планшет для дитини.
Налаштовується мульти-користувачі, що дає змогу користуватись кількома юзерами, які між собою не зв'язані та мають окремі програми, налаштування- Достоинства:
- гарний планшет на свої гроші
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классный планшет
- Достоинства:
- Громкий
- Арсеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
я не ризикнув купити якийсь ноунейм планшет чи менш пристойного бренду, і можливо трохи пошкодую, оскільки на 6к грн бачив на розетці кращі характеристики (більше пам'яті, і оперативної і постійної, і більша батарейка), але поки тішу себе надією, що леново пропрацює довше. основне, чим я розчарований - екран і графічне ядро. дуже слабке графічне ядро (оскільки процесор китайський, то його, як це буває з китайськими гаджетами (приблизно завжди) супроводжують неправдиві дані з бенчмарків, судячи з даних - виробник виготовляє дві різні версії soc, котрі відрізняються в тестах, особливо сильно відрізняються за GPU - більше ніж удвічі. на Geekbench можна бачити, що GPU цього процесора набирає або 300+ балів, або 700. 700 - це нормально, це те чого я очікував почитавши про цей процесор, але вже отримавши планшет я спершу думав, що з ним щось негаразд, і лише подивившись статистику бенчмарків зрозумів, що ніт, з планшетом все гаразд, просто цей процесор супроводжує неправда). екран не ips. це дуже добре видно під кутом - особливо сильно тьмяніє синій колір, але загалом видно цей неприємний сіро-бірюзовий відсвіт, характерний для TFT. зрештою екран мене влаштовує, хоча я очікував саме справжній IPS, мені це потрібно для роботи з відео, - я працюю з ним не під кутом, але наперед знаючи про властивості екрану я б просто не купував (добре це чи погано, навіть не знаю).
здивований, що в комплекті нема плівки на екран. з бюджетними планшетами вона наче завжди має бути. виробнику плівка коштує копійки, а от юзерові окремо купувати - вже пристойна ціна виходить - за транспортування, мито, комісії, націнки і всі ці речі. це дуже невиправданий хід.
і в цілому - планшет працює як і повинен, везли довго, інформація в інтернеті часто хибна, тож це не те, чого я очікував, та зрештою все якось так собі, але працює.- Достоинства:
- поки була знижка, і з врахуванням безвідсоткового розтермінування - це був оптимальний бюджетник притомного бренду. знижка закінчилася, отже і переваг більше нема.
- Недостатки:
- батарея маленька. товсті рамки. екран не ips, а ips-level. повільний, дуже слабкий графічний процесор, погано розпізнає жести. надто бідний комплект.
- Арсеній Б***
через два місяці з'явилися биті пікселі. здогадуєтеся, наскільки я задоволений таким поворотом подій. здав у ремонт по гарантії. відколи отримав назад вже минуло тижнів три. в сервісі (ТОВ "Ф1 Продакшн" - аж до Києва возили девайс) разом з дисплеєм замінили прошивку і планшет трохи краще працює. графічні бенчмарки так і завалює, але став стабільніший, додатки не вилітають.
- Станіслав М***
Вітаю. То ж який порекомендуєте з кращими характеристиками за цю ціну?
- Арсеній Б***
Станіславе, з популярних - десятидюймовий Redmi Pad SE або одинадцятидюймовий (для мене ще більший розмір був би недоліком, бо пікселі й так дуже великі і тяжко від них абстрагуватися, коли читаєш чи дивишся відео) леново ж - Xiaoxin Pad 2024 (6/128 чи навіть 8/128), котрий має в рази кращий процесор, новіший андроїд, більшу батарейку, кращий екран, коротше, у всьому помітно кращий. хоча в леново я загалом розчарувався, оновлень системи, судячи з усього, вже не буде, я застряг на старому 12-му андроїді, і запчастини до мого планшета більш недоступні в Українгні, навіть батарейку не заміниш в разі чого. тому всякі оскалпади і текласти тим більш не візьмуся радити. як я тепер розумію, в цій ціновій категорії всі пристрої розраховані перетворитися на сміття після того, як батарейка зноситься. краще купити користований середньобюджетний, котрий можна ремонтувати і оновлювати неофіційними прошивками з новим андроїдом.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший планшет! Для дитини чудовий варіант, працює добре
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий планшет за свою ціну, нічого не лагає, працює добросовісно по своїм можливостям
- Артемій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фільми в додатках та браузері дивитися зручно, не тормозить. Youtube та інші додатки цього ж характеру працюють добре. Дуже гарний звук в планшета, на вигляд гарний. Це вже другий планшет той самої серії в нашій родині та третій від Lenovo. Третьому вже більше 5 років і досі справно працює.
- Достоинства:
- Ціна, звук та зображення
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний планшет . Для дитини те що треба .
- Достоинства:
- Нічого зайвого
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий за ці гроші. Нормальна роздільна здатність, не мерехтить. Для новин, ютубу достатньо, для сучасних ігор, мабуть, не дуже.
- Достоинства:
- Гарний екран
- Недостатки:
- Дуже пластмасовий на дотик, це його дешевить.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшет хороший, пользуюсь 3 месяца. Для чтения книг, просмотра роликов на Ютьюбе, сёрфинг в инете это для него. В игры не играю.
- Достоинства:
- Мне кажется, что он не для игрушек
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший бюджетний планшет для невибагливого користувача. Великий дисплей з дуже хорошою роздільною здатністю і кутами огляду, акумулятор також тримає досить довго. Корпус зібраний чудово, нічого не скрипить, не рипить, не відходе. Звук задовільний, все чудово чути. Докупив окремо ще чехол-книжку, підійшла дуже добре. При активації планшет шось там скачав і запустився вже з Android13. Купувався бабусі для відеодзвінків і перегляду Ютубу, бабусі все сподобалось))
- Достоинства:
- Великий чіткий дисплей з широкими кутами огляду, потужний акумулятор
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний планшет за такі кошти
- Достоинства:
- Великий екран. Добре працює!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний планшет за ці кошти
- Достоинства:
- Швидкість реакції
- Денис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цього купляв дитині теж леново рівно в 2 рази дорожчий - для дитини дожної різниці. Екран такий самий гарний, всі ігри працюють без проблем, ютуби і т.д. теж без тормозів, для онлайн уровків теж добре підходить. До покупки рекомендую!
- Достоинства:
- для дитини більшого не треба, все чудово
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З'явитися якісь білі плями на чорному ввімкненному екрані
- Недостатки:
- Іноді вибиває з роблокса хаха
- Єгор
зверніться до сервісу
Представник брендуДобрий вечір! Рекомендуємо звернутися у сертифікований сервісний центр для проведення діагностики пристрою та вирішення цього питання.
- ТОВ А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
подивимося...
- Достоинства:
- саме воно!
- Недостатки:
- ще шукаю )))
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Має гарний вигляд
В цій ціновій політиці, доволі таки швиденько працює- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не зіштовхнувся
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює і відповідає своїм характеристикам. Дитина щаслива
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний планшет, брала дитині для навчання
- Достоинства:
- Гарна якість, по гарній знижці
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После двух месяцев использования начала сдуваться и лопаться краска,на крашеной части корпуса. Планшет использовался только для просмотра фильмов. На фото видно где краска уже отпала,где лопнула и где только начала подниматься
- Недостатки:
- Покрытие
- Тимофей П***
Это не краска вздуваеться, а вы его царапете, купите чехол
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували для бабусі, зручний, для спілкування в меседжерах підходить
- Достоинства:
- Нормальний планшет, все працює, оптимальна вартість
- Недостатки:
- Широка рамка
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував мамі на день народження. Вона задоволена. Працює добре. Недоліків не помітив.
- Достоинства:
- Акційна ціна. Працює жваво. Якісний екран.
- Недостатки:
- Не помітив.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Положительно.
- Достоинства:
- Все ок, кроме зарядки.
- Недостатки:
- Не работает зарядка планшета.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую!!!