Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Планшет Lenovo Legion Tab (3rd Gen) Wi-Fi 12/256GB Eclipse Black + Case&Film (ZAEF0033UA)

Код :  473196759
Оценка пользователей 4.79/5
  • Марія Т***

Найкраща моя покупка за останній рік.

Достоинства:
    Ідеальний маленький планшет, дуже потужний, дуже зручний, можна покласти у кишеню або куди завгодно, ідеально тягне важкі ігри на максимальних налаштуваннях.
    Недостатки:
    Нічого, про що мало б сенс казати.
      Представник бренду

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Цей планшет розроблявся саме для того, щоб запропонувати безкомпромісну ігрову потужність у максимально зручному та компактному форматі. Приємно чути, що ви гідно оцінили його портативність та здатність стабільно працювати у вимогливих іграх на максимальних налаштуваннях графіки.
      Бажаємо вам стабільно високого FPS, безлічі яскравих емоцій та нових епічних перемог!

• Артур Н***

Куплений приблизно як 10 днів, а по гарантії ось така справа.

Достоинства:
    Нарікань немає

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Анатолий П***
    Продавец: Rozetka

Купував рік назад, планшет топ, підключав монітор клавіатуру і мишу.
    Переходив з 21×9 не звично тут більш квадратний дисплей, але є функція широкий формат
    Їм треба зробити Лонг версію з більш довгим дисплеєм.

Достоинства:
    Підтримка дісплейпорта,обхід зарядки, дисплей топ. Комплектація топ, ціна впала я брав за 26999 на початку продажу.
    Проц нормальный вистачить на довго не гріється не тротлить тримає 3.1 Arena Break
    Недостатки:
    Банять в PUBG за використання переферії: на 24години.
    Чохол зламався через місяць використання, біля камер. Тому, знімати його потрібно правильно ане як я
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та розгорнутий відгук.

• Дмитро

Планшет топовий. Сьогодні забрав, одразу прилетіла купа оновлень аж до 16го андроіда. Все літає.
    Зірку не доставив через те, що виникло питання щодо гарантії на пристрій. Встановлено офіційний застосунок Lenovo Vantage. Там вказано, що гарантії залишилося 293 дні. Це як взагалі? Чому вона розпочалася 2025-07-31. Сьогодні, коли я його забрав, 8 січня 2026го року.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
      На жаль в програмі Lenovo Vantage і на сайті, в нашому регіоні, інформація про заводську гарантію відображається не завжди вірно, тому гарантія діє за касовим чеком точки продажу.

• Дмитро

Добре, вірю. Тим паче, що дата першого використання аккумулятора збігається з датою, коли я його розппкував та запустив.

Додам, що Hades 1, Hades 2, Nier: Automata зі Steam грпються без проблем

• Ярослав К***
    Продавец: Rozetka

Купував в ін. магазині саме укр. версію планшета в комплекті скло а не плівка!

• Алексей Ю***

Для любителів ігор те що лікар прописав. Батарея тримає гарно. Не перегрівається. Якість звуку чудова, відео чудової якості.

Достоинства:
    Якість товару на висоті. Ігри просто літають.
    Недостатки:
    Недоліків жодних немає.

• Усов М***

Це мій другий планшет від Леново. Перший був Lenovo Tab M8 TB-8505X і по ньому оцінив всю продукцію бренду, як глючне дно. Але цей планшет мій негативний досвід змінив на найпозитивніше. І ще дуже чітко він став в нішу панелі мого авто (наче розміри спеціально знімали)
    Тому рекомендую цей планшет, функціонал його перевершує мої користувацькі вимоги

Достоинства:
    Добре тримає акумулятор, зручний формфактор, повний комплект, чудовий екран (кути огляду максимальні, яскравість чудова), звук шикарний(як для планшету)
    Недостатки:
    Із недоліків, то не дуже якісно консультант приклеїв скло, але якби я його сам клеїв, то було б гірше. З часом переклею на плівку (вона мені комфортніша)

• Ярослав З***

Чесно кажучи я думав буде дно, але планшет просто топ. Моя перша техніка від леново і все ідеально!

Достоинства:
    Просто все!
    Недостатки:
    Інколи в тг вісне
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та емоції!
      Нам неймовірно приємно, що ваше перше знайомство з технікою Lenovo виявилося таким вдалим, і планшет перевершив очікування.
      Щодо роботи Telegram: оскільки планшет має потужне залізо, подібні мікролаги найчастіше пов'язані з оптимізацією самого додатка. Рекомендуємо регулярно оновлювати застосунок.
      Бажаємо, щоб гаджет і надалі приносив лише позитив!

• Олег Х***

Скажи пожалуйста,как он может быть дно если ты говоришь про игровой планшет на флагманском чипе ? Ты знаешь что такое дополнение к названию lenovo -" legion" ?

• Євген

Брав на подарунок, але й сам трохи поклацав, тому є що сказати.
    Комплектація і пакування — топ. Є все необхідне: кабель Type-C, блок живлення на 68 Вт, зручний «розбірний» чохол із магнітною підставкою-кришкою та захисне скло (до речі, з усім набором для поклейки). Приємно, що ще є планшети з комплектацією більшою за просто «кабель і планшет».

Скло, щоправда, трохи менше за сам екран, а біля фронтальної камери має виріз — не критично, але варто врахувати.

Екран на перший погляд здається невеликим, проте для ігрового планшета — саме те.
    Окремо відзначу розміщення процесора по центру корпусу — геніальне рішення: навіть якщо він нагрівається, у руках це не відчувається під час гри. Але за кілька годин гри, якогось помітного нагріву власне й не було.

Загалом — дуже приємне враження. Відчувається, що це не просто звичайний планшет, а продуманий пристрій, зроблений для комфорту й геймінгу. Як подарунок — ідеальний варіант. Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Екран, звук, два type c, розміщення процесора, комплектація
    Недостатки:
    Комплектне скло не зовсім по розміру
      Представник бренду

Доброго дня! Дякую за Ваш вибір та відгук!

• Сергей Р***

Изначально брал его как дополнение к ноутбуку для работы в поездках. Удивило, как легко он справляется с несколькими открытыми документами, браузером с кучей вкладок и почтой одновременно. Видимо, 12 ГБ оперативной памяти — это не просто цифры для маркетинга. Он достаточно компактный, чтобы не занимать много места в сумке, и при этом экран комфортен для чтения. Вечером же он превращается в отличный медиацентр для просмотра сериалов. Звук, кстати, тоже вполне достойный для такого размера. Получился такой универсальный помощник на каждый день.

Достоинства:
    Экран, звук, память, дизайн.
    Недостатки:
    Нет.
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за такий детальний та позитивний відгук.
      Нам неймовірно приємно, що ви оцінили Lenovo Legion Tab як універсального помічника. Ми раді, що він виправдав ваші очікування в робочих завданнях, особливо завдяки 12 ГБ оперативної пам'яті, а також чудово слугує медіацентром.
      Дякуємо, що відзначили якість екрана, звуку та дизайн. Цінуємо ваш вибір!

• Дмитро

як для мене - це ідеальний планшет. Він більший за всіх мобільних телефонів, але їм зручно користуватися однією рукою. Він легкий та потужний. Будь-яка мобільна гра на ньому крутиця на максимальних налаштуваннях та видає максимальну частоту кадрів. Цей планшет продається офіційно в Україні та має офіційну гарантію. Вже є така ж модель з новішим процесором, але тільки для ринку Китая. І якщо вам потрібні ігри з використанням емуляторів - то ви можете спробувати купити неофіційний планшет на новому проці. А якщо вам не знайомі такі слова як емулятор, GameHub та інше - цей планшет ваш вибір. Комплект - це біль продавців аксесуарів. У комплекті - чохол, захісна плівка та захісне скло, зарядка на 68Вт та товстенний кабель. Все, що потрібно на кожен день. Навіть якщо ви не будете грати в іграшки - користуватися ним як читалкою книг та інтернету неймовірна насолода. Після нього на телефон дивитися не хочеться.

Достоинства:
    найпотужніший із того, що є такої діагоналі
    Недостатки:
    дорогий

• Макс

Планшет супер літає !!!

Достоинства:
    Мощне залізо

• Михайло Л***

Планшет хороший за за таку ціну

Достоинства:
    Швидкий в роботі та в іграх
    Недостатки:
    Швидко сідає батерея

• Андрій С***

Все супер
    Планшет просто літає при будь яких задачах та не гріється

• Михаил Р***
    Продавец: Rozetka

Вообще лучший планшет за свои деньги. Можно поискать джойстик Legion и чехол - клавиатуру с тачпадом.

Ждем версию 16/512 :)

Достоинства:
    Snapdragon 3 , быстрая зарядка , качество экрана
    Недостатки:
    Убрали слот под карту памяти , в 2023 модели была

• Володимир М***

Батарея тримає норм. Очікував гіршого. При обході зарядки не сильно гріється. Взагалі, при максимальній продуктивності не гарячій.

• Володимир М***

Гарна комплектація. Потужний планшет. Зручний розмір.

• Инна Ф***
    Продавец: Rozetka

Купувала не в Розетці, але може комусь інформація буде корисною. Дуже гарний планшет, зручний для геймінгу , набагато краще ніж 10 та більше дюймів екран. Має функцію щоб працювати від зарядки, що домогає, тому що батарея в нього слабенька. Шнур живлення 1м не дуже зручно, краще зразу замовити 2м і тоді можна підключити і грати на зарядці в обхід батареї, тим самим збереження самої батареї.

Достоинства:
    Швидкість, гарний звук, екран, функції для геймінгу
    Недостатки:
    Батарея

• Марк

Сподобався планшет, екран топ, проц топ, літає!) Дуже приємно здивувала комплектація, чохол і скло У інших такого немає

Достоинства:
    Проц, екран, звук, комплектація