Отзывы покупателей о Набор мужских носков теплых высоких хлопковых Лео лайкра махра 44-46 4 пары Серый/Олива/Джинс/Черный (6501036928)

Код:  449209421
Оценка пользователей 4.44/5
  • Александр О***

Гарна якість!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный

Гарні шкарпетки , теплі , зручні , розмір підійшов. Прийшли швидко , та як заявлено в коробці. Повністю відповідає заявленому

Достоинства:
    Ціна , розмірна сітка , теплі
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук
      Раді, що наші шкарпетки виправдали Ваші очікування.
      Нехай носяться довго та зігрівають у холодну погоду!

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудові шкарпетки! Дуже теплі і дуже добре сидять на ногах. Дуже якісний товар, молодці

Достоинства:
    Якість
    • Соответствие размерной сетке

Добрий день!
      Дякуємо за покупку та приємний відгук!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Відмінні шкарпетки, теплі, на гомілки високі. Розмір відповідає, не менше, як зазвичай буває. Брав розмір 44-46 на мій 45-ий ідеально. Дякую продавцю.

Достоинства:
    високі у гомілках

Добрий день!
      Дякуємо за покупку та високу оцінку!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный

Перепрошую, дві зірки не за якість товару, а за невідповідність розміру або неуважність під час пакування товару. Замовила татові 40-42 на розмір ноги 42. Прийшли шкарпетки мінімум на 2 розміри більші. На фото видно. Звісно, на сайті Розетка опублікований список товарів, які не підлягають поверненню. Серед них панчішні вироби, ясна річ. Виходить, на 42 розмір ноги потрібно замовляти 36-40?

• Представник бренду

Дякуємо за відгук і перепрошуємо за ситуацію. Нам щиро прикро, що виникла невідповідність із розміром під час пакування. Ми обов’язково перепровіримо партію та зробимо все можливе, щоб така ситуація не повторилася. Дякуємо за вашу уважність — це допомагає покращувати сервіс.

• Ирина Л***

Все Ок!

• Представник бренду

Пані Ірино, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що все сподобалося та товар повністю відповів вашим очікуванням.
      Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Николай Д***

Хорошее качество. Недорого

• Представник бренду

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що якість шкарпеток вас задовольнила і що ви залишилися задоволені покупкою.
      Ваші позитивні слова дуже цінні для нас. Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі!

• Наталія Ч***

Замовлення отримала швидко.
    Якістю шкарпеток задоволена.
    Мінус - не було відповідної упаковки, яка зазначена в характеристиці (коробки). Замовлення отримала просто в прозорому пакеті.

Достоинства:
    Недостатки:
    Невідповідність характеристиці замовленню.
    • Представник бренду

Пані Наталіє, дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що якість шкарпеток вам сподобалась, і щиро перепрошуємо за невідповідність упаковки, яку ви отримали.
      Нам дуже прикро, що так сталося — ми обов’язково виправимо цей момент для майбутніх замовлень та передамо інформацію на контроль.

Ваші зауваження допомагають нам ставати кращими.
      Дякуємо, що повідомили!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудовий виріб та ще й придбала зі знижкою!. Швидка доставка, гарне пакування. Чоловікові стали внагоді взимку.

• Соответствие размерной сетке

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!

• Lolita L***
    Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

У цілому дуже задоволена покупкою. Нарешті моя мрія здійснилася й я придбала зручні, м'які шкарпетки для літа, які не парять й при цьому достатньо товсті, що дозволить заповнити повністю об'єм моїх кросівок (для моєї занадто худенької стопи це має величезне значення).

Достоинства:
    Хоча шкарпетки чоловічі, але підійшли мені більше, аніж жіночі (махрові, плюшеві 4 шт), сидять чудово, не сдавлюючи стопу та створюють затишок, не парять-купила для носіння влітку й не шкодую, що замовила 2 набори. Й для себе зробила висновок-потрібно купувати такі моделі, щоб мій розмір був мінімальним із заявлених (у мене довжина стопи 25 см. , що відповідає розмірам 39 або 40. зробила
    Недостатки:
    Немає. Хіба що у фото, що розміщено на сайті, шкарпетки показані не розгорнутими, а складеними у коробочці й, купувати доводиться наугад "кота в мішку".
    • Соответствие размерной сетке

• Представник бренду

Щиро дякуємо вам за такий детальний і змістовний відгук!
      Нам дуже приємно, що шкарпетки виправдали очікування та підійшли за комфортом і посадкою — ваш досвід буде корисним і для інших покупців.

Щодо зауваження про фото: дякуємо, що звернули на це увагу. Ми вже оновили картку товару та додали більше різноманітних фото, щоб покупцям було простіше оцінити товар перед замовленням.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!