- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Погані шкарпетки! Ноги мокрі. Відгуків багато хороших, а по факту не приємні до тіла. Не задоволений.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Ноги потіють зразу. Не приємно до тіла
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що шкарпетки не виправдали Ваших очікувань. Відчуття комфорту та реакція матеріалу можуть відрізнятися індивідуально залежно від особливостей шкіри та умов використання.
Ваші зауваження обов’язково врахуємо та передамо для додаткової перевірки.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Леся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Гарна якість
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Так норм, но качество так себе.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
Ми прагнемо поєднувати комфорт, зносостійкість та доступну ціну, і Ваші зауваження допомагають нам ставати кращими. Обов’язково врахуємо їх у подальшій роботі.
Сподіваємось, наступний досвід буде більш позитивним.
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Не можу сказати, що прямо відчуваю 75-80% бавовни. Але вони не парять. Носяться... Читав, що комусь тісно на 45 розмір, то у мене 47 - сидять нормально, абсолютно без проблем.
Це самі що не є середнякові шкарпетки, відповідають своїй вартості.- Достоинства:
- звичайні шкарпетки..
- Недостатки:
- Хотілося б трошки м'якші
- Представник бренду
Дякуємо за детальний та чесний відгук. Раді, що шкарпетки комфортні в носінні та добре підійшли за розміром. Зауваження щодо м’якості бавовни врахуємо — постійно працюємо над покращенням матеріалів. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Якісний товар. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Рада чути, що якість і сервіс виправдали очікування. Гарного користування!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Навіть не думайте їх брати. Вони синтетичні.
- Недостатки:
- Товар не відповідає заявленим характеристикам. Я хотів повернути, а згідно закону шкарпетки здати не можна.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. У цій моделі використовується бавовняна пряжа з додаванням поліаміду та еластану — це стандартна комбінація для міцності, еластичності та збереження форми після прання. Склад зазначений у характеристиках товару на сторінці. Нам шкода, що модель не виправдала ваших очікувань. Ми обов’язково перепровіримо партію на відповідність заявленим характеристикам.
- Біла У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Норм, служать)
- Представник бренду
Дякуємо за відгук і високу оцінку!
Раді чути, що шкарпетки виконують свою роботу! Дякуємо, що поділилися досвідом.
- Валентин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Дякую. Якість і ціна нормальна.
Швидка доставка.- Представник бренду
Валентине, дякуємо за відгук!
Раді, що ви оцінили якість товару та швидку доставку. Будемо раді бачити вас знову!
- ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Гарні.
Замовила ще.- Достоинства:
- Гарні і дешево
- Представник бренду
Ірино, дякуємо за відгук!
Раді, що шкарпетки вам сподобались і ви знову обрали цей товар. Гарного користування та будемо раді вашим наступним замовленням!
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Носки легкі, приємні на дотик та зручні.
Однак, один носок попався бракований. Брак ховався під біркою, тому одразу не помітно. На краю, де має бути великий палець, якийсь зайвий клаптик і тому його не прошили.- Представник бренду
Доброго дня, Станіславе!
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!)
Нам щиро шкода, що в комплект потрапила пара з виробничим дефектом. Ми вже передали інформацію на перевірку контролю якості, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
Ваш коментар допомагає нам ставати кращими!
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Бавовни не відчувається. Синтетика.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук, Миколо!
Шкода, що виріб не виправдав ваших очікувань. У складі цієї моделі дійсно є бавовна (не менше 75%), але також використовується еластан або поліамід — для зносостійкості та пружності. Така комбінація дозволяє шкарпеткам краще тримати форму і не сповзати.
Водночас, сприйняття на дотик може бути індивідуальним: одним подобаються більш м’які, іншим — щільніші моделі. Ваш коментар ми врахуємо при формуванні наступних партій. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
На ощупь полностью синтетические, я мягкости хлопка в обще не почувствовал. По размеру все норм
- Достоинства:
- Размер
- Недостатки:
- Синтетика
- Представник бренду
Дмитре, дякуємо за ваш відгук!
Шкода, що шкарпетки не виправдали очікувань щодо відчуттів. У складі дійсно є бавовна, проте для міцності та збереження форми ми додаємо синтетичні волокна (поліамід, еластан) — це стандартна практика для повсякденних моделей.
Ваш відгук для нас дуже цінний — ми обов’язково врахуємо його під час виробництва наступних партій.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Гарні шкарпетки
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Звичайні дешеві низькоякісні шкарпетки. Тонкі. Матеріал не дуже схожий на заявлені 80% бавовни + поліамід. Ніяких слідів "посилення" не спостерігається. Щодо розмірів. Заявлений 44-46 важкувато натягнувся на мою 45ту ногу. Якщо у когось 46й розмір можу побажати йому удачі - вона реально знадобиться.
В цілому справляє враження якісних ОДНОРАЗОВИХ шкарпеток.
Окрема радість - пакування. Просто покидали 10 пар у пакетик. Навіть не заклеїли.- Достоинства:
- Ціна?
- Недостатки:
- Матеріали. Пакування
- Представник бренду
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Нам щиро прикро, що набір шкарпеток не виправдав Ваших очікувань. Ми завжди прагнемо забезпечити хорошу якість за доступну ціну, але кожен відгук — це можливість стати кращими.
Щодо розміру — дякуємо за уточнення. Ми передамо Вашу думку на виробництво для додаткової перевірки партії. З приводу пакування — обов'язково звернемо увагу на цей момент.
Дякуємо за Ваш відгук — саме завдяки таким коментарям ми можемо вдосконалювати як продукцію, так і сервіс.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Все хорошо
- ИРИЧЕНКО С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Носки хорошие ноские как писано выше можно покупать и два раза в год. Только вот одна проблема на экране скидка при оплате скидки нет просто чудеса ....
- Достоинства:
- Носки хорошие ноские как писано выше можно покупать и два раза в год.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості наших шкарпеток – нам дуже приємно, що вони вам сподобалися!
Щодо ситуації зі знижкою: на жаль, ми як постачальник не маємо доступу до процесу оплати на сайті Rozetka. У таких випадках рекомендуємо звертатися до служби підтримки маркетплейсу до здійснення замовлення, аби уточнити умови акції або знижки.
Шкода, що технічне непорозуміння з боку Rozetka вплинуло на вашу загальну оцінку – адже вона знижує рейтинг саме нашого товару, а не платформи. Якщо самі шкарпетки вам сподобалися, будемо щиро вдячні за перегляд оцінки – це дуже важливо для розвитку українських виробників
Гарного вам дня і вдячні за покупку!
- Єфименко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Ціна-якість
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Хороші шкарпетки за свою ціну.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- ЛариОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Не сподобались, неприємні на дотик, таке враження що вони взагалі синтетичні. Резинка вузька та не сильно тисне на ногу. Це добре і погано одночасно, тому звертайте на це увагу кому як подобається та на які цілі. Після прання та декілька разів як протестую доповню відгук. Але зараз лише одна зірочка.
- Достоинства:
- Поки нема.
- Недостатки:
- Неприємні на дотик, враження що повністю синтетична тканина
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
Нам щиро шкода, що шкарпетки не виправдали ваших очікувань. Ми завжди прагнемо підтримувати оптимальне співвідношення ціни та якості, і кожна партія проходить контроль. Але, на жаль, навіть при ретельному виробництві іноді може трапитися виробничий брак.
Ваше зауваження дуже важливе — ми обов’язково передамо його на виробництво для додаткової перевірки якості саме цієї моделі.
- Альберт Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Качественные носки, тонкие, для лета в самый раз. Надеюсь на их прочность, поживём-увидим. Хорошая цена по акции
- Достоинства:
- Качественные, хорошая цена
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Добрі
Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Супер ! Цена качество
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Отличные качественные носки, спасибо за быструю доставку!
- Представник бренду
Дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже приємно, що шкарпетки вам сподобались, а доставка була швидкою. Носіть із задоволенням, і будемо раді бачити вас знову!
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Покупаю второй раз за 2 года, хотя и первую партию не сносил. Отличные, удобные, не нужно играть в тетрис после стирки, раскладывая по парам.
- Достоинства:
- Дышат.
- Недостатки:
- Теряются.
- Представник бренду
Дякуємо за покупку та високу оцінку!)
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Якість так собі. Спочатку здалось нормальні, а поносивши трошки дуже швидко почали рватись.
- Недостатки:
- Легко рвуться
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за покупку та чесний відгук. Провели випробування даної партії. Ці шкарпетки якщо навмисно рвати, то це не так просто зробити.
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Товаром задоволена
Все отлично
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Сподобались,дякуєм)
- Представник бренду
Добрий день, Марія! Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку!
- Доденко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
На мой 41 размер натянуты довольно сильно (брал 40-42). Синтетики гораздо больше, чем в описании. Тонковаты, просвечиваются.
- Достоинства:
- Плотно сидят. Хрошо тянутся.
- Недостатки:
- Высокое содержание синтетики. Тонковаты.
- Представник бренду
Добрий день, Дмитро! Дякуємо що придбали наші шкарпетки. Склад повністю відповідає опису на сайті. Якщо вам подобаються більш бавовняні шкарпетки радимо спробувати іншу нашу лінійку ссылка
- Алексей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Качественные носки, плотность демисезонная
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- ?
- Представник бренду
Дякуємо що придбали наші шкарпетки та залишили відгук!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Хорошие носки на каждый день.Удобная фасовка по количеству,не нужно после стирки собирать пасьянс из носков!)
- Достоинства:
- Цена, аккуратный пошив
- Представник бренду
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку!
- Андрей Р***Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Хорошие, плотные носки
- Достоинства:
- Неплохо смотрятся
- Представник бренду
Добрий день, Андрій! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку!
- Дмитрий В***Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Данный набор получил в подарок от девушки! Качество топ, думал что стоят дороже)
- Достоинства:
- Отлично смотрятся на ноге
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за високу оцінку та позитивний відгук!