Отзывы покупателей о Флеш память USB Lexar JumpDrive S60 32GB USB 2.0 Flash Drive Black/White (LJDS060032G-BNBNG)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black-White
Досить приємна флешка, стане в нагоді там, де не потрібна швидкість
- Достоинства:
- Дешева, добре зібраний корпус, не найгірша швидкість, як для usb 2.0
- Недостатки:
- Час покаже
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black-White
Через неделю флешка сдохла, комп не видит ее
- Толян
ссылкаверни
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black-White
Флешка якісна, для зберігання даних саме те. Якісний надійний пластик. Передача даних не дуже швидка, но задовільна. Все таки 2.0 а не 3.0.
Но за ціновою пропозицією краща серед конкурентів.- Достоинства:
- Міцний пластик.
Чудовий форм фактор
Красивий корпус
Гарантія 2 роки - Недостатки:
- Не дуже швидке передавання даних
- Егор У***Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black-White
Накопитель имеет прочное покрытие .Хорошая по качеству, закачка файлов происходит довольно быстро .Работает без лагов и искажений.
Доволен покупкой. Всем рекомендую !Известный бренд позволяет надеяться на долгую надёжную работу.- Достоинства:
- Цена, качество, скорость.
- СергійПродавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black-White
Для щоденного використання та зберігання даних це найкраща флешка, що тільки можна знайти. Надійно виготовлена, якісна, дуже міцна, що й доводить її гарантія в два роки. Флешка має достатній об'єм, його вистачить для будь-яких завдань. Вона дуже швидка, просто миттєво перекидає любі данні. Флешка зручна, легка, компактна та має продуману форму. Я задоволений, що обрав цю модель. Рекомендую!
- Достоинства:
- 1) Якість 2) Об'єм 3) Зручний 4) Компактна 5) Ціна