- Юрій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
До цього користувались телевізором sony XH9096. Але вартість sony зараз дуже шалена, тому передивившись багато оглядів, обрали LG G5. Писали в деяких оглядах ,як що поруч вікно то все блищить і нічого не видно, все норм- так трішки є відблиск, але яскравості достатньо в день. В темній кімнаті зображення вражає, наче реальність. Ігри на PS5 дуже атмосферно виглядають Дякуємо розетці за якісний сервіс ,швидку доставку.
- Достоинства:
- Якість зображення, і тонкий дизайн, як картина на стіні 3см товщиною
- Недостатки:
- Поки не виявили
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Ось і настав мій час написати відгук.
Вперше стикнувся з телевізором LG та web os і що можу сказати: зображення гарне, насичене та яскраве та задовольнить мабуть всіх.
Фільми з флешки по 100 гігабайтів тягне відмінно, перемотка моментальна.
Він просто створений для PS 5, дуже все продумано, та зручне меню для регулювання параметрів приставки.
Раніше в мене були телевізори SONY на google tv (поки дитина не розбила) і в мене є з чим порівнювати, тому перейду до того, що на LG гірше:
1) Це оболочка (web os).
Sony швидше в меню, а швидкі налаштування це дуже зручно і круто.
2) Звук, однозначно потрібно купувати саундбар, навіть після останнього оновлення (дуже поправили звук) звук не дотягує до японців.
3) Мабуть правильність кольоропередачі (хоча з останнім оновленням стало набагато краще)!!!- Достоинства:
- Один з кращих екранів на ринку.
На порядок дешевше телевізорів sony.
У всьому краще телевізорів sam...ung!!! - Недостатки:
- Якщо не користувалися флагманами від японців, то мінусів немає!!!
- Yaro D***
А що за підставку докупили? Це часом не Kivi?
- Сергій
Так, підставка kivi.
Тільки трохи по розміру vesa вона не підходить.
Прийшлось трохи понапрягатися. - Роман Р***
А що саме не так з підставкою. 300х300 і підставка і телевізор. Чи щось інше?
- Степан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Очікував насичену картинку а получив навіть більше від очікуваного), кольори просто неймовірні. Звук теж чудовий як низькі так і високі, в 99% виставлений режим AI pro.
Легкий в налаштуванні і користуванні, зручне інтуїтивне меню.
Щоб отримати максимальне задоволення бажано дивитись фільми в 4к, нажаль на megogo таких кін в 2025 році практично немає, ну це вже звісно питання до megogo
Є одна не зовсім зрозуміла річ, чомусь то netflix немає можливості зміни формат екрану наприклад на 16:9.- Достоинства:
- легке і швидке налаштування, насичені кольори
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Все відповідає заявленим характеристикам, крім класу енергоефективності, насправді клас Е, замість вказаного А. Загалом дуже задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Якість зображення, звук
- Недостатки:
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 77". Цвет рамки: Черный
Рівно 10 років тому, 28 листопада (збіг або то також була чорна пятниця)))), був куплений 47LB653V. Який, на той час, був для мене космосом.
На доданих фото можна побачити різницю відображення чорного. В цьому сила OLED.
Різницю в якості картинки телефон не передає, але повірте мені, це небо і земля!
На скільки ж більше видно деталей і взагалі, не передати, треба бачити.- Достоинства:
- Просто відмінний чорний
- Недостатки:
- В відео інструкції чоловік разом з жінкою вішають телефізор на стіну. Мені знадобилось 2 кума шоб це зробити. Телевізор реально тяжкий
Представник брендуДоброго дня, Андрію!
Щиро дякуємо за відгук. Дуже приємно, що вже стільки років ви залишаєтеся прихильником бренду LG — це для нас багато означає.
Різниця між старою моделлю та новим OLED справді помітна одразу: глибокий чорний, деталізація та якість зображення — на зовсім іншому рівні.
Бажаємо вам приємних переглядів і тільки позитивних вражень від нового OLED!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Перше враження чудово! Але не підтримує українську мову для голосового управління. Картинка та звук відмінні. Кріплення в комплекті з телевізором монтувати досить швидко і легко.
- Достоинства:
- Гарний звук та зображення
- Недостатки:
- Українська мова не підтримуються для фукцій управління.
Представник брендуДоброго дня, Дмитре!
Дякуємо, що поділилися враженнями — дуже приємно чути, що вам сподобалися якість зображення та звук.
Бажаємо вам приємних переглядів і дякуємо за вибір LG!- Руслан Ч***
Кем нужно работать чтобы купить такой телевизор?
- ВОЛОДИМИР С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
тег #фотовідгук
Телевізор LG OLED 55" OLED55G54LW залишив дуже приємне перше враження. Вже з моменту розпакування відчувається, що це якісна, добротна річ: акуратна збірка, сучасний дизайн з дуже тонкими рамками навколо екрану. Телевізор виглядає стильно й органічно вписується в інтер'єр.
Щодо зображення — очікування виправдалися повністю. Глибокий чорний колір, яскраві насичені кольори, чудова деталізація навіть у темних сценах. Перевіряв різні типи контенту: фільми, спортивні трансляції, ігри. Усюди картинка виглядає дуже живою та реалістичною, особливо вражає плавність руху.
Окремо хочу відзначити комплект постачання: приємним сюрпризом стало настінне кріплення, хоча в описі до товару воно не було згадане. Це зручно, враховуючи, що модель розрахована на встановлення саме на стіну (G-серія без класичної підставки).
Також сподобався новий пульт Magic Remote MR25. Він став більш зручним, добре лежить у руці, інтуїтивне управління жестами та прокруткою працює чітко, підключення до телевізора відбувається без затримок.
Загалом, покупкою задоволений. Телевізор залишає відчуття продуманого та якісного продукту. З часом обов’язково доповню відгук з точки зору тривалого використання — як показує себе система, швидкість роботи, функціональність додатків тощо. Але вже зараз можу рекомендувати цей телевізор тим, хто шукає сучасну OLED-модель з максимально якісною картинкою.- Достоинства:
- Якість зображення, звук, збірка
- Недостатки:
- ціна
- Анатолій В***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
хороший, легка збірка
- Достоинства:
- якість, зручнисть, розмір
- Недостатки:
- поки не помітив
- ДмитроПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Безкомпромісна якість. Один з найкращих для кіно та ігор станом на 2025 рік!
Придбали цей телевізор (LG OLED65G54LW) у іншого рітейлера, але можу сказати одне: ми в повному захваті! Його вартість на 100% виправдана якістю зображення та зручністю використання. Це просто інший рівень занурення в контент :)
Окремо хочу вказати про момент, який викликав сумніви перед покупкою - відомий нюанс із прошивкою, коли на темних ділянках зображення міг з'являтися ефект «сходинок» (бандинг). Але LG красавці: у літніх та осінніх оновленнях цей баг повністю усунули (спочатку для FilmMaker Mode, а зараз і для решти режимів). Картинка стала ідеально чистою, градієнти у тінях тепер плавні, як і має бути на преміальному OLED. На Reddit тепер ні до чого придратись :)
Використання: Брався і для фільмів, і для ігор. В обох сценаріях - просто вогонь! Окремий респект LG за швидкість роботи системи. Інтерфейс WebOS «літає», все завантажується миттєво. Чесно кажучи, після досвіду з іншим корейським брендом, це небо і земля.
Геймінг: Game Optimizer - це річ! Граємо через Windows 11, Steam. Підключив ПК - телевізор одразу розпізнався коректно. Працює зв'язка Dolby Vision + Dolby Atmos (для останнього треба придбати програму Dolby Access на ПК). Жодних "танців з бубном", все завелось одразу. Дуже зручно, що при старті контенту (ігри чи фільму) у кутку екрана з'являється плашка, яка показує, у якому режимі зараз йде зображення та звук.
Аксесуари: Саундбар підключив через HDMI eARC, функція CEC працює чітко - вмикається і вимикається разом з телевізором. Окремо хочу сказати про встановлення. На стіну вішати не планували, замовили оригінальну підставку LG зі США (в Україні, як і в сусідніх країнах Європи її немає). Вона важка, солідна, телевізор стоїть на ній монументально (хоча хитати спеціально, звісно, не варто). Заглушки на задню панель виглядають дуже естетично, зроблені з того ж матеріалу, що й сам ТВ. Збірка преміальна.
Загальне враження: Це телевізор, який просто працює і дарує радісні емоції від щоденного використання. Жодних нарікань! LG - молодці!- Достоинства:
- Чудова якість зображення (SDR, HDR10, Dolby Vision); Дуже швидкий і плавний інтерфейс; Game Optimizer для ігор; Висока якість збірки та матеріалів
- Недостатки:
- Якщо саундбар не LG - не відображається шкала гучності, лише “+/-”; Висока ціна без знижок (але повністю виправдана)
- ПетроПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Купував в іншому магазині, але нажаль отримав 1 битий піксель. Власники G5, відгукніться, хто має/не має битих пікселів, цікаво скласти приблизну статистику для цієї моделі. На ютубі є dead pixel test.
- Євгеній Г***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 97". Цвет рамки: Черный
Нормальний телевізор, нічого особливого
- Достоинства:
- Ціна, дуже велики
- Недостатки:
- Не виявив
- АртемПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Це просто вау! телевізор з прекрасною якістю зображення, - дуже реалістичні кольори, особливо порадував чорний - він повністю чорний і це помітно у темних сценках фільму коли дивишся його у темній кімнаті. Багато налаштувань, гарно відпрацьовує AI: включав один і той же відос у поганій якості 720p на двох телевізорах, на цьому AI виправляє шуми і додає різкість, різницю помітно зі старим телевізором. Також причудовий звук, відчувається бас, мені його вистачає, для себе не бачу сенсу підключати колонки чи акустичну систему (до попереднього теліку підключав, бо звук був плоский). Є приємнітю і наявність WiFi 6го покоління, що також виявилось рідкістю (багато інших виробників навіть 2025 року моделі поки що роблять з WIFi 5го покоління). Пульт зручний, гарно працює гіроскоп, мишка на телевізорі працює як очікуєш, не треба її ловити.
Також порадувало наявність кріплення в комплекті, легко вішати і одній людині, є чудова інструкція. Телевізор стильний, висить як картина на стіні, компактно.
Одним словом за ці кошти справжній "Майбах", він того коштує! Я ні разу не пожалкував- Достоинства:
- Cуперова картинка, повністю чорний колір передається, якісний звук, зручний пульт
- Недостатки:
- їх не має)
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за відгук! приємного користування)
- ОЛЕКСАНДРА С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 97". Цвет рамки: Черный
Я думаю тут без отзывов все понятно на 240 Гц это что то ,не каждый может себе позволить но если вы хотите окунутся в мир фантастики это то что нужно .
- Достоинства:
- Яркость,краски,звук
- Антон К***
Ви реально купили цю плазму за 1лям гривень?!
- Михаил Р***
Давай пруфи, що ти це купила, Алєксандра!!!
- Володимир Р***
Та хоч 500 герц, відео або фільми більше ніж 60 немає, окрім тих що ви собі ж на телефон знімете, якщо звісно він підтримує