Отзывы покупателей о Телевизор LG 32" 32LQ63806LC
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Купували для кухні. Це вже другий телевізор фірми LG (Перший 43"). Вперше придбали телевізор білого кольору і не пожалкували - шикарно виглядає і чудово вписався в інтер'єр. Дуже задоволені якісним чітким зображенням та чистим звуком. Простий в користуванні , зручне меню. Швидко реагує - не тупить. Найкраще співвідношення ціна – якість. Стоїть на вузькій тумбочці, тому прийшлося окремо замовляти настільну підставку з центральною ногою. Краще докупити аеропульт з блютуз - зручніше працювати. Загалом рекомендую, вдала модель у красивому стильному білому кольорі.
- Достоинства:
- Звук, зображення, HDR. Гарний дизайн. Блютуз 5.0 , WI-FI 5ГГц. FULL HD.
- Недостатки:
- В комплекті звичайний пульт дистанційного керування. Маленький джойстик і незручно працювати ''у сліпу'', часто потрапляєш у другі, сусідні кнопки.
Лише один порт USB.
Відсутній аудіо джек 3.5мм.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Серед усіх телевізорів з діагоналлю 32", що є в даний час у продажу в Україні, телевізор LG 32LQ63806LC є найкращім по критеріям ціна-якість (особиста думка)! В білому кольорі корпуса телевізор виглядає чудово. Працює без нарікань, зображення якісне, Wi-Fi стабільний, налаштування інтуїтивно зрозумілі. Все ж таки це бюджетний телевізор, тому частота оновлення 60Гц (а не більша), зображення FullHD (а не 4К), звук потужністю лише 10Вт (2×5Вт). Зате є безліч АІ-"плюшек"...
- Достоинства:
- SmartTV, FullHD (1920×1080), active HDR10 Pro, матриця 10bit, білий колір корпусу.
- Недостатки:
- Лише один порт USB, відсутність в комплектації пульта дистанційного керування LG Magic Remote.
- Владислав
За залишений до 31 березня включно відгук Rozetka мала нарахувати 300₴ на бонусний рахунок. Відгук я залишив. Термін нарахування бонусів 7 днів. Станом на зараз бонуси не нараховані. Чому? Пишу тут, бо чат в телеграмі ігнорує моє запитання щодо ненарахованих бонусів.
- Юра Г***
Я вже 2-ий місяць чекаю три сотні за телефон
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Телевізор супер нема чого добавити
- Григорий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Всім задовелені
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Швидко, якісно та відповідально
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Непоганий смарт тв. Є додаток на телефон.
Якісь картинки гарна. Звук теж. Нарікань немає- Достоинства:
- Гарний дизайн. Додаток на телефон
- Недостатки:
- Не помітив
- Владимир
Подскажите, пульт в комплекте идёт?
Представник брендуВ комплекті звичайний пульт дистанційного керування, без Bluetooth.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Телевизор понравился, хорошее качество изображения и звука.
- Достоинства:
- Качество изображения и звука, белый корпус.
- Недостатки:
- Подтормаживает пульт, иногда нужно несколько раз нажимать кнопки. Не понятно почему к белому телевизору идёт черны пульт.
- Галина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Телевізор чудовий, виглядає дуже стильно, все працює відмінно!
- ЯрославПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Отличный телевизор.
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Отличный телевизор, по хорошей цене. В белом цвете особенно хорош.
- Достоинства:
- Хорошее качество изображения и звука. Дизайн.
- Недостатки:
- Нет, надеюсь, так и будет.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Брал на подарок, телевизор белого цвета отлично вписался интерьер на кухню, рекомендую.
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Их нету
- Іван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Після повернення товару Розетці сервісний центр замінив безкоштовно LCD-панель. Тепер проблем з телевізором немає (десять днів в експлуатації).
- Достоинства:
- Якісне зображення, не тормозить прошивка
- Недостатки:
- недолік усунуто
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Телевізор хороший за свои деньги! Хорошая картинка. Дизайн.
- Достоинства:
- Встроенный Т2, белая рамка.
- Недостатки:
- Толщина телевизора.
- Олександр К***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Він глянцевий. Врахуйте це при плануванні покупки
- Достоинства:
- Я шукав в білому кольорі
- Недостатки:
- Глянцеве покриття екрану
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Телевизор супер!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Дуже чудовий ТВ з цього сегмента 32" ... Дякую!
- Достоинства:
- Дуже швидко працює. Якісна картинка в FHD
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Телевізор чудовий.
- Альона Б***
Чи можливо підключити приставку хбокс чи плейстейшн?
Представник брендуДоброго дня, Альоно!
Так, і Xbox, і PlayStation можна підключити до цього телевізора — він підтримує роботу і з ігровими приставками.
Втім, для якіснішої картинки та плавнішого геймплею краще підійде 4К телевізор 2025 року, адже всі нові 4К моделі LG вже підтримують VRR, що забезпечує значно комфортніший ігровий досвід.
- Микола Г***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
бренд який завоював повагу у всьому світі, це мій четвертий телевізор LG з якими я не маю клопоту.
- Достоинства:
- якщо самому постаратись гарно налаштувати, дуже гарна картинка, фіксовані настройки мені не подобаються
- Недостатки:
- рамка біла - це добре но все-таки можна було зробити трохи більш сучасною,хоча як 10 років тому,пульт немає прямого виходу на ютуб,ще і чорний,динаміки могли би бути хоча по 8 ватт,ціна завищена
- Аргентіна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Телевізор гарний в білому кольорі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- немає, маю надію і не буде
Після першого включення телевізор запропонував оновити прошивку, я погодився. Після оновлення прошивки через хвилин 10 з'явилася вертикальна полоса з 2 колонок пікселів, через хвилин 5 пропала. Після цього вона з'являється приблизно один-два рази на день на декілька хвилин і пропадає. Навіть на знаю, чи повертати товар назад,
- Достоинства:
- Якісне зображення, не тормозить прошивка
- Недостатки:
- Іноді з'являється вертикальна полоса з 2 колонок пікселів
- Валентин
Звучить як програмна проблема, зверніться до сервісу, може вони щось підкажуть: ссылка