Отзывы покупателей о Телевизор LG 43" 43UR81006LJ
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор дуже сподобався. Зображення чітке. Уплавлялка порадувала. Смарт зручний. Звук приємний.
- Достоинства:
- Все влаштовує. Тільки приємні емоції.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Курило Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Гарне зображення,зручний пульт ,якісний звук ,все дуже сподобалось,але трошки заморочились з підключенням інтернету і телебачення ,не виходило поки не ввели акаунт
- Достоинства:
- Чіткий звук,гарне зображення
- Недостатки:
- Не має
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Все супер. Телевізор однозначно коштує заплачених грошей! Доставка це взагалі топ, швидко і якісно
- Достоинства:
- Доставка, пульт
- Недостатки:
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
За такий прайс це нормальний тв.
Картинка якісна, насичені кольори.
Працює швидко, пульт дуже чітко працює. Я задоволений.- Достоинства:
- Ціна, швидкість роботи, картинка, пульт
- Недостатки:
- Поки не знаю
- віталій г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
купляв самсунг 8 серії показував супер но через два роки замкнула матриця. купив елджи показує так собі на 3+
- Недостатки:
- якість картинки низька
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Краще рішення цього року. Легко, швидко, все ганяє, кольори топчик, звук не поганий, але мені трохи не вистачає (проте це не кінотеатр). Чудово що є додаток через який телефоном користуєшся як пультом.
Пульт - це кохання, повторює рухи руки. Без нього- телік безпонтовий- Достоинства:
- Все чудово.
- Недостатки:
- Трохи важкий і як на мене тихий
- Дмитрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Картинка чудова, звук також, функції на рівні,!!
Все влаштовує!- Недостатки:
- Немає підлокітника)
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
- Достоинства:
- Досить не погана картинка та звук. Зручний пульт
- Недостатки:
- Можна стверджувати, що повільний перехід чи вихід з додатків. Я брав роки три тому LG і швидкість обробки не змінилась. Колись в телевізорах будуть процесори на рівні телефонів, але не сьогодні.
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Отличный телевизор матрица va,отличные цвета,картинка,звук хорош,пульт супер удобный,можно смотреть через браузер фильмы идут хорошо.
- Достоинства:
- Экран,звук,пульт.
- Недостатки:
- Не найдено
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Классный телевизор!Качество изображения огонь!Удобно настраивать
- Достоинства:
- Качество изображение,легкий в использовании
- Недостатки:
- Пока нет
Отличный телевизор,цветопередача супер,звук отличный,очень причиною смотреть,пульт великолепный.
- Достоинства:
- Цветопередача,звук,пульт.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- МістерОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
З даним телевізором впоралась навіть теща, юзає смарт тв аж бігом, особливо допомагає в цьому фірмовий пульт. Все подобається.
- Достоинства:
- Пульт
- Недостатки:
- відсутні
- Сергей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Зробив заказ 11 квітня, було вказано, що відправимо 13 квітня, сьогодні вже 14, статус заказ комплектується.
- Достоинства:
- ще в очі не бачив
- Недостатки:
- доставка
- ОЛЕГ Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Телевізор добрий. Свої функції виконує на100% .
- Достоинства:
- Врлботі
- Недостатки:
- Пока що не виявив
- Валерий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Телевизором доволен на .
- Достоинства:
- Сбалансированная и цепкая подставка ,звук норма как для двух динамиков.
- Недостатки:
- Нет выхода на наушники .
- Игорь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Один совет если позволите. В настройках отключаете режим (ЭНЕРГОСБЕРЕЖЕНИЯ) сразу после его отключения телевизор заиграет новыми красками
- Достоинства:
- Одни плюсы
- Сергей П***
Поддерживаю!!!
Вчера доставили телевизор.проверили всё в порядке. Установил,настроил,настраивается очень легко подключил все сервисы которыми пользуюсь Ютуб.Deezer,Netlf ix,OttClub, и ещё LG даёт бесплатную трёхмесячную подписку на AppleTv подключил и это,очень легко подключил никаких танцев с бубном,изображение и звук замечательные очень доволен покупкой,не знаю как у кого я всё настроил и подключил всё с первого раза.
- Достоинства:
- Одни плюсы
- Недостатки:
- Нет.
Представник брендуДякуємо за відгук! Приємного користування)
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Очень хороший телевизор, простой в использовании!
- Достоинства:
- Хорошее качество звука и картинки, многозадачность
- Недостатки:
- Не нашёл.
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор чудовий, дуже соковита картинка
- Достоинства:
- Пульт
- Недостатки:
- не помітив
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Телевізор крутий. Все швидко і без проблем налаштував. Картинка чітка, кольори натуральні, швидка ОС.
- Достоинства:
- Натуральні кольори, гарний кут огляду, швидка і зручна ОС, пульт magic remote плюсик в досвід використання телевізора
- Недостатки:
- Немає можливості давати голосові команди ШІ українською мовою, а так все супер
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
классный телевизор очень советую новые технологии и развитие требую идти в ногу с ним) Купила этот телевизор и очень доволен был до него другой телек тоже LG 50UQ75006LF то сравнение со старим это летает у него высокое качество изображения, звук как в хорошем кинотеатре, легкое и удобное управление, да и смотрится он современно и хорошо вписывается в интерьер =)
- Достоинства:
- высокое качество изображения, 4К, звучание, смарт ТВ
- Недостатки:
- пока не нашол. но все устраивает )))
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізором задоволена повністю
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Ещё добавлю ,забыл про 4к,можно смотреть фильмы в качестве с жёсткого диска
- Достоинства:
- 4к
- Недостатки:
- Надеюсь не будет
- 123Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Звичайний тв на 60 герц.
Телевизор отличный,смарт,подставка посредине,разъёмов хватает,пульт бомба.за такие деньги , на тот момент, то что надо на дачу.раньше купил 50 " домой.семья довольна.
- Достоинства:
- Смарт,цена,пульт
- Недостатки:
- Пока не выявлены
- Ол-дрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Брав в "чорну п'ятницю",- ціна була дуже приємна, до цього заходив в магазин для порівняння з іншими моделями в цьому ціновому діапазоні.
Отож: досить швидкий в управлінні, зображення та звук дуже хороші (за цю ціну краще напевне не буде), легкий в настроюванні (є автоматичні підказки, для старших людей це великий плюс), домашній офіс, ну і пульт це одна з найкращих рис даного ТВ.
П.с. цікава фішка,- підключення віддаленого ПК, і можливість підключення миші, клавіатури та геймпаду.- Достоинства:
- Звук в телевізорі один з найкращих в даному сегменті, телебачення (якість самих телеканалів, в інших тв якість картинки каналів гірша в порівнянні).
Пульт з голосовим пошуком працює на укр-мові. - Недостатки:
- "Хто в темі" - 8 біт, ну і не розібрався що за матриця тут стоїть (хоча за кольори )
- Станіслав
Матрица IPS
- Ол-др
Не факт:, можливо і IPS, але нової регенерації, бо на екрані залишається слід Як на VA матрицях, і чорний є чорний, а не "світлий".
- Станіслав
На моєму екземплярі 43" слід не залишається, тобто матриця IPS. Але з чорним кольором все гаразд.
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор дуже якісний, зображення та звуку неймовірні, інтерфейс,дизайн рамка та підставка на висоті. Яскраві кольори, легкий у настроюванні, сучасний. Дякую продавцям допомогли перевірити та донести до машини адже на вулиці дуже слизько.Розетка так тримати.
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Часто втрачає з'єднання з мережею wi-fi. При чому перепробував 3 різні маршрутизатори, але результат одинаковий. Всим іншим задоволений.
- Недостатки:
- Часто втрачає з'єднання з мережею wi-fi
Представник брендуДоброго дня. Вибачте за незручності. Це може бути заводський брак. Зверніться будь ласка до сервісного центру якщо ця проблема не зникла.
- Святослав З***
Обновите, телевизор.
- Ткаченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Гарна картинка, нормальний звук, голосове керування, пульт-указка. Програми оновлюються досить швидко, процесор норм. Прийшов з одним битим пікселем, надіюсь, одним і залишиться.
- Достоинства:
- LG
- Недостатки:
- Битий піксель
- Святослав З***
И где фото? Или в каком углу битый пиксель? Тут все же 4к. Довольно интересно, где вы нашли такой маленький пиксель.
- Ткаченко А***
Пан Зайцев, ви на фото хочете роздивитись битий піксель? Я замовляв в Розетці послугу перевірки на биті пікселі, і з менеджером ми його знайшли. В лівому верхньому куті)) Якщо що)
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Чудовий телевізор. Прекрасна картина, яка створює враження, що перебуваєш в кінотеатрі на ререгляді фільму. Пульт супер.
- Достоинства:
- Чудовий звук.
- Недостатки:
- Поки невиявлені.
- Погоролюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор тільки вчора отримав і поки що все влаштовує
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор крутий, купили і не можемо нарадітися йому, тепер переглядаємо усі улюблені фільми так, наче бачимо їх вперше, зовсім інші враження, ми дуууже задоволені! А пульт - це взагалі просто казка!
- Достоинства:
- Круте зображення, якісний звук, легке налаштування, казковий пульт
- Недостатки:
- При перевірці знайшли три биті пікселі, але їх не видно, якщо не шукати спеціально, до того ж до семи битих пікселів вважається допустимим і не є браком, тому забрали і не шкодуємо
- Світлана Я***
Як перевірити наявність битих пікселів?
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Задоволений покупкою на всі 100%. Потрібна була модель 55" саме з таким типом підставки, характеристики панелі теж відповідають побажанням, а все інше доповнює TV Box. Маю надію, що TV пропрацює так само довго, як і вся техніка бренду, придбана за останнє десятиліття.
- Достоинства:
- Діагональ та тип підставки
- Недостатки:
- В процесі виявлення
- Алёна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Отримали швидко, як в користуванні не знаємо. Буде видно. Так все ок, дякую
- Алёна Я***
Картинка гарна, шустрий, але є глюки в додатку Київстар, на деяких каналах постійно крутиться значок загрузки, трішки проматати- зникає.
Представник брендуСпробуйте написати в техпідтримку додатку Київстар. Можливо це проблеми з оптимізацією.
- Алёна Я***
Вже все норм, працює без глюків, дякую
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Чудовий телевізор ,сучасний, має яскраву та чітку картинку , хороший звук також легкий в управліні.
- Достоинства:
- Пульт