Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Телевизор LG 49NANO806NA

Оценка пользователей 4.38/5
  • Sergey K***
    Продавец: Rozetka

Телевизор отличный картинка достойная. У меня вопрос: при включение телевизор запускается не с последнего приложения а с эфирных каналах. Постоянно приходиться открывать нужное приложение. В настройках не могу найти, может кто подскажет?

Достоинства:
    Отличная картинка
      Представитель бренда

Добрый день, к сожалению в системе нет возможности поменять стартовое приложение, но если вы им не пользуетесь, то его можно удалить. и тогда при включении оно запускаться не будет.

• Бодя
    Продавец: Rozetka

Телевізор вже більше 3 місяців радує нашу сімю.Картинку має дуже класну,дивимось все практично через інтернет і все йде прекрасно без лагів,основне мати хороший інтернет.

Достоинства:
    Хороша картинка,дизайн.
  • Вадим М***
    Продавец: Rozetka

хух...может кто-то сможет подсказать.
    Раньше стоял lg 42pq3000 и подключен был по optical к дом. кинотеатру LG BH6520T, и все работало, вчера купил данный телевизор, подключил по тому самому методу к кинотеатру, звука нет. выходы "in" на кинотеатре и "out" на телевизоре.
    Заранее благодарен.

Достоинства:
    Пока все устраивает
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Дима П***

Зайди в настройки

• Роман
    Продавец: Rozetka

Довго вибирав телевізор,хотів модель і початкова з технологією Nano cell,але показує на голову краще ніж звичайні телевізори 7-8 серій.
    По роботі в інтернеті притензій нема,все працює чітко.

• Евгений К***

Купив за 17999. Вчора прийшло. Перевірив, упаковка телевізора і пульта не відкривалась. Дуже задоволений

• Микола І***
    Продавец: Rozetka

Дизайн підійшов ідеально до мого інтер‘єру. Завдяки тонким рамкам сам телевізор здається більшим. Картинка просто ідеальна, гарно видно з будь якого кута кімнати. Смарт тв підкорив простотою, пульт виявився просто знахідкою! Чудова річ, рекомендую!

• Олександр
    Продавец: Rozetka

ТВ вибирав 49/50 діагоналі, +/- за 20к. фаворитами були Sony KD49XH8096BR і LG 50UN81006LB. але остаточно хотів вибрати після того, як побачу зображення своїми очима. Сонька сподобалась, але наживо вразила саме ця модель Лижі. до речі, інші Лижі не дуже вразили (до 20к). тож, взяв цю модель і дуже задоволений. Користуюсь вже декілька днів. Встановив Нетфлікс і Світ.ТВ. Нетфлікс просто божественно показує, зі світ.тв і запусоком кіно з HHD теж все ок.
    АЛЕ з налаштуванням зображенням треба буде повозитися! Для себе налаштував три пресети: для звичайних каналів (новини, программи) налаштував Стандартний, для футболу налаштовував Спорт і для фільмів/серіалів включаю режим Кіно або Філммейкермод.
    Із недоліків: тєлєк при запуску хоче завжди знайти кабельне або супутникове ТБ і зразу показує чорний екран, а через пару секунд стокові картинки і постійний напис "Немає каналів, виконайте пошук", і я так розумію цей баннер не прибрати, якщо я користуюсь тільки ОТТ-сервісами. Сподіваюсь в майбутніх прошивках це пофіксять

• Віталій К***

Нічого подібного в мене телик запускається з lg Chanel , можливо тому що активував цей контент

• Іван Г***
    Продавец: Rozetka

Вибір телевізора був для мене очевидний оскільки в користуванні є старенька LG 42LM660T,якому вже порядку 10 років і працює по сьогодення добре.Вввжаю цю модель якраз продовженням мого телевізора,дизайни дуже схожі безрамковий дизайн,матеріали виготовлення - метал,це все на хорошому рівні,як і було тоді.
    Стосовно того,що змінилось , це картинка вона стала більш насичена та чітка,а також контраст збільшився. Функції смарт системи пішли також далеко вреред,а про швидкість роботи я мовчу,на старому телевізорі відкривається все в довжиною вічність в порівнянні з новим.Пульт по функціоналу схожий,але допрацювали ергономіку та весь функціонал,який заложений в нього,реально стало більш ергономічніше.

Достоинства:
    Чудова картинка,дизайн,звук,пульт,збірка
    • Сергій С***

Доброго дня! Пiдкажiть, будь ласка, яка вiдстань мiж нiжками телевiзора. Дякую!

• Володимир М***
    Продавец: Rozetka

Сам дизайн цього телевізора вже говорить про його преміальність. Природня картинка, гарні насичені кольори, чистий звук. З функціоналом розібрався швидко. Пульт заслуговує окремої похвали.

• Тарас С***
    Продавец: Rozetka

В захваті від цього телевізора,показує дійсно дуже класно особливо коли дивитись фільми чи канали через інтернет,локальне затемнення працює теж нормально при потребі можна вимкнути.При підключенні до інтернету відразу обновився сам телевізор і додатки все працює добре.Звук,як на телевізор вразив,більш басовитий і насичений порівняно з старим телевізором.

Достоинства:
    Зображення,пульт,дизайн,звук
  • Констянтин
    Продавец: Rozetka

Одразу звернув увагу на якість збірки та матеріали корпусу - просто бездоганно. А увімкнувши тв був вражений багатством кольорів та якістю картинки. Меню просте та зрозуміле. Чудово працює з смартфоном. Приємний звук. І в добавок до всього пульт указка з голосовим введенням. Однозначно рекомендую!!!

• Виталий К***
    Продавец: Rozetka

Отличный телевизор! Четкое и реалистичное изображение. Видно самые мельчайшие детали, красивые цвета и оттенки. Очень понравился удобный пульт, с помощью которого на экране появляется указка, и ты управляешь телевизором из любого положения. Отличный объемный звук.

Достоинства:
    Хорошее изображение,быстрый смарт
  • Оксана Д***
    Продавец: Rozetka

Пользуюсь исключительно фирмой LG так считаю её лучшей. Нравиться в данной модели то что, он имеет стильный дизайн и тонкую рамку. Имеет широкил угол обзора. При просмотре видео ты погружаешься в виртуальный мир кино. Картинка плавная и чёткая, без тоорможений. Хороший и объёмным звук. При длительном просмотре глаза не устают и не болят. Рекомендую к преобретению!

Достоинства:
    Качество изображения
  • Тарас П***
    Продавец: Rozetka

Це дуже потужний розумний телевізор. Витягує картинку просто ідеально. При перегляді дуже чіткі кольори без ефекту димки. Саме за якість зображення та якість звучання і обрав цю модель!

• Денис Д***

Остался доволен покупкой

Достоинства:
    Хорошая цветовая гамма, богатый функционал
  • Андрій Л***
    Продавец: Rozetka

В такий прайс це найпотужніше з того що доводилось юзати. Ідеально відтворює любий контент, пульт указка вирішує всі потреби за лічені секунди. Тим хто розуміється на якості, ця модель підійде ідеально.

• Нестор
    Продавец: Rozetka

Шикарний телевізор,картинка надзвичайно жива і насичена.Сам телевізор зібраний добре і з хороших матеріалів,а операційка працює швидко

• Эдвард Х***
    Продавец: Rozetka

На дняхпреобрёл данную модель тв. Данная модель понравилась своим качеством изображения. Картинка чёткая, насыщенная, плавная. Отличная цветопередача. Просто шикарные углы обзора. Зкук на высоте, басистый. Нравиться что проц работает шустро. Данная модель подойдёт что игр, вместо монитора. Смело могу его рекомендовать к покупке!

Достоинства:
    Качество изображения, углы обзора
    Недостатки:
    Не выявил
  • Натали И***

Купували цей телевізор майже рік тому. Чудовий звук, чудове зображення, зручний інтерфейс і пульт. Забирали в пункті самовивозу, замовляли перевірку на місці, роботою працівників Розетки задоволені. Рекомендую до покупки )

Достоинства:
    Всі вищеперераховані
  • Hjcnbckfd
    Продавец: Rozetka

Справді якісна картинка при перегляді фільмів особливо відчувається. Глибокі кольори, сподобався насичений червоний і справді чорний колір. невеликий телевізор в спальню повісив. В ньому, на мою думку, є все що треба - інтернет, смарт, додатки, пульт і т д. Ні глюків ні зависань немає. працює швидко.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    не знайшов
  • Дмитрий О***

Рекомендую брать исключительно на розетки, сервис великолепный.
    Очень много видео сравнений и обзоров
    Давайте по пунктам:
    1. В этом классе это лучший телек
    2. Ips матрица, по умолчанию черный цвет не черный. LG добивается хорошего черного методом локальной подсветки. Не самая лучшая реализация, об сказано десятках видео. но это технология во все 8 сери лж. В 9й серии подсветка с другой технологией, нет полос при затемнении, но есть ореол вокруг объекта. Но 9я серия значительный +к цене. Если хотите идеальный черный и без косяков с подсветкой, то раскошеливаться нужно на OLED. Но тут продать почку нужно.
    3. локальную подсветку можно уменьшить либо же вообще отключить это большой плюс.
    4. Если у вас до этого был ты с ips матрицей, то при переходе на этот тв, отключив подсветку, вы получите просто офигенный экран с очень качественной с сочной картинкой.
    5. Звук отличный. Внешний вид отличный. Сервис розетки , быстрота доставки и выдача на точки самовывоза великолепны.

Выводы: не нравится реализация локальной подсветки на этом телевизоре, собирайте деньги на 9ю серию. нужен идеальный телевизор с великолепной цветопередачей всего аспекта от черного до белого - oled.

Достоинства:
    Быстродействие Смарта, пульт, сочная качественная картинка.
    Недостатки:
    Нет, всё ожидаемо в этом классе тв
    • Roho

не отзыв на телевизор, а какой-то крик души от человека, которому не хватило денег на OLED. Абсолютно бесполезно

• Сергей И***

Oled выгорает если что , держу в курсе !!!

• Павел Н***

Недостатков не обнаружил. Лучше телевизора нет !!!

• Илья г***
    Продавец: Rozetka

Берём телек все дружно. Помогаем Польше хлам толкать в Украину.

• Павел Н***

Ну во первых Корее. На заводе выпускали мониторы, завод был закрыт много лет. Теперь собирают телевизоры. Польша получает прибыль от размещения завода, на своей территории, и всё...

• Андрей Б***

Купил данную модель сегодня в Розетка,пока нареканий нет к телевизору,а вот Розетка удивила:
    Сейчас за эту модель начисляют бонусы,после покупки проверяю бонусный счёт -бонусов нет, он был не активирован - я активировал ,бонусы не появились,позвонил оператору - бонусы вам не начислят,не был активирован бонусный счёт…Тобешь чтоб их начислили нужно вернуть телевизор,и купить обратно…:)Короче какой то странный маркетинг..)
    Возможно операторы должны всех предупреждать об этом,а не люди сами доходить…)

Достоинства:
    Телевизор,Сервис
    Недостатки:
    Маркетинг
  • Володимир М***

Вопрос представителю Розетки. Приобрел данный аппарат. обнаружилось отсутствие винтов м6 в отверстиях для крепления кронштейна и ножек. на самих отверстиях есть остатки краски от контрольных мазков. неужели за 20 к нельзя проверить комплектацию!?!?!?!.

Расстояние между ножками 90 см, есои мерять ножки с внешней стороны

Достоинства:
    Выглядит собранным качественно
    Недостатки:
    Не оч быстрый, боковая подсветка
    • Сергій С***

Велике дякую за iнформацiю!

• Володимир

Что значит боковая подсветка?

Представитель бренда

Добрый день. Владимир боковая подсветка значит что светодиоды находятся не сзади матрицы и снизу и свет рассеивается с помощью отражателей. Александр, функцию локального затемнения можно отключить в расширенных настройках режимов изображения, тогда подсветка будет равномерной и не будет проявляться эффект "белого столба".

• Сергей Т***
    Продавец: Rozetka

Клёвый телевизор. Звук , цвета . Все отлично.. пульт вообще кайф.
    Но есть засветы.. прям в тёмных сценах видно как с низу идет луч света... думаю стоит брать модель 866 там подсветка локальная по всему периметру.

Достоинства:
    Качество картинки и углы обзора
    Недостатки:
    Засветы
    • Александр П***

У меня 866 модель, у моих родителей 806. Подсветка идентичная.

Представитель бренда

Добрый день. Локальное затемнение можно выключить расширенных настройках режима изображения. тогда подсветка будет одинаковая и равномерная по все площади матрицы и в темных сценах не будет выделятся светлая область белой полосой света.

• Оксана
    Продавец: Rozetka

Задоволені покупкою як малі діти.Показує чудову картинку,що аж хочеться переглянути фільм знову і знову,а також мені як жінці подобається його вигляд в стилі мінімалізму в інтер'єрі дивиться гарно і не вимушено.

Достоинства:
    Красива картинка та дизайн,пульт зручний
    Недостатки:
    Якщо можна назвати ціну,але за якість доводиться платити.
  • Віктор В***

Ось така біда (див. фото). Може хто стикався з ремонтом, скільки коштує? Пошкодження в процесі експлуатації.

Загалом приладом задоволені. Своїх грошей здавалося коштує.
    Однак пошкодження сталося в умовах досить легкого зіткнення. Бачив коментар про пошкодження в процесі завантаження в коробку у магазині. Ці випадки можуть свідчити про досить специфічну якість матеріалів...

Достоинства:
    насичена картинка, потужний звук
    Недостатки:
    швидкість відкриття програм
    • Денис К***

Покупай новый

• Анастасия Л***

Обращайтесь в серверный центр официальный , который в гарантийнике прописан, нам на 55 диагональ посчитали 11200 грн.

• Олександр Б***

Телевізор під час перевірки показав хороший звук,чітку картинку. Дуже сподобався пульт. Запитаєте а чому тільки під час перевірки? Відповім... Тому що, після перевірки телевізора в маг. Розетка...Телевізор за 20500 залишилось тільки викинути на мусор. Після перевірки під час завантаження телевізора в коробку. Працівники магазину пошкодити матрицю(яка коштує 80% вартості телевізора)

Недостатки:
    Недоліки магазину: Не компетентні працівники.

• Oleksandr L***
    Продавец: Rozetka

Не рекомендую для тих, хто збирається дивитися потокове відео - онлайн. Малий обсяг влаштованої пам'яті, що не дає змоги підвантажувати достатню кількість кешу. Перегляд триває 15-20 хв., після чого відтворення припиняється - виникає проблема браку пам'яті. Закриваємо і відкриваємо знову. Рішення є, але...

Достоинства:
    Картинка - супер. Звук - хороший.
    Недостатки:
    Кріплення - слабке для маси продукту. Не стійке.
  • Ольга Т***
    Продавец: Rozetka

Телевизор LG 49NANO806NA номер товарної накладної 20400252417327 доставлено з міста Бориспіль 09.10.2021. Як виявилось під час початку користування РОЗЕТКА відправила товар, який був у користуванні: целофанова упаковка для шурупів ніжок була відкрита, ніжки для телевізора не запаковані з кодом, а просто загорнуті. Спочатку подумав все може бути, але при підключенні ютуба виявилось, що акаунт в ютубі зареєстровано на Констянтина Савчука. Телевізор працює без нарікань, але питання до РОЗЕТКИ: Чому не повідомляєте, що товар вже був у користуванні? Пульт від телевізора був запакований належним чином. Тому не раджу замовляти телевізор саме на РОЗЕТЦІ. Хотів замовити цей телевізор у іншому місці, але передзвонили після замовлення та попередили що залишився лище вітрінний варіант, після чого я відмовився від заказу. РОЗЕТКА ж про те що товар був у використанні нічого не повідомляла. Також хочеться звернути увагу на те що доставку на поверх теж прийшлось додатково замовляти на гарячій лінії РОЗЕТКИ, тому що у онлайн-формі поверхи не вказують. А як можна перевірити цілісність телевізора 49 дюймів біля підїзду багатоповерхівки? Телевізор повертати не буду - працює гарно, але осад на душі від роботи РОЗЕТКИ залишився.

Достоинства:
    Оновився при підключенні до інтернету швидко, 4К читає, Світ ТВ на ура, зручний пульть керування, гарний звук
    Недостатки:
    РОЗЕТКА може своїм постійним покупцям підсунути свиню у вигляді товару бувшого у користуванні. Так тримати РОЗЕТКА!

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Ігор К***

Цікавить, і як Розетка вирішила це питання?

• Ігор
    Продавец: Rozetka

Яка відстань між ножками?

90 см

• Александр I***
    Продавец: Rozetka

Какой лучше: Samsung QE43Q60TAUXUA или этот?

• Александр I***
    • Алексей А***

LG лучше во всём, но при одном существенном и иногда сильно раздражающем моменте - недостаток яркости в тенях!

• Литвин О***

Невистачає одного шурупа який кріпить задню панель. Що робити?

• Михайло Б***
    Продавец: Rozetka

В цій моделі який процесор стоїть ?, в характеристиках пише "а lll " на інших сайтах - звичвйник 4к

Представитель бренда

Доброго дня. В цьому телевізорі встановлений звичайний чотирьохядерний процесор.

• Илья М***
    Продавец: Rozetka

Вопрос к представителю LG, какая реальная частота вертикальной развертки и какое значение пиковой яркости?

Представитель бренда

Частота оновлення екрану в даній моделі 50 Гц. Яка пікова яскравість - сказати не можу, не володію такою інформацією.