- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
телевізор супер - якість на висоті
- Достоинства:
- видає прекрасне зображення (70" чималий формат) і чудове звучання (можна без додаткової акустики)
- Глущенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Сьогодні дізнався про плани компанії LG блокувати функцію Smart в певних моделях (телевізори 2020 р., не предназначені для експлуатації в Україні), блокування буде після виходу нової прошивки, що вийде 16.11.2020 р. Питання: чи є загроза блокування даної функції в моєму телевізорі, придбаному в Розетці? Прошу відповісти представника Розетка та компанії -виробника.
- Достоинства:
- Купив в квітні 2020 р. на Розетці. Все що чекав від цього TV, отримав!
- Недостатки:
- За час користування не виявив.
Представитель бренда LGДоброго дня. Дякую за звернення. Якщо ви купували телевізор в Розетці, і ви маєте чек про покупку то вам турбуватись немає про що. Блокування буде стосуватись лише телевізорів які продаються в Україні не офіційно.
- koksПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
будут ли блокировать тв 2019 выпуска?
не работает apple tv ..нет сети..хотя она есть- Достоинства:
- все отлично..
- Недостатки:
- не работает apple tv ..
Представитель бренда LGДоброго дня. Додаток Apple TV розробляється та оновлюється компанією Apple. В цьому питанні допомогти вам не можу, рекомендую зачекати, можливо зявляться оновлення. Блокуваня почнеться в листопаді і буде стосуватись лише моделей 2020 року, слідкуйте за новинами на офіційному сайті. щоб перевірити чи сертифікований ваш телевізор, на наклейці з характеристиками та назвою має бути знак трилистника.
- Роман Л***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Хочу купить, но: Подскажите в чем разница с моделью 2020года и есть ли тут wi-fi а то в характеристиках только блютуз...
- Достоинства:
- Еще не купил
- Недостатки:
- Надеюсь нет таких
- Руслан У***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Можно к этому телику подключить блютуз наушники?
Представитель брендаТак можна. Дана модель телевізора має вбудований повноцінний Bluetooth 2.0 (може з'єднуватись по блютузу з пристроями інших виробників, не тільки LG). Важливо перед покупкою блютуз-навушників перевірити, чи в цих наушників дійсно повноцінний зв'язок по блютузу, чи тільки з'єднання по блютузу з пристроями певних брендів, якщо останній варіант, то чи є серед тих брендів LG.
- Стас Г***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Вопрос:если от телика до дивана 2.5 метра будет всего? Не великоват ли телик этот?
- Глущенко О***
В розділі огляд і відео подивіться огляди з ютуба , там я параметри вибору діагоналі
- Петр С***
Если смотреть 4к контент то все будет хорошо, если кабельное то будет больно.
- Виталий
Небывает больших диагоналей :) , был 55 lg , в этом году 65 взял в спальню, 55 в залу переставил , на следующий год думаю 75 :) хотя 65 9й серии с головой пока
- ВікторПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Екран величезний, відмінна контрастна картинка, можна підключити до ПК і грати, зрозумілі настройки, мінусів поки що не знайшов. Купував в будинок для перегляду фільмів та ігор. Поки все влаштовує.
- АртемПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Огромный размер экрана, пульт magic remote, отличное качество изображения 4к, качество звука Ultra Surround, фильмы смотреть одно удовольствие!! Удобный, быстрый и интуитивно понятный интерфейс, количество сервисов и программ.
- Вадим Ф***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Расскажу о своей долгожданной покупке. Он реально огромный, представлял себе его меньше по размерам. Но ничего, к большой диагонали мы привыкли за пару дней. Самое главное это красочная картинка, яркие цвета. В данной цене лучше функционал и придумать сложно. Звучание в этом телевизоре громкое и объемное, но кому мало - легко решается покупкой дополнительной акустики . А еще нравится удобный пульт с указателем на экране. Рекомендую!
- Ольга С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Супер телик, все отменно работает
- ВасильПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Великий екран і при тому чіткість висока. То я про чіткість не на каналах звичайно ))) Дивлюся і брав в основному для фільмів у високій якості, 1080р - то "найгірше", що на ньому запускав - видає просто супер! Фільми в 4к - деталізація відмінна, видно все. Динамічні сцени виводить нормально. Що не ахті, так то звук, але в телевізорах звук завжди тема болюча ))) Ніби чисто і чітко, є баси шикарні, але всім раджу і сам буду докупляти додаткову акустику. В цілому задоволений. Головне, що картинку класну показує.
- Vladimir
для такого телека естественно нужен домашний кинотеатр.
- СергейПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
Все бы ничего, так только все время звук переключается с динамиков на ТВ на HDMI и назад и так каждые 10-20 сек... В настройках - HDMI.
- Достоинства:
- за такую цену современный огромный экран, продвинутый быстрый смарт, приличный звук, магик пульт...
- Недостатки:
- подсветка неравномерная, видно на черном фоне
- Vladimir
даже на OLED будет не равномерная.
- Руслан Л***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 70". Цвет рамки: Титановый
LG - техника отличного качества. Телевизор с стильнім современным дизайном. Матрица в ТВ стоит как в дорогих моделях. Изображение хорошего качества. Это не Смарт,но отличный телевизор.Читает мультимедиа файлы с USB . Дружит с флешкой. Читает все форматы. Есть Т2. Цифровые все каналы транслируются качественно.