- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
"Пересів" я на ці "вуха" з Сяйомі за 20 баксів. Давайте поділюся враженнями.
1. Звук не вразив. Діапазон трохи ширший, але в цілому на тій якості треків (стримінгові сервіси музики), які я слухаю, я особливо різниці не відчуваю. З іншого боку, я особливо і не вередливий у цьому питанні і мені немає з чим порівнювати, тому може так і має бути. В цілому, як я вже писав, діапазон широкий, тому частоти ніде не ріже. Еквайлайзер у додатку теж працює гарно, можна спробувати щось непогане витиснути, якщо ви прям дуже сноб.
2. Мікрофон же, якщо порівнювати з попередніми вухами, таки на порядок кращий. І це чудово, бо я через них тепер можу розмовляти.
3. Активне шумоподавлення. Мені немає з чим порівнювати, але, я теж не особливо вразився. В цілому, можна відчути різницю, але після декількох днів користування я переважно цією опцією не користуюся, але...
4. ...там є інша функція, яку я спочатку не зрозумів: посилення сторонніх шумів. Ось це крута штука. Поясню в двох словах: навіть без активного шумодаву вакуумні навушники мають пасивний шумодав (гумові затички це як пальці у вуха встромити). Ну і музика сама по собі глушить звуки. Опція підсилення шумів допомагає вам слухати музику "на фоні" роботи. Ви можете працювати в колективі і почути, коли вас покличуть, я тепер не вимикаю музику на касі супермаркету і гарно чую касира (сторонній шум досить чітко домішується до звуків того, що у вас звучить), ну, і на пробіжці я тепер бігаю з обома навушниками (раніше в цілях безпеки, особливо коли бігав десь поруч з дорогою, я використовував лише одне вухо, щоб не пропустити наближення велосипеда/машини). Ця функція для мене стала дуже приємним відкриттям.
5. Геноцид бактерій. Не можу коментувати. При підключенні до мережі, лампочка каже, що локальний газенваген браттям меншим влаштовано. Знаю, що в вухах їх вистачає, тому в цілому мені приємно, що таке є. Як воно працює в лабораторії перевіряти не буду. Психологічно, як споживачу, мене ця функція все рівно підкупає.
6) Додаток дуже зручний і зрозумілий, нічого зайвого. Так і має бути.
7) Кейс мені теж подобається. Приємний на дотик, "вуха" дістаються і кладуться легко. Зрозуміла індикація, але й додаток показує і заряд "вух", і заряд кейсу. Поки так і не довів до повної розрядки ні "вуха", ні кейс. Від попередників вони тримають в рази довше, а я тепер граюся у Гітлера з мікробами, тому кейс теж постійно дозаряджаю.
8) З незручностей можу відмітити сенсор, який легко спрацьовував при дотику навушника (коли його просто хотілося поправити, наприклад). Дуже дратувало перші хвилини користування, поки я не додумався змінити у додатку призначення кнопок. За замовчуванням один дотик - пауза/плей, два -- регулювання звуку, три -- наступний/попередній трек. Змінив один дотик на регулювання звуку, навіть якщо випадково його збільшив/зменшив на одну поділку (що з часом, коли ти звик до місця знаходження сенсорної кнопки, вже теж траплялося зрідка), то цього можна і не помітити. Проблема зникла одразу.
Чи вартує своїх грошей... Вирішуйте. Мене ж вони на всі 100 задовільняють.- Константин Ф***
Ровно после первого предложения первого пункта я передумал их покупать.
Спасибо да отзыв!
- alex С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приобрёл наушники для жены , в качестве подарка. Так как оба имеем телефоны LG, то знаем, что такое Meridian, так как они настраивали внутренний Hi Fi Quad DAC, в телефонах. И были приятно удивлены качеством звука наушников. Есть и СЧ и приятные ВЧ, и неплохие НЧ. В принципе для любой музыки.. Качество микрофонов, их три здесь, на высоте. Активный шумодав работает на твердую 4... Samsung Bud's хуже оказались во всем и эти отличная замена им. Приложение грамотно сделано, есть разные настройки шумодава, программирование сенсорных кнопок, как вам захочется, и эквалайзера с возможностью самому выставить частоты.. В приложении есть пункт найти наушник, он будет пищать, если потерялся)) Также они могут читать сообщения). Теперь себе хочу такие же)))
- Достоинства:
- Звук и его настройки через приложение, активный шумодав, удобство ношения и кейс с функцией UV обеззараживания.
Связь держат отлично - Недостатки:
- Нет таких
- АнжеликаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покупкой довольна) потребовалось немного времени, что б привыкнуть к вакуумным наушникам, но тут главное подобрать свой размер амбюшур. В ухе сидят хорошо, не выпадают. Звуком очень хорош, в приложении все доступно и можно настроить под себя. Как по мне шумодаву 5 баллов. В общественном транспорте теперь людей не слышно по дороге на работу
Заряд держат долго. За две недели только пару раз заряжала кейс.
Подключение к телефону устойчивое. Ни разу сбоев не было.
С сенсорным управлением как-то не подружилась. Но это не влияет на удобство использования наушников конкретно для меня, так что не особо стремлюсь учиться.
Очень мило выглядят. Думала, что кейс будет больше, но они прям очень хорошенькие! - РоманПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Первое что приятно порадовало при покупке - стильный и удобный кейс - сразу ощущается качество исполнения.
Второе - при прослушивании музыки оказалось что в них отменный звук, начал слушать даже те треки котрые раньше не нравились, ведь они зазвучали приятно.
Третье что приятно удивило - сейчас когда я беру трубку в наушниках - у меня никто не спрашивает не на громкой ли я связи и не в наушниках ли. Всем комфортно, и по моему при ветренной погоде в раговор в наушниках превосходит по качеству разговор через динамик телефона.
Еще отмечу две приятности - 1) ни разу не удвалось разрядить их до конца; 2) очень удобно за рулем когда руки свободны.
Вобщем покупкой более чем доволен, рекомендую.- Достоинства:
- Могу говорить за рулем, отличный звук, удобные, долго держат заряд
- Недостатки:
- Не нахожу
- Александр В***Продавец: Rozetka. Цвет: White
Купил в Корее. Отличные уши, качество на высоте во всех аспектах, что звук что качество связи просто космос. сначала сомневался что нет современных кодеков, но как оказалось звук может быть прекрасным даже при SBC-кодеке. Стоят каждой своей копейки.
- Достоинства:
- Вне конкуренции.
- Недостатки:
- Их нет)
- Игорь Л***
c каким телефоном используете?
- Олександр
А плавать в них можно ?
- Максим Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушниками доволен
- Достоинства:
- Отличное шумоподавление, очень чистый и приятный звук.
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Відмінно сидять, чіткість звуку, мікро супер.
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Програмне забезпечення і Eq має мінімальні налаштування під кастом. В додадку все намішано в один столбець.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники не плохие, уф излучение радует, звук с четким басом, но проблемы с коннектом напрягают, постоянно пропадает правое ухо
- Достоинства:
- Звук хороший, появились басы по сравнению с fn4
- Недостатки:
- Коннект с перебоями, отваливается один наушник постоянно при первом подключении