- Вероніка РибцоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Ліберо найкращі. Сподобалися ще з 1го розміру. Перепробували різні.
- Недостатки:
- Рідко нормальна ціна на них в розетці
Вероніка, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка.
- Маргарита ПироваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Як завжди, підгузки супер.
Маргарита, вітаємо.
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка!
- Марія РозумовичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 44
Не погані підгузки, але за таку вартість мені більше подобаються Huggies extra care, бо там ще додатково вклеєний внутрішній шар, який виглядає досить натурально і при контакті зі шкірою більш комфортний. В цих частина, що контактує із шкірою клійонку нагадує.
- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
- Ціна, внутрішній шар досить штучний
Марія, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш зворотній зв'язок та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка.
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 88
Гарні підгузки! Тоненькі,не протікають,подразнень немає. Від народження у користуванні.Якість відмінна!
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Немає!
Інно, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка.
- Ольга КрамаренкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 88
Серія Touch - найкращі підгузки з тих, які ми використовували. Надійний захист від протікань, відповідають розміру, залишають шкіру малюка сухою та не викликають подразнень. Беремо Libero Touch ще від народження і завжди залишаємося задоволеними.
- Достоинства:
- Не викликають подразнень, дарують відчуття сухості, гарно вбирають вологу і захищають від протікань.
- Недостатки:
- Немає.
Ольга, вітаємо! Дуже вдячні за високу оцінку Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка.
- Марина БородаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Швидка доставка
- Достоинства:
- Дуже гарні підгузки. Не протікають. Витримують нічь. І дитинка, навіть при повному підгузгу, залишається сухою.
- Недостатки:
Марино, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Елла ЄвтушенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
користуємося давно, дуже хороші підгузки, дихають, не протікають
Елло, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Христина КошманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 88
Задоволена на всі 100% не протікають витримують всю ніч
- Достоинства:
- Хороші витримують ніч
- Недостатки:
Христино, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Анна Клименко (Харенко)Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Чудові підгузки, витримують нічний сон, ніяких подразнень
Дякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- Яна ПарубочаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Це найкращі підгузки для немовляти, м'які, гарно вбирають і тримають вологу. Не залишають шкіру вологою навіть якщо занадто наповненні.
- Достоинства:
- Комфорт малюка, дизайн,надійність
- Недостатки:
- Трохи маломірять
Яно, вітаємо. Дуже дякуємо за високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка!
- Анатолій ОмельчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Підгузки супер, якість класна, попа суха і без почервонінь)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає упаковок по 200 шт.
Анатолію, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- Вікторія СавчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Гарні памперси, тоненькі і не протікають, у дитини жодного разу не виникло подразнення. Рекомендую. Але треба зважати на те, що вони трошки маломірять.
Дякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- Анна КисарецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 88
Гарні підгузники. Не протікають, немає алергії в дитини.
- Недостатки:
Дякуємо за позитивний відгук! Ростіть здоровенькі.
- Катерина ОмельченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 44
Підгузки хороші, добре поглинають
Не визивають алергії у дитини, не ніяких попрілостей- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
- Не виявили
Дякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.
- Аліна РимбулОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Замовила втретє підгузки Libero Touch 7-11 кг, перші 2 рази все було ок , останні які прийшли- просто жахливі , по-перше специфічний запах помітила одразу, по-друге протікають ! Кожна дефекація дитини по всій спині, по ногах ! Просто в шоці від жахливої якості! До цього користувалися тільки Libero touch , з самого народження дитини, і не було ніяких нарікань! А це гроші в нікуди !
- Достоинства:
- Недостатки:
- 1. Протікають
2. Хімічний запах
3. Ціна не відповідає якості
Вітаємо! Дуже прикро, що так сталося. Швидше за все, проблеми пов'язані з неналежним зберіганням підгузків. Будь ласка, напишіть нам на [email protected], щось придумаємо.
- Анастасія ПілатОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Хороші підгузки, не протікають, завдяки додатковій наліпці по бокам, чи як би то правильно обізвати. Єдине, що какулі вони поганувато тримають в більшості протікають, якшо дитина не просто пшик зробила чи це чистесенький підгузок. Але мочу тримають на тверду 5 і справляються із цим ще й довго
- Достоинства:
- Не протікають від пісях, довго тримають
- Недостатки:
- Фекалії майже завжди протікають, якщо не почати міняти через 1хв, а через 3хв. Також компанія не вийшла з ринку московії
Рекомендуємо спробувати більший розмір. Пересвідчитись, що ви правильно надягаєте підгузок і захисні бар'єрчики щільно прилягають до ніжок. Якщо у вас залишились запитання, будь ласка, напишіть нам на [email protected]
Міжнародна компанія Ессіті походить із Швеції. Із початком повномасштабного вторгнення каомпанія позбавилася свого бізнесу в росії і вийшла з країни-агресора.
- Ірина ПодорожняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 46
Таке собі.Не сподобались взагалі.
Шкода, що так вийшло. Спробуйте наші підгузки-трусики або відкриті підгузки з лінійки Comfort.
- Христина БугайчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Нам підходять лише ці підгузки . Що за першою дитиною що за другою
Дякуємо за відгук. Ростіть здоровенькі.
- Ольга ФилатоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Дуже хороші тонкі підгузки .
Дякуємо за позитивний відгук!
- Бурба МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Підгузники відмінної якості, добре поглинають рідину, створюють відчуття сухості
- Достоинства:
- Добре поглинають
- Недостатки:
- Невиявили
Дякуємо за відгук. Ростіть здоровенькі.
- Семеновская ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Чудові підгузники, витримують заявлені в характеристиках функції
- Достоинства:
- Ціна/качество
Дякуємо за відгук. Ростіть здоровенькі.
- Руслана ЧізмарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Думала буде одна велика упаковка
А прийшли 4 упаковки по 44 шт
Це є дуже зручно- Достоинства:
- Хороша ціна та якість
- Недостатки:
Руслано, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук!
- Діана ЯнчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Памперси класні, але чому 5 і 4 розмір однакові
Діана, вітаємо,
Дякуємо за відгук та інтерес до продукції ТМ Libero. Якщо увас є питання, надішліть будь ласка свої контактні дані на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо! - Наталья Вушак
Вибачаюсь, 4ка Вам вже маленькі? Яка вага у Вашої дитини? У нас 8 кг, і я вагаюсь які взяти 4 чи 5. А тут Вы пишите, що вони взагалі однакові по розміру!)
Дітки всі різні навіть при однаковій вазі. Рекомендуємо орієнтуватися на верхню межу і брати більший розмір, якщо сумніваєтеся. Підгузки Ліберо трохи маломірять, тому краще перестрахуватися.
- Ірина ЗаікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
10/10
Ірино, вітаємо,
Дякуємо за високу оцінку підгузків ТМ Libero. Приємного досвіду використання малюку!
- Анна ПаламарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Дуже приємні на дотик. Не протікають. Тримають вологу всю ніч (цим доречі не всі підгузки можуть похвалитися) !
- Достоинства:
- Якість супер!
- Недостатки:
- Дорого, але воно того варте
Анно, вітаємо,
Дякуємо за відгук. Комфортного використання малюку!
- Любов ГнатівОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Чудові підгузки. М'які, ніжні, шкіра після них без подразнень. Дуже ними задоволені
Любове, вітаємо,
Дякуємо за відгук. Комфортного використання малюку!
- Александр МаленкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
До цих підгузок користувалися переважно Pampers-ами premium care. І я був впевнений, що це найкращий вибір для нашого малюка. Вони дійсно якісні. Але...потім дружина стала обмінюватися зі знайомою підгузками інших виробників і тестити їх на малюках...в підсумку, ми з дружиною вирішили обрати ці Ліберо. Серед усіх підгузок, ці не тільки найприємніші на дотик (не має відчуття синтетичності як у тих же памперсах або хагіс (хагіс взагалі найсинтетичні, як на мене), але і після їх використання:
1) шкіра малого суха взагалі (в памперсах я думав, що вона теж була суха (ну чи майже суха), але в порівнянні лише можна стверджувати, що найкраще з цим завданням впоралися Ліберо);
2) покрасніння шкіри відсутні взагалі. В Памперсах при тривалому використанні, незначні покрасніння були.
3) В них малому не холодно, як це було в Памперсах, коли гель поглинав сечу, то шкіра малого була прохолодною і трохи вологою. В Ліберо чомусь цього немає. Я не знаю як це працює, але шведи молодці.- Достоинства:
Олександре, добрий день,
Дякуємо за розгорнутий відгук. Нам важлива ваша думка!
- Олена МазуренкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Гарні підгузки!
Старший син на них виріс, то ні разу не було нарікань.
Із меншим довго підбирали, бо ціна кусається.
Але тут по акції 132 шт - вигідно, дякую за такі акції...із сучасними космічними цінами, такі акції дуже допомагають "вижити". До цього були і на Huggies Elite Soft, і на Pampers Premium Care...але найбільше мені подобаються Libero. Тонкі, є індикатор, немає попрілостей, висока спинка...какулі добре тримає, бо, інколи малюк добре "накладає"...Розмір відповідає вказаному на упаковці. Для порівняння на фото Huggies Elite Soft та Libero Touch одного розміру 4. Huggies Elite Soft також непогано, але оновлені трошки гірше тримають - більш волога шкіра малюка під памперсом і часто відбивається внутрішня поверхня памперсу на поверхню шкіри малюка.
Кожен знає, що краще своєму малюкові)- Достоинства:
- Тонкі, є індикатор, висока спинка, гарно тримає біля ніжок.
Олено, добрий день,
Дякуємо за відгук. Нам важлива ваша думка. Комфортного використання малюку!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Рекомендую
- Достоинства:
- Підгузки повністю підійшли малюку
Наталіє, вітаємо,
Дякуємо за відгук. Комфортного використання малюку.
- ИванчикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 44
З перших днів користуємось Libero Touch) дуже задоволена! Мʼякий пояс, чудово вбирають вологу, не протікають та не викликають подразнень!
Нам ідеально підійшли!
Хоча в пошуках кращого пробували і з більш дорожчого сегменту такі як, Merries і аналогічно сегменту такі як Huggies Elite Soft і Pampers Premium Care ) але повернулись до Libero!- Достоинства:
- Якість-ціна
- Недостатки:
- Хотілось більш яскравіші кольори та малюнки )))
Добрий день,
Дякуємо за відгук. Приємного використання малюку!
- Маргарита кузнецоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 46
Одні з найкращих підгузків. Ніколи не протікали, м'які, гіпоалергенні
Маргарито, добрий день!
Дякуємо за відгук. Комфортного використання малюку.
- Оля ПугаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 44
- Індикатор
Тоненькі
Якість - Недостатки:
Олю, вітаємо,
Дякуємо за ваш відгук. Комфортного використання малюку!
- Оксана КузикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
В дитини почалася алергія на інші підгузники в 8 міс,перепробували багато інших,а от підійшли Ліберо ,не протікають,не тиснуть животика
- Достоинства:
- Не викликають подразнень,зручні,не тиснуть,не протікають
- Недостатки:
- Неприємний хімічний запах при наповненні
Оксано, вітаємо,
Щиро вдячні, що обрали підгузки ТМ Libero малюку. Бажаємо тільки приємного досвіду використання!
- Чмаль МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Улюблені підгузки! Не протікають, без запаху,м’якенькі, не викликали в дитини подразнень, з мінімалістичним дизайном
- Достоинства:
- Без запаху, м’які, не викликали подразнень у дитини
Маріє, добрий день,
Щиро вдячні за ваш відгук. Використовуйте із задоволенням!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 46
Підгузки, з якими я майже забула, що таке протікання! Щодо розміру: для нашого 8 кг малюка все ще чудово підходять
- Достоинства:
- не протікають
Олена, добрий день,
Дякуємо за ваш відгук. Відкриті підгузки ТМ Libero є повномірками. Користуйтесь із задоволенням!
- Злата СеменякаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 132
Найкращі підгузки, які використовували (пробували huggies elite soft, pampers premium care, lupilu, pampers pants). Підгузки повномірні, не давлять дитині животик і ніжки. Тоненькі, мають приємну гладеньку поверхню (схожа на бавовну), Витримують 12 годин сну, але я вночі все одно міняю. Не протікають. Після них сухенькі сіднички (на відміну від Pampers premium care) і немає покраснінь.
- Достоинства:
- М‘які, тоненькі, на 100% виконують свої функції
- Недостатки:
- Ціна, з акцією ще більш-менш, без акції дорогувато. Трохи неприємний хімічний запах, коли підгузок наповнений.
Злата, добрий день,
Дякуємо, що обрали продукцію ТМ Libero. Приємного використання малюку!